Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"85 8K HD כבר בדרך :)

Guest Automatic1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הצעצוע הבא?

85 אינצ', נא לשים לב לרמת הפירוט כאשר עושים זום למסך, ניתן לראות בחדות מפחידה פרטים קטנטנים כאשר מקריבים, זה מדהים. (לדגומא בתמונת העיר הרכב הקטן שנוסע)

http://guru3d.com/news/8k-ultra-high-definition-display/

או ביוטיוב למהירי צפייה:

פורסם

בהתחשב בעובדה שאין ממש מקורות ברזולוציה כזו, למעט משחקים שממילא יזחלו על 10-20 פריימים בשניה, אני לא יכול שלא לשאול למה זה טוב?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

האמת שישנם מספיק מקורות, במיוחד לעורכי סרטים מקצועיים/תמונות/פוסטרים בלבד.

מציע לעשות חיפוש בגוגל על מצלמות שלRED ONE

בכללי, מצלמות של 4K פופולאריות מאוד לצילום וידאו מקצועי. והמחירים לא בשמיים למקצוענים.

הרי ישנם מספיק מסכי מחשב שמגיעים לרזולוציה של 2K HD 2560*1600

רק לידע כללי, קיימת היום מצלמה המצלמת וידאו באיכות 28K, לידע כללי

Epic

Epic Brains will record a data rate of 225 MB/s. The sensor sizes will be Super 35, 135 film, 645 (medium format), and 617, equivalent to the Linhof Technorama camera (the 617 will record a data-rate of 500 MB/s). Horizontal resolutions will range from 5K to 28K (the latter is the equivalent of 261 megapixels) and could be printed onto 70 mm IMAX 15/70 without the need for the IMAX Digital Media Remastering (DMR). On April 15, 2010, a Red Epic camera was demonstrated at an off-site meeting during the 2010 NAB show exhibition (Red did not have an official booth at NAB).[27] Peter Jackson, reportedly, will film his version of The Hobbit, using 30 Epic cameras.[28]

The Red Epic is announced to come in the following variants:

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Digital_Cinema_Camera_Company

לרדת לסוף העמוד

*** לידע כללי, ע"מ להקליט בנפח של 500 מגה בייט לשנייה, אתה זקוק ל 2-3 כונני SSD איכותיים במערך רייד 0.

אחריי שמתעמקים קצת, מבינים איזה מצלמות קיימות לשוק המקצועי והעשיר ביותר, ואתה מקבל שוק.

ראיתי באחד האתרים השוואה, כיצד נראה 1080P לעומת 28K בערך, הכוונה היא, יכולת לצלם במימדים עצומים תוך כדי שמירה על איכות HD טוטאלית והינה הדוגמא: הנקודה האדומה היא 1080P.

http://nycpostop.wordpress.com/2008/11/13/hd-vs-28k/ בסוף העמוד

פורסם

נא לקרוא בנימה פולנית ולהאנח בסוף.

"יופי, עכשיו כל פרק של האוס יתפוס לי 12G של אחסון ויקח לי שבוע להוריד אותו"

:-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מה דעתכם על הצעצוע הבא?

דעתי?

מיותר לגמרי.

נ.ב. אם אין לך על מה לזרוק כסף, אתה מוזמן להביא אותו לי. אני מקבל מזומן וצ'קים בנקאיים. :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה כבר קנית אותה?

מוכרים אותה בחנויות בכלל?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אממ חבר'ה, לא קניתי אותה, סה"כ הכוונה הייתה, שטלויזיות מהסוג מתחילות לצוץ ולאט לאט לזלוג לשוק הפרטי.

אם הייתי צריך לקנות אותה היום, סביר להניח שהייתי צריך להפרד מלא פחות מ 100,000 ש"ח במינימום וזה גם אם הייתי מזמין ישירות מהיצרן.

• תוכן חדש...