Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבטוה לכל חבריי הפורום

אני מעוניין לשדרג את הקומפוננו שלי למשהוא שיתאים יותר לסגנון מוסיקה שאני שומע האוס ושחורה טראנס ,זאת המערכת ראשונה שאני קניתי אני חדש בתחום ויש לי הרגשה שלא עשיתי שילוב נכון של ררכיבים...מעוניון לשמוע עצות לשדרוג המערכת מותקנת בפיגו 307 מזה שנתיים ,אלה הרכיבים שלי

מגבר 4 ערוצים : CERWIN VEGA HED 300.4

מגבר מונובלוק : CERWIN VEGA HED 500.1

רמקולים אחוריים: rockford fosgate 6x9 P1694C

קומפוננט קדמי : rockford fosgate 6.5 1652-S

סאבוופר : rockford fosgate P2D212 500W/250RMS

CLARION FZ407 ;HU

פורסם

תקציב 700 שקל לקומפוננט,למען האמת שמעתי רק את הפוקל אומנם את הK3P שהתקציב שלי לא מספיק לי

ושמעתי את הטמפו שהיו מאוד נחמדים,למה מומלץ לשדרג בטווח המחיר הזה ?ואם הטמפו הם אופציה טובה לעומת הרוקפורד שכרגע מותקן אצלי ?

תודה מראש

פורסם

בתקציב הזה הייתי מנסה להשיג קצת חומר לבידוד אקוסטי, ומבודד את הדלתות הקידמיות.

שיפור מובטח.

קצת קשה לי להמליץ על שידרוג רמקולים בתקציב הזה, מכיוון שאני לא מכיר את אופי הסאונד של הרוקפורדים הללו.

אבל אם תרצה, תוכל למכור את האחוריים והקידמיים שלך, ויחד עם התקציב שלך תוכל להתקדם משמעותית, וגם לנצל את יתרת הרכיבים בצורה חכמה יותר.

מתחדשת*

פורסם

נראה לי שאלך על האופציה של הבידוד בדלתות מאיפו ניתן להזמין בידוד לשתי הדלתות הקדמיות וכמה זה עולה ואיזה מידה כדיי להזמין ?

• תוכן חדש...