Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשכיר רכב בארהב חודש הבא ליום אחד, רציתי לדעת אם מישהו שהיה לו ניסיון בעבר בנושא ההשכרה ברכבים מהסוג הזה.

מה טווח המחירים , דברים שצריך לשים דגש עליהם לפני ההשכרה , וממה כדאי להמנע .

תודה מראש.

פורסם

כל סניפי משרדי השכרת רכב הגדולים נמצאים בשדה התעופה ( יש שם מגרש חניה ענק בעל כמה קומות של רכבים ).

הייתי שם לפני חצי שנה והשכרנו ליום אחד שברולט קמארו SS ( היינו 3 אנשים ) מחברת AVIS במחיר של 180 דולר ליום כולל ביטוח מלא ל- 3 נהגים , ו GPS.

אני זוכר שיש שם גם הרבה קורבטים שיתאימו רק ל2 אנשים, וכמובן על הסטריפ יש את המגרשים הקטנים שמשכירים לך את רכבי העל האיטלקיות למיניהן... ( במחיר מטורף ).

פורסם

לחפש בגוגל אני יודע , אבל רציתי מידע מעבר לחיפוש בגוגל.

ניסיון אישי , טיפים למינהם. זו כוונת המודעה הייתה מהתחלה.

פורסם

יש לך על הסטריפ של ווגאס סוכנות שמשכירה רכבים כמו R8, גלארדו וכד' מחירים? אני מאמין שבאיזור האלפייה ליום.

לדעתי זה אחד הדברים הכי מיותרים שיש, עם הפקקים של ווגאס, האכיפה המצויינת והחום המעיק אני לא מאמין שאפשר להנות ממכונית שכזאת על כביש ציבורי, אם אתה מעוניין אני אשלח לך טלפון וכתובת של בי"ס לנהיגת מירוץ שמציע חבילה ליום אחד ובה אתה נוהג על פרארי, למבורגיני, וייפר וכד' על מסלול מקצועי בלאס ווגאס.

haters will hate

פורסם

לא בדיוק מה שאתה מחפש, אבל גם אני חיפשתי משהו כמוך בסוף סגרתי איתם ונהנתי מכל רגע!

http://www.exoticsracing.com/

אני לקחתי בזמנו 2 סיבובים (קומבו) על הגייארדו ועל הF430.

היום יש להם כבר את ה458.

עצתי אליך היא לקחת רכב אחד ולעשות איתו כמה הקפות נוספות ולא להסתפק ב5 שנותנים, כי רק אחרי 2-3 הקפות אתה מתחיל לקבל בטחון.

בהצלחה.

-----

• תוכן חדש...