Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש רכב בשווי 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, יש לי רכב מאזדה 323 ואני ממש לא נהנה מהאוטו . לא יציב וגם לא כזה חסכוני ועצם העובדה שזה רכב יפני מדאיגה אותי .

אז רציתי לשאול במה אפשר להחליף בתקציב שלי ?

אני מחפש רכב שהוא לא יפני, אולי צרפתי, וגם שתהיה לו צריכת דלק סבירה 10-11 או יותר .

את האמת כבר שמתי עין על פיג'ו 307 מנוע 1.6, אבל אני לא מכיר את הרכב ולא יודע איך צריכת הדלק של הדגם הזה .

תודה לעוזרים .

פורסם

מה מטריד בזה שהוא יפני?

היכן אתה אמור לסוע? עירוני? בין עירוני? כמה ק"מ בשנה? מה הדרישות חוץ מתצרוכת דלק (כמה אנשים תסיע וכו')

פורסם

אני צריך רכב צעיר שיהיה מתאים לכל השימושים הרגילים.

אני שונא את כל המכוניות היפניות כי פשוט הן פח ריק ואין לי שום כוונה לשנות את החשיבה שלי.

האם יש הצעות ?

פורסם

מהשנתון שיש לך אני מסכים שהן די פחונים חסרי אופי לרוב, אבל ממש אי אפשר להגיד את זה על היפניות של היום.

ולנושא, מה הדרישות מהרכב? אתה מחפש משהו שיכיל 5 אנשים או שגם רכב קטן יותר יספיק? צריך בגאז' גדול? מעדיף סדאן, הצ'באק?

פורסם

תלך על פוקוס 2004- 2005 אחלה אוטו

גם לא יפני וגם צריכת דלק של 1-10 וגם אמין ונוח מניסיון היה לי עד לפני שבועיים .. רכב ממש מצוין

פורסם

אני רוצה רכב שיהיה עם מראה צעיר אבל שיהיה 4\5 דלתות גם כן. הבגאז' יהיה מיועד לסאב ומגבר ומדובר בסאב גדול תיבה .

אני מחפש משהו בסגנון פיג'ו 306 או 206 וגם 307 . אבל אני לא יודע כלום על הרכבים האלה ובגלל זה אני שואל פה .

לגבי הפוקוס , פשוט המראה של הרכב זוועה ובכלל לא יפה לעין . ז

קראתי שיש בעיות בהתאמה בין הגיר למנוע ב307 אבל לא הבנתי איזה ה 2000 או 1600 וגם לא ראיתי איזה שנתונים.

תודה חברה ..

פורסם

אם אתה נעול על פיג'ו אז בתקציבך ניתן לרכוש פיג'ו 307/206 תלוי מה אתה מעדיף.

המלצה שלי אם כבר פיגו בתקציב הזה, רק ידנית.

סה"כ אלה רכבים נוחים לנהיגה, מעוצבים יפה לטעמי, אבל קח בחשבון שיש להם המון בעיות חשמל והתיבה האוטומטית מסרסת את המנוע ולכן הביצועים חלשים יחסית, לדעתי הפיג'ו 206 מנוע 1600 ידנית הכי מומלצת למי שמחפש רכב צעיר..

בדוק גם סקודה פביה, פולקסוואגן פולו נראה שהם גם יענו לדרישותיך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני לא סגור על פיג׳ו אבל אני לא מוצא אופציה אחרת.

למשל פולו עם צורה יפה מתחילה משנתונים חדשים וזה לא בתקציב שלי..

האם הפיג׳ו בשני הדגמים יש להן בעיות מיוחדות ? שמעתי שה 307 בעייתית ויש בה תקלות בגיר.

איך ה206 ידנית ? יש לה בעיות ??

פורסם

את ה-307 אני לא כ"כ מכיר, אבל מבחינת תיבת הילוכים זו אותה אחת (AL4) שלא הכי נוחה ודורשת שיפוץ כל 150,000 ק"מ בערך.

לגבי ה-206 הדגם הידני מאוד מומלץ, גם מבחינת חיסכון בדלק וגם מבחינת נוחות. החיסרון של ה-206 כמו הרבה צרפתיות מהשנתונים האלה זה שיש להן המון בעיות חשמל.

הפולו אכן יקרה ולכן כדאי לבדוק גם את הסיאט איביזה מ-03'+ או את הסקודה פאביה שתיהן מכוניות מאוד מומלצות.

פורסם

האם הבעיות של ה206 נמצאות בכל השנתונים ? כי למשל ב C5 של סיטרואין פתרו את רוב הבעיות במנוע אחרי שנת 2006\7 .

אני ממש נדלקתי על הפיג'ו כי המראה ממש יפה וגפ צריכת הדלק נמוכה ..

נגיד והלכתי על הפיג'ו בסוף, אז על איזה שנתון ללכת ?

תודה חברה

פורסם
האם הבעיות של ה206 נמצאות בכל השנתונים ? כי למשל ב C5 של סיטרואין פתרו את רוב הבעיות במנוע אחרי שנת 2006\7 .

אני ממש נדלקתי על הפיג'ו כי המראה ממש יפה וגפ צריכת הדלק נמוכה ..

נגיד והלכתי על הפיג'ו בסוף, אז על איזה שנתון ללכת ?

תודה חברה

קרא את זה, זה יכול לעזור לך. http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1773065

פורסם

זה דווקא באס אותי חח ירדתי לגמרי מהפיג'ו כי פשוט יש תקלות שאין לי כוונה להתעסק איתן .

וואי כמה שזה קשה לבחור רכב נורמלי ! באמת אני לא יודע איזה רכב לחדש פיג'ו מלא בתקלות וכל היפני זבל מבחינתי אז מה עושים ?

מישהו יכול להעיד על מציאה טובה ?

פורסם
זה דווקא באס אותי חח ירדתי לגמרי מהפיג'ו כי פשוט יש תקלות שאין לי כוונה להתעסק איתן .

וואי כמה שזה קשה לבחור רכב נורמלי ! באמת אני לא יודע איזה רכב לחדש פיג'ו מלא בתקלות וכל היפני זבל מבחינתי אז מה עושים ?

מישהו יכול להעיד על מציאה טובה ?

ירדת מהגולף מנוע 2000?

• תוכן חדש...