Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטח שיש פה כמה חברי פורום שיש להם אקווריום יותר גדול משלי, ומשום מה שלי מצריך המון המון תחזוקה.

יש לי אקווריום פנורמי 60 ס"מ שמכיל בתוכו 2 דגי תוכי זקנים ושמנים ודג חתול אחד שהוא גם שמנמן.

כל הדגים נקנו לפני מספר שנים והם פשוט גדלו באקווריום.

באקווריום ישנה משאבה של ATMAN שזה מן פילטר גדול עם 2 ספוגים רב פעמיים בפנים שמסנן את המים בצורה פעילה.

הקטע הוא שהאקווריום מתלכלך בקצב מסחרר. ההורים שלי מאכילים את הדגים כל בוקר, וכנראה מעט יותר מידי והאקווריום תוך כמה שבועות הופך לקטסטרופה. למצב שצריך לרוקן את רוב המים, לנקות את כל הזכוכיות ולהכניס מים חדשים, כי המים פשוט מזוהמים.

הפילטר בטוח עושה את העבודה שלו כמו שצריך כי הספוגים שלו מלוכלכים כשאני מנקה אותו.

עכשיו בטוח שאנשים שיש להם אקווריומים גדולים יותר לא יושבים שעות ומרוקנים מים. בטוח שיש פתרון יותר טוב כדי להקל על ההורים שלי את תהליך הניקוי.

הבנתי שיש משאבות חיצוניות שמחוברות לקרקעית של האקווריום, יש מצב ששם נמצא הפתרון שלי לסוגית תחזוקת האקווריום?

נ.ב: אל תציעו שההורים יאכילו פחות, זה נוסה ולא עובד.

תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לך מה שנקרא פילטר פנימי שבדרך כלל הוא חלש מפילטר חיצוני,מה שדרוש לך זה פילטר חיצוני ורצוי שיהיה בעל קיבולת של פי 4 מנפח המים של האקווריום(נניח שיש לך 50 ליטר אז צריך פילטר חיצוני 200 ליטר) יש גם פילטר UV שמונע ירוקת אבל אני לא חושב שלשלושה דגים שווה להשקיע.

http://82.80.252.84/proinfo.aspx?pro=808&cate=2

http://www.hobbypet.co.il/index.php?option=com_tienda&view=products&task=view&id=27&filter_category=26&Itemid=8

פורסם

אביזר מאוד יעיל שאני רכשתי רק לאחרונה, נקרא ״שואב רפש״.

זהו אביזר השואב מים מקרקעית האקווריום ובכך מנקה בין את הרפש שמצטבר מתחת לאבנים.

מה שטוב בו, זה שהאבנים אינן נשאבות יחד עם המים.

בחודש וחצי שהוא בשימוש אצלי, שמתי לב לירידה משמעותית בכמות הלכלוך המצטברת בפילטר (יש לי פילטר בדיוק כמו שלך).

תבצע חיפוש בגוגל ותראה למה אני מתכוון. (הייתי מוסיף קישור, אך ההודעה נכתבת מהאייפון.)

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הבעיה אצלך מתחילה בזה ששני דגי תוכי לא מתאימים בעליל לנפח כזה של אקווריום,

זה ממש קטן להם, וכן זה שהם לא מתים זה לא אומר שהנפח אידיאלי ותקין בשבילם.

צירפתי לינק לפרופיל של הדג

http://www.aqua.org.il/aquadex/config/FishPage.php?myFishId=308

עדיף לך למסור אותם ולקנות דגים שיתאימו לנפח.

נ.ב אם הם כבר שם בנפח הזה,

אתה מבצע שאיבות רפש פעם בשבוע של 10%-20% מהמים ?

so far so good so what

פורסם

קניתי אותם קטנים, הממזרים הכפילו את הגודל שלהם פי עשר בערך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שואב רפש זה דבר מצויין.

להחליף אוכל גם יכול להיות פיתרון.

להחליף מיקום של האקווריום או להתאים תאורה נכונה.

יכול להיות שכל התשובות נכונות + תזדכה על הדגים ותתחיל נגלה חדשה.

פורסם

שים פילטר חיצוני ששואב את נפח האק' לפחות 3 פעמים בשעה,החלפת מים של 10 אחוז פעם בשבוע-שבועיים,הקטנת שעות תאורה ו-או הפחתת אור שמש ישיר על האק'.

בכל מקרה תגדיל את האק' ,יותר כיף:-D

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...