Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 96 1.4L האוטו הוא אוטומט

עכשיו יש לי באוטו הילוך ראשון ושני שהם אמורים לעזור בעליות קשות.. אבל אני משתמש בהם כדי למשוך את הסל'ד :mm_cool:

רציתי לדעת אם זה טוב להעביר את ההילוכים בזמן נסיע?

נגיד היום התחלתי לנסוע בראשון משכתי סל''ד עד 5000 ואז בזמן הנסיע העברתי לשני ואז לD

שהעברתי את ההילוכים לא הרגשתי שהאוטו קופץ או משו הכל היה חלק..

אבל חבר שלי אמר לי שזה לא טוב לאוטו ושזה יכול להרוס את המנוע.. זה נכון?

תודה :)

פורסם

תערוך תהודעה כתבתה ידני במקום אוטומטי..

בעקרון כל המשחקים האלה בגיר זה סתם הורס אני מאמין שלא בפעם אחת אלה בטווח הארוך..

גם אני משחק עם זה אצלי עם הHold וכל שאר ההילוכים האלה כבר התרגלתי לזה למרות שזה לא כ"כ טוב...

פורסם

תראה כמו שאמר לפני. את המנוע זה יהרוס בטווח הארוך.

אבל לדעתי ברכב של 15 שנה על הכביש תהיה השפע דיי מידית על תיבת ההילוכים שגם ככה לא משהוא ברכב כזה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
תערוך תהודעה כתבתה ידני במקום אוטומטי..

בעקרון כל המשחקים האלה בגיר זה סתם הורס אני מאמין שלא בפעם אחת אלה בטווח הארוך..

גם אני משחק עם זה אצלי עם הHold וכל שאר ההילוכים האלה כבר התרגלתי לזה למרות שזה לא כ"כ טוב...

תודה, ערכתי

גם לך יש אוטומט עם הילוך ראשון ושני כמו שיש לי? ואתה סוחב את ההילוך?

מזאת אומרת התרגלתה לזה? אתה משתמש בהם הרבה?

ויש להילוכים האלה שם?

תודה :)

פורסם

אני מאמין שכל עוד הסל"ד נשאר בטווח שהיצרן הגדיר ולא מגיע לקו האדום זה בסדר.

אבל יש פה תותחים בפורום שמבינים יותר ממני ויאוששו / יפריחו את הטענה שלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה נקרא הילוכי כח...

אני יש לי מאזדה 2 2008

יש לי מתחת לD יש S שזה יעני מושך קצת את הילוך, מתחת לs יש L שזה שתי הילוכים עד 110 ככה ואם אני על L ומפעיל את הhold זה רק הילוך אחד...

אז ככה אני מתחיל תנסיעה L+HOLD אחרכך L עד 110-120 אחרכך s עד 160 ואז D עד 190

פורסם
זה נקרא הילוכי כח...

אני יש לי מאזדה 2 2008

יש לי מתחת לD יש S שזה יעני מושך קצת את הילוך, מתחת לs יש L שזה שתי הילוכים עד 110 ככה ואם אני על L ומפעיל את הhold זה רק הילוך אחד...

אז ככה אני מתחיל תנסיעה L+HOLD אחרכך L עד 110-120 אחרכך s עד 160 ואז D עד 190

אררר 190 :biggrin2: לא ידעתי שמאזדה 2 מגיע ל190.. חשבתי פחות..

בכל מיקרה תודה ממש עזרתה לי :)

פורסם

אני ממליץ לעשות חיפוש כי הנושא נטחן עד דק לפחות 10 פעמים.

nnir, אין לך במאזדה הילוכי כוח. זה לא ג'יפ. כל המצבים שאתה רואה, זה מצבי העבודה של גיר: הגבלת הילוכים, SPORT/SNOW וכד'. מהירות שאתה רואה בספידומטר, למעשה המהירות האמיתית כ-8% פחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...