Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

קודם כל יש לציין שאני חדש פה, וביצעתי חיפוש בפורום ובכל האינטרנט בחיפוש אחר החקל ולכן אני פונה לעזרה.

יש לי מיצובישי לנסר 2006 אוטומטית עם טיפטרוניק..

לאחרונה הפסיק לעבוד לי ההעברת ההילוכים הידנית,

הלכתי למוסך והמוסך אמר לי שצריך להביא קופסא שחורה קטנה בגודל של קופסת גפרורים שנמצאת מתחת לפלסטיק שמכסה את ההילוכים,

הלכתי לכל מיני מקומות חלפים וכו' והציעו לי לקנות את כל הגיר מחדש במחירים אסטרונומיים, כשהתייאשתי הלכתי למוסך הראשי של מיצובישי לנסות לחפש את החלק הזה ואכן מצאתי אותו שם במחיר אסטרונומי, שם החלק הוא : "מתג בורר הילוכים", החלק הזה כמו שציינתי זה קופסא שחורה שאחראית על הטיפטרוניק ובגודל של קופסת גפרורים.

שתי דברים..

א. אם אפשר בבקשה את השם של החלק באנגלית כדי שאוכל לרכוש אותו מחו"ל במחיר סביר.

ב. אם מישהו מכיר את החלק ויכול לעזור לי איפה אפשר להשיג אותו.

תודה מראש!!

נ.ב אם זה נחוץ לכם אצלם את החלק מקרוב ומרחוק בשעות הערב.

פורסם

הנה כמה תמונות שמצאתי באתר רוסי ..

e20dbb64820b.jpg

זה החלק הישן וההרוס מימין והחלק החדש משמאל:

35fc92a176a4.jpg

וזה החלק כשהוא חדש והשיניים לא שבורות.:

678598831d61.jpg

הנה האתר הבנאדם מראה שם איך מרכיבים את החלק הזה מחדש (פשוט מאוד) רק צריך את החלק..

http://forum.lancer-club.ru/lofivers...120082-50.html

פורסם

אותה בעיה בידיוק חוויתי באוטו של אבא שלי.

אנחנו נסענו לסיבוב פירוקיות, קנינו ידית הילוכים חדשה קומפלט ויצא 500 שקל. היום הכל עובד.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

חדשה? או משומשת?

איפה קניתם אם אפשר לשאול?

מה עם הרכבה?

האם הידית באה עם כל הגיר?

אתה מכיר משו באזור ירושלים?

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

צור קשר עם מרכז החלפים שבצומת ראם. נדמה לי שיש להם לנסר שעומדת לפירוק ואולי שם תוכל למצוא חלק כזה במחיר זול יחסית. 08-8583077

• תוכן חדש...