Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי מאזדה 2 אוט' שנת 2009, ורציתי לוודא כמה דברים לגבי ההילוכים S ו-L.

לפי מה שהבנתי, אלה שני הילוכים שמתאימים בעיקר לעליות חדות, כשהאוטו לא סוחב בהילוך D כמו שהיית רוצה.

מצד שני, הבנתי גם שאלה הילוכים שעלולים לגרום לרכב לבזבז יותר דלק.

 

השאלה שלי היא, באיזה הילוך מהם, אם בכלל, עדיף יותר להשתמש בזמן עליות כאלה, והאם באמת זה גורם לרכב לבזבז יותר דלק?

כמו כן, בהנחה שכבר עליתי עם אחד מההילוכים האלה, האם עדיף להישאר איתם גם במשך הירידה, או שעדיף להחליף לDrive בתום העלייה?

 

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אענה לך בשאלה: אם הרכב היה מצויד בתיבת הילוכים ידנית, האם גם במקרה זה היה לך ספק בנוגע להילוך שבו יש להשתמש בעת נסיעה מאומצת/ירידה?

האם גם אז היית מוטרד מצריכת הדלק?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

×
×
  • תוכן חדש...