Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני כיוונים של המערכת, הולך לעשות את זה אצל איש מקצוע במשך שעות אבל רוצה בינתיים לקבל איזשהי המלצה.

אני יודע שדובר רבות על חיתוכים, אבל אני לא מאמין שיש סטאפ כזה בפורום שמורכב מרכיבים כל כך מגוונים אז אני שואל. במידה וזה נשאל כבר או שלא מתאים לכתוב את ההודעה הזאת, אני אשמח אם לא יפנו אותי להודעות אחרות אלא שמנהל פשוט יסגור את הנושא.

הסטאפ:

Hertz MLK165

Hertz HL70

Hertz HL3000

הגברה של מידבאסים: Celestra FA2150

הגברה של טוויטרים ומידים: STEG K4.02

הגברה של סאב: Audision LRX1.1K

Audison Bit1 & JVC 836 D-Din

החיתוכים:

אני אוהב סאונד מפורט, אבל לא חד כמו סכין. אני אוהב להגביר ולשמוע באיכות טובה ללא שבירות, גם אם זה במחיר של פירוט (אני מאוד גוון צליל מורל לדוגמא, אבל בכל זאת מעדיף את הורסטיליות של ההרצים).

אני מאוד אוהב בס מדויק, גם אם במחיר של עצמה ואגרסיביות. אני לא אוהב סאב שנמרח, אבל אני כן אוהב סאב שנכנס גם ב"אווירה" ולא רק בקיקים.

אני מאוד מבסוט מהמיד HL70 ומוכן להפעיל עליו הרבה עומס מבחינת תדרים לעומת המידבאסים שמבחינתי יכולים להוות בעיקר תמיכה לסאב ובתדרים היותר נמוכים, וברגע שזה מתקרב לאזור המיד ה HL70 יכול לקחת פיקוד.

בנוסף אני מאוד, מאוד, מאוד אוהב את המגבר סטג שלי. אני גם אוהב את הסלסלטרה אבל פחות. אז אני מעדיף לנצל כמה שיותר את הרכיבים שמחוברים לסטג.

בנוסף, אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה Q, ואיך זה משפיע על החיתוכים והכיוונים שלי אני אשמח (זה לא SLOPE).

תודה!

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

ה Q הוא רוחב עקומה לעומת גובהה, ובמקרה שלנו הוא מצביע על כמה תדרים עוקבים לתדר שאנחנו מטפלים בו יושפעו (רוחב) ועד כמה הם יושפעו (גובה).

הכוונה לתדר מטופל הוא מבחינת איקולייזר.

מתחדשת*

פורסם

יובל, החשיבה שלך לא נכונה.

אתה צריך להגיע לסאונד שנשמע לך טוב, זה לא נכון להגיד אני אוהב את המיד הזה אז אני רוצה להעמיס עליו. המיד זה האלמנט שמנגן את הטווח הכי גדול והכי קריטי, ככל שתעמיס עליו יותר- אתה תשמע פחות טוב. החיתוך של המיד מלמטה למשל יכול להיות מאוד קריטי, אם זה 250 או 400 הרץ יכול לשנות את הגוון של המיד מקצה לקצה !

חשוב יותר להגיע לחיבור נכון בין המידריינג' למידבאס, ובכך תגיע לסאונד טוב יותר בתחום הזה של הספקטרום.

אני דווקא הייתי נותן את המקום למידבאסים שלך, הם המפתח לכך שהסאב שלך יישמע טוב, מדויק ולא מאחר, אם תזניח אותם, גם הסאב וגם חלק מהמיד יישמע לך גרוע.

בגדול- לא ניתן לכוון לך בע"פ, צריך לשבת ברכב ולכוון. אם אתה רוצה טווח שלא יפגע באלמנטים ויישמע סביר, אתה יכול לנסות חיתוך ב- 63 למידבאסים ולסאב, 400 למידריינג'ים ולמידבאסים, ו- 4-5K לטוויטרים ולמידריינג'ים. הכל בסלופ 12.

זכור- המטרה היא לשמוע מוזיקה, לא אלמנטים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יובל, החשיבה שלך לא נכונה.

אתה צריך להגיע לסאונד שנשמע לך טוב, זה לא נכון להגיד אני אוהב את המיד הזה אז אני רוצה להעמיס עליו. המיד זה האלמנט שמנגן את הטווח הכי גדול והכי קריטי, ככל שתעמיס עליו יותר- אתה תשמע פחות טוב. החיתוך של המיד מלמטה למשל יכול להיות מאוד קריטי, אם זה 250 או 400 הרץ יכול לשנות את הגוון של המיד מקצה לקצה !

חשוב יותר להגיע לחיבור נכון בין המידריינג' למידבאס, ובכך תגיע לסאונד טוב יותר בתחום הזה של הספקטרום.

אני דווקא הייתי נותן את המקום למידבאסים שלך, הם המפתח לכך שהסאב שלך יישמע טוב, מדויק ולא מאחר, אם תזניח אותם, גם הסאב וגם חלק מהמיד יישמע לך גרוע.

בגדול- לא ניתן לכוון לך בע"פ, צריך לשבת ברכב ולכוון. אם אתה רוצה טווח שלא יפגע באלמנטים ויישמע סביר, אתה יכול לנסות חיתוך ב- 63 למידבאסים ולסאב, 400 למידריינג'ים ולמידבאסים, ו- 4-5K לטוויטרים ולמידריינג'ים. הכל בסלופ 12.

זכור- המטרה היא לשמוע מוזיקה, לא אלמנטים.

תודה סרול. אני אנסה כמו שפחות להעמיס על המידים, אבל אני באמת מאוד אוהב את הגוון צליל שלהם, אז אני כן רוצה לתת להם לנגן טווח די רחב של תדרים. המידבאסים כמו שאמרת - אני רוצה שהם יתמכו בסאב ויעזרו להעביר אותו קדימה. אני רוצה שהם "ילטפו" את האוזן עם באס נקי ועם התדרים שלפני המיד.

אני אנסה את הכיוונים ואז אני נוסע לדרור לכוון את זה טוב.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

אחד הדברים הראשוניים שצריך לעשות בסטאפ אקטיבי, זה לאזן את הגיינים בין כל האלמנטים.

אם תגיע לאיזון נכון- המידבאס ייכנס בדיוק במקום, ישלים את המיד ויקדם את הסאב, ולא ישתלט וידפוק כמו משוגע ב dont u wanna c me naked :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...