Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתוכנן ואפילו יש תאריך, אבל זה לא סופי עד שזה לא סופי :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לשאלתך בנוגע לצבעים: באשדוד יש את האדום, בת"א ופ"ת יש צהוב (ולדעתי גם ה"למון גראס" כרכב הדגמה לאוט'), בחולון יש שחור וכסף, ובב"ש יש כסף ולפי מה שנכתב רכב ההדגמה צהוב. בכל אופן 2-3 טלפונים יפתרו לך את הבעייה.

ולבחור הב"רשבעי": הסוכן בב"ש הוא הכי "בונקר" שיצא לי לפגוש ("תביא לי הזמנה זהה", לא יכול לזוז מהאיבזור שהחברה נותנת" "אין דבר כזה באף מקום", "לא מתחייב על זמן הגעה" והבנת כבר את הרעיון). מה עוד שההתנהלות מולו לא הייתה נעימה כלל. לכן אפילו שב"ש הייתה עדיפה ביותר מבחינת מיקום להזמנת הרכב, הזמנתי את הרכב בחולון (הנסיעה הראשונה תהייה מעט ארוכה אך מהנה ומלמדת ומי שקנה את הרכב גם ככה רצה לצאת לסיבוב ארוך אז...).

בחולון הסוכן הוא כמו שהייתי מצפה מסוכן שרוצה למכור: אין תשובה שלילית לגמרי יש "אני אבדוק", השיחה הייתה יותר נעימה, וההרגשה הייתה של אמינות ונכונות לבוא לקראת. הוא גם התחייב בהזמנה לרכב ואני מצטט "במלאי" כאשר הסוכן בדק פעמיים, לפני שהוא גבה ממני כסף שאכן הצבע המבוקש יהיה במשלוח של סוף מאי. כמו כן הוא העניק לי מעט יותר איבזור ממה ש"הברשבעי" התעקש עליו. אפילו שזה יחסית זניח, לי זה עשה הרגשה טובה שהוא סיפק את כל הדרישות ההתחלתיות שלי.

ספ"ש נעים.

אני מחזק את דבריך, אכן הסוכן בבאר שבע כל כך בונקר, אמר לי שרק אם אביא לו טופס שמישהו קיבל חיישני רוורס הוא יביא לי גם במתנה, וכל דבר אחר הוא פשוט מתעצבן שאני שואל כאילו אני מכיר כבר את אבזור הרכב בעל פה.

בהזדמנות זאת רציתי לשאול פה איזה סוכנות עדיף לרכוש ממנה שקרובה לב"ש עם סוכן נחמד שיביא לי כמה שיותר אבזורים ו"מתנות" בחינם???

פורסם

מחר אני ניגש לסוכנות בב"ש כדי להתרשם מהרכב מקרוב.

אני מקווה לפגוש בנציג המדובר ולהזכיר לו שאת השכר שלו הוא מקבל בתמורה לשירות הולם והוגן של לקוחותיו, וחלק מהעבודה, מה לעשות, זה לענות לאנשים "מעצבנים" ו"נודניקים" כמונו, שמעוניינים לרכוש את המוצר אותו הוא מייצג.

נראה לי שמחכה לאותו נציג יום לא שגרתי :twisted:

אחזור עם רשמים.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בכל אופן מדובר באחת המערכות המובנות הגרועות ששמעתי אם לא הגרועה ביותר :|

.

אם ככה כנראה שלא שמעת מערכת של פורד פוקוס, ואם כן, כנראה שבאמת המצב בקיאה כזה גרוע...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מחר אני ניגש לסוכנות בב"ש כדי להתרשם מהרכב מקרוב.

אני מקווה לפגוש בנציג המדובר ולהזכיר לו שאת השכר שלו הוא מקבל בתמורה לשירות הולם והוגן של לקוחותיו, וחלק מהעבודה, מה לעשות, זה לענות לאנשים "מעצבנים" ו"נודניקים" כמונו, שמעוניינים לרכוש את המוצר אותו הוא מייצג.

נראה לי שמחכה לאותו נציג יום לא שגרתי :twisted:

אחזור עם רשמים.

אבי.

אבי ידידי

מחר אני מגיע לסוכנות עם אחי שרוצה להזמין, ועם עוד חבר