Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז שיאפשרו לשלם מראש, בהנחה.

נניח חבילה של נסיעה מהירה עד 120 קמ"ש - 199 שקל לחודש.

חבילה עד 140 - 299 שקל לחודש.

חבילה ללא הגבלה - 499 שקל לחודש.

בשביל מה כל הניירת הזו של הדוחות והמשפטים והכאב ראש?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי המצלמות רמזור ועניין המהירות

לפני כחודש בערך (אולי מעט יותר, ממש סמוך לזמן ההצבה של המצלמה), נסעתי מרמלה ליפו, כאשר עברתי בדרכי במחלף גנות/השבעה, סמוך לשעה 1:00 בלילה, במהירות של 90-100 קמ"ש, באור ירוק לחלוטין בוודאות של 2מליון% (עברו שניה אחרי עוד 3 רכבים), קיבלתי 2 פלאשים מהמצלמה, לבית לא הגיע כלום נכון לשעות אלו, יתכן והמצלמה לא כוילה כראוי, יתכן והשתתפתי בפיילוט, נכון להיום המצלמה כבר לא נותנת פלאשים באור ירוק (אני עובר בצומת הזו כל יום לפחות 5 פעמים)

ואני מסכים איתך לגבי החבילה, אני מוכן לשלם 500 בחודש ושיעזבו אותי בשקט.

(עובדתית, הסתבכות שמצריכה עו"ד אחד לשנתיים + לפחות דוח אחד בשנה, גם אם זה על חגורה, יוצא סכום של 500 שח לחודש, אבל בלי בלבולי מוח ובלי לפחד)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה לא יודע מי קורא בפורום,עוד עלולים לאפשר דבר כזה 8):lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תכלס' בטר פלייס יכולים להציע את זה, יש להם את הקשרים לאפשר דבר כזה והם רוצים להקפיץ את המכירות של החשמליות.

עכשיו יהיה נתיב מיוחד לרנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ב 1.2 מיליארד שקל בונים הרבה קירות הפרדה שכרגע אין

ב 1.2 מיליארד שקל סוללים מחדש הרבה כבישים הרוסים/מבוקעים/מטולאים יתר על המידה

ב 1.2 מיליארד שקל מסמנים מחדש בערך את כל הכבישים בארץ בצבע שלא ימחק אחרי הגשם הראשון

ב 1.2 מיליארד שקל מרמזים הרבה צמתים שכרגע ללא רמזורים

ב 1.2 מיליארד שקל שוכרים הרבה מאוד כוח אדם, כולל ניידות וציוד

ב 1.2 מיליארד שקל ממקמים הרבה מאוד מצלמות אור אדום

ב 1.2 מיליארד שקל עושים עשרות מבצעים לתפיסת נהגים שיכורים/מחוסרי רשיון/רכבים שצריך להוריד מהכביש

כל אלו יחסכו הרבה יותר חיי אדם ממצלמות המהירות הבזיוניות האלו, במיוחד קירות הפרדה ורמזורים בצמתים.

תבין, אף אחד לא רוצה לחסוך חיי אדם, למנוע תאונות. הם רוצים להשקיע בעסק שמחזיר את ההשקעה ונותן רווח. מה יותר טוב מקנסות מהירות יתן את זה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ב 1.2 מיליארד שקל בונים הרבה קירות הפרדה שכרגע אין

ב 1.2 מיליארד שקל סוללים מחדש הרבה כבישים הרוסים/מבוקעים/מטולאים יתר על המידה

ב 1.2 מיליארד שקל מסמנים מחדש בערך את כל הכבישים בארץ בצבע שלא ימחק אחרי הגשם הראשון

ב 1.2 מיליארד שקל מרמזים הרבה צמתים שכרגע ללא רמזורים

ב 1.2 מיליארד שקל שוכרים הרבה מאוד כוח אדם, כולל ניידות וציוד

ב 1.2 מיליארד שקל ממקמים הרבה מאוד מצלמות אור אדום

ב 1.2 מיליארד שקל עושים עשרות מבצעים לתפיסת נהגים שיכורים/מחוסרי רשיון/רכבים שצריך להוריד מהכביש

כל אלו יחסכו הרבה יותר חיי אדם ממצלמות המהירות הבזיוניות האלו, במיוחד קירות הפרדה ורמזורים בצמתים.

