Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת, אל תשווה אחזקה של איביזה טורבו לhgt. הבדל שמיים וארץ!

אמנם איביזה לא הייתה לי אבל גולף טורבו הייתה ואין מה להשוות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

את האיביזה יש לי כבר 5 שנים ואת הHGT אני מכיר טוב (אפילו טוב מאוד)

ואני אומר לך שחוץ מכמה מכלולים ספציפיים האחזקה מאוד דומה.

צריכת הדלק קצת יותר טובה באיביזה בבין עירוני אבל גבוהה יותר בתוך העיר מאשר בפונטו וזה בערך מתקזז.

הקליאו כבר יותר יקרה לאחזקה במידה ומשקללים את הטיימינג וכו' אבל רובן כבר עברו את זה ויש כמה שנים של שקט.

*האיביזה תצרוך הרבה יותר דלק "בלחיצה" אבל זה ברור מאליו.

פורסם

לגבי הדרישות שלי מהאוטו אני מאד חובב כוח ומהירות והייתי רוצה להביא את האוטו הכי חזק בתקציב של 25000 ש''ח אבל עם זאת צריך להיות נוחות מינימלית.

פורסם
לגבי הדרישות שלי מהאוטו אני מאד חובב כוח ומהירות והייתי רוצה להביא את האוטו הכי חזק בתקציב של 25000 ש''ח אבל עם זאת צריך להיות נוחות מינימלית.

hgt לא נוחה בשום מצב, ובתקציב הזה אתה תמצא אחת קרועה שתאמין לי אתה לא רוצה ליפול עם הרכב הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...