Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו ניסיון מסכי LED של Hisense?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עכשיו מבצע מ"חבר" לרכוש מסך LED בגודל 42" ב2890 ש"ח. לא שקלתי את זה בכלל עד שקמתי היום בבוקר וגילית שהלכה לנו הטלויזיה הישנה. הדגם המדויק הוא LEDN42K15 . יש למישהו חוות דעת עליה? אני לא מצפה לגדולות ונצורות אבל שתיהיה באיכות סבירה לפחות.

כמובן שאני גם אלך לראות אותה לפני שאני מזמין.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788117

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ההורים קנו לפני שבוע LED של Hisense בדיוטי פרי (26" ב-200 דולר). התמונה טובה, לא להיט. אם אתה מחפש איכות סבירה, זה בדיוק מה שתקבל.

פורסם

ממש לא מעניין אותי LED / LCD מצידי גם שיהיו לו שדונים קטנים שדואגים לתמונה. עד היום הסתדרנו עם טלויזיה 21 אינץ' ישנה.

על LG אני פשוט לא סומך עקב ניסיון רע עם יותר ממוצר אחד שלהם.

ואחרי דיפדוף בזאפ לא ראיתי שאני יכול לקבל יותר ממה שהטלויזיה הזו מציעה גם אם אני מוסיף 400 שקל. אפשר לקנות LCD מחברה מוכרת יותר בתוספת של 200 שקל אבל מיבוא מקביל עם שנה אחריות וזה לא ממש קורץ לי :roll:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כן קראתי והבנתי שזו חברה סינית גדולה ולא איזה מוצר גנרי שמדביקים עליו שם.

אני מקווה מחר לקפוץ לראות איך היא במציאות. עד אז חשבתי פשוט אולי יש למישהו חוות דעת עליה.

פורסם

סתם שאלה, למה אתה כל כך נעול על LCD/LED?

קח בחשבון גם פלזמה, היא משמעותית יותר זולה

ואם עד היום הסתפקת ב21 אינץ' CRT ככל הנראה אתה לא צופה יותר מדי בFHD ושידורים איכותיים מדי.

פלזמה ככלל, תוציא איכות תמונה טובה יותר משידורים נחותים כמו שידורי SD של הוט/יס וDVD.

וכמובן תוציא תמונה טובה מאוד גם בשידורי HD.

אם תבחר ללכת בכיוון הזה, חפש קודם כל פלזמה של פנסוניק. אחר כך סמסונג.

אני אישית קניתי להורים פלזמה של סמסונג 42 דגם C430, לפני כן היה להם 21 אינץ' CRT.

פורסם

עד לפני שבועיים הייתה לי טלוויזיה 26" LCD של הייסנס במשך שלוש שנים שהוחלפה בLED של LG גם כן 26".

ממה שהבנתי טלוויזיות LED לא שונות בהרבה מLCD, כי כל הקטע הוא פשוט שיש מסביב איזה אלף ומשהו לדים והם שם פשוט כדי להוריד צריכת חשמל.

בקיצור, הLG פי כמה וכמה יותר טובה (אני משתמש בה (וגם בקודמת השתמשתי) גם בתור מסך מחשב, שזה אומר טקסט ותמונות, וזה חשוב).

ד"א, אמנם עברו שלוש שנים, אבל גם בפרמטרים של אז (השוותי למסכים של לפטופים וLCDים אחרים) ההייסנס הייתה נחותה משמעותית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פלזמה לא תופס נראה לי היות וקראתי שהיא מתאימה לחדרים ממש מוארים.

פורסם

ההפך הוא הנכון.

אם כבר לפלזמות יש בעיה עם חדרים מוארים מאוד, למשל אם המסך יהיה מול חלון גדול של מרפסת, זה לא מומלץ.

מתאורת פנים יש כאלה שמושפעות יותר ויש כאלו שפחות, אצלי זה לא כל כך מורגש.

פורסם
ממה שהבנתי טלוויזיות LED לא שונות בהרבה מLCD, כי כל הקטע הוא פשוט שיש מסביב איזה אלף ומשהו לדים והם שם פשוט כדי להוריד צריכת חשמל.

מסכי LED הם מסכי LCD! ההבדל הוא בתאורת הרקע (backlight). מסך LCD הוא כמו שקופית - דרוש אור מאחור (או מוחזר על ידי מראה) כדי לראות תמונה. במסכי ה-LCD בעבר היו משתמשים בתאורת פלואורסנט. מסכי ה- LCD משתמשים ב-LED-ים לתאורת הרקע. כמו שכתבת, זה מוריד הספק, וגם מאפשר להשיג קונטרסט טוב יותר (להשגת "שחור" אפשר לכבות את תאורת הרקע באיזור הרצוי).

:turn-l:
פורסם

במסך LED מסוים של LG דווקא האובר בהירות של הלדים גרמה לצבעים להראות דהויים וחסרי חיות לעומת LCD מקביל.

יכול להיות שמדובר בכיול לא נכון.

בכל אופן המלצתי נשארת פלזמה במידה ואין בעיה של תאורה ישירה מול המסך.

פורסם
מסכי LED הם מסכי LCD! ההבדל הוא בתאורת הרקע (backlight). מסך LCD הוא כמו שקופית - דרוש אור מאחור (או מוחזר על ידי מראה) כדי לראות תמונה. במסכי ה-LCD בעבר היו משתמשים בתאורת פלואורסנט. מסכי ה- LCD משתמשים ב-LED-ים לתאורת הרקע. כמו שכתבת, זה מוריד הספק, וגם מאפשר להשיג קונטרסט טוב יותר (להשגת "שחור" אפשר לכבות את תאורת הרקע באיזור הרצוי).

אוקיי, זה הסבר הרבה יותר מובן ממה שנתנו לי בחנות.

הנקודה שלי הייתה שהתצוגה במסכי LED היא לא לדים, אלא אותם קריסטלים שבהם משתמשות טלוויזיות LCD.

תודה על החידוד

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ההפך הוא הנכון.

אם כבר לפלזמות יש בעיה עם חדרים מוארים מאוד, למשל אם המסך יהיה מול חלון גדול של מרפסת, זה לא מומלץ.

מתאורת פנים יש כאלה שמושפעות יותר ויש כאלו שפחות, אצלי זה לא כל כך מורגש.

כמובן שאתה צודק והכוונה שלי היתה שבגלל שהחדר ממש מואר אז לדעתי הפלזמה לא תתאים (שגיאת כתיב).

בכל מקרה רכשתי את הטלויזיה היום ואני מרוצה מאוד מיחס "עלות תועלת". אומנם איני בעל דרישות גבוהות אבל לטעמי הטלויזיה מספקת את הסחורה בהחלט. לא ראיתי הבדל מהותי מטלויזיות ברמת כניסה של חברות אחרות. כמובן שבחנות בדקתי איך נראה HD וגם שידור לווין רגיל. אצלי בבית זה מחובר לממיר רגיל של YES והמישפוחה מרוצה.

• תוכן חדש...