גם אם תסלול כבישים סוג א' א' א' עם אורות כמו במסלול המראה, גדר הפרדה, עמודי תאורה חזקים וצבע מיוחד למניעת החלקות עדיין יהיו הרבה תאונות כי נהגים בארץ פשוט לא יודעים לנהוג. לפחות מצלמות מהירות יכניסו כסף לקופת המדינה. עצוב לראות שבפורום רכב מסירים לחלוטין אחריות מנהגים ומטילים אותה על תשתית/משטרה.

פורסם

אף אחד לא הסיר אחריות מהנהגים, הבעיה היא שהפעולה הזאת תתרום בעיקר לקופת המדינה ולא למאבק בתאונות הדרכים.

אם היו משקיעים את המיליארד בשינוי שיטת לימוד הנהיגה כדי ללמוד לנהוג ולא כדי ללמוד לעבור טסט, לא היית חושב שזו השקעה טובה יותר CHEMGUY?

פורסם

תנהג יותר לאט או תשלם כסף. מבחינת המדינה מדובר במצב WIN-WIN.

לא. תלמידים לא רוצים ללמוד. מתי ראית מורה נהיגה מלמד לנהוג בתנוחת חצי שכיבה עם יד מחוץ לחלון?

קיים רק פיתרון אחד לבעיה: השקעה אדירה בתחבורה ציבורית.

פורסם

הפיתרון היחיד הוא הפעלת לחץ פוליטי להעלאת מהירות הנסיעה המירבית המותרת בכבישים מתאימים.

אף אחד לא יכול לבוא בטענות למדינה שרוצה לאכוף את חוקיה, בין אם הגיוניים בעינינו ובין אם לאו.

השאיפה צריכה להיות העלאת המהירות המירבית המותרת ל 120 קמ"ש בכבישים דו מסלוליים באיכות טובה ו 130 קמ"ש בכביש 6.

ומי שעובר מעל המהירות המותרת - שישלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם אם תסלול כבישים סוג א' א' א' עם אורות כמו במסלול המראה, גדר הפרדה, עמודי תאורה חזקים וצבע מיוחד למניעת החלקות עדיין יהיו הרבה תאונות כי נהגים בארץ פשוט לא יודעים לנהוג. לפחות מצלמות מהירות יכניסו כסף לקופת המדינה. עצוב לראות שבפורום רכב מסירים לחלוטין אחריות מנהגים ומטילים אותה על תשתית/משטרה.

תאונות יהיו.

הרוגים יהיו הרבה פחות. רוב ההרוגים הם מתאונות חזיתיות/T/תאונה שאחד מוריד את השני מהכביש או גורם לו להתנגש חזיתית בקיר.

שתי דוגמאות יפות:

1- כביש 6, הכביש עם המהירות הממוצעת הגבוהה במדינה. תאונות יש שם כל יומיים, אבל הרוגים? לא ממש.

חפש בגוגל "הרוגים כביש 6", אתה תראה שבכל פעם שמישהו נהרג, זה היה עקב הפרה בוטה של חוקי התנועה (כמו פניית פרסה במקום אסור במקום בו אחרים עוברים במהירות גבוהה) או כתוצאה מזה שמשאית פשוט העיפה מישהו מהכביש דרך הגדר אל אחת התעלות. (אישית, אני חושב שבשעות העומס צריך לאסור על משאיות לעלות על כביש 6)

2- מכיר את העליות לטבעון? הכביש הזה ידוע לשמצה, עד לפני כמה שנים המון אנשים נהרגו שם, לפחות אחד כל שבועיים. יודע למה? כי לא הייתה הפרדה, וכל מי שלקח פניה לא זהירה מצא את עצמו בנתיב הנגדי, וכעבור כמה שניות בתאונה חזיתית.

אחרי כמה שנים של קטל, הונחו בטונדות. התוצאה? מאז שהונחו, לא נספר במקום הרוג אחד. אם תיסע באיזור ותסתכל על הבטונדות, אתה תראה כמה שפשופים/סימני צמיגים/כתמי צבע יש עליהן, כל שפשוף או כתם כזה הוא אדם שהיה סוטה לנתיב הנגדי אם לא היו שם הבטונדות.

קופת המדינה מעניינת לי את הציפורן בזרת ברגל שמאל בערך, לועסים אותנו כבר מספיק עם מיסים מכל הצדדים ועל כל שטות אפשרית, באמת ש "מס הדרך" החדש הזה מיותר. רוצים להטיל מס דרך? שיצהירו- "מהיום- מס דרך". לפחות שלא ישתמשו בתירוץ של "בשביל להציל חיים", כי זה שקר גס, הם יודעים את זה, כולנו יודעים את זה, וזה מקומם אפילו יותר מגזירה כלכלית חדשה. פה גם מטילים את הגזירה וגם משקרים לנו בפרצוף.

נ.ב- אני כנראה לא אושפע מזה (אני בקושי נוסע למרכז, ואם זה קורה, זה בד"כ דרך כביש 6), אבל זה מקומם אותי לא פחות.

פורסם

כנהג במקצועי יוצא לי לבקר בהמון כבישים בארץ ,כל עוד אין מצלמות בכביש 6 אני רגוע ,גם כביש החוף כי אלה הכבישים העיקריים שלי ,אבל יש לי תחושה שבקרוב ישימו מצלמות גם בכבישים הנ"ל.

אני מוכן לשלם 500 ש"ח בשביל שיתנו לי ליסוע באיזה מהירות שאני רוצה,אבל בתנאי שאני אעבור מבחן עיוני ומעשי לפני ,יש נהגים שגם תמורת מיליון דולר לא הייתי נותן להם לנהוג מהר.

אני גם בעד קורסים של להישאר בנתיב בפאקינג עיקולים ,בחיי שנמאס לי לראות נהגים שסוטים מהנתיב ,כאלה שבפנייה ימינה יורדים לשוליים או לנתיב שליד ,זה מכעיס ומסוכן כל כך ,אגב הסטיות האלה נוצרות מחוסר התאמה בין המהירות ליכולת הנהג ,אני מצטער להגיד את זה.

וזה לא שאני איזה נהג מירוצים או משהו אני סה"כ ילד אבל לפחות כל סיבוב שאני לוקח אני דואג שאני אשאר בנתיב שלי ,תחושת הסיפוק של הצלחת סיבוב תוך כדי שירהעל קווים נכונים במהירות גבוהה היא כמו לשים גול בכדורגל.

אחרי זה ,זה כבר נהיה עיניין של הרגל ,מבחינת אם סטיתי מהנתיב זה כמו לשים גול עצמי ,רק שהפסד יכול להסתיים גרוע מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד נקודה טובה-

מספר כזה עצום של מצלמות מהירות לאורך קטע כביש בודד יגרום להמון נהגים להתעסק ב "איפה המצלמה הבאה שצריך להאט לפניה" במקום בכביש.

פורסם
עוד נקודה טובה-

מספר כזה עצום של מצלמות מהירות לאורך קטע כביש בודד יגרום להמון נהגים להתעסק ב "איפה המצלמה הבאה שצריך להאט לפניה" במקום בכביש.

זה באמת חינוך דפוק, אם אתה יודע שכל הכביש מלא במצלמות ולא יודע בדיוק איפה, בפעם הזאת תיסע לאט יותר.

אותם אנשים נוסעים ובמקום להתרכז בכביש מתעסקים ב"איפה השוטר הבא שצריך להאט לידו"? כי זה יכול לקרות בכל כביש.

• תוכן חדש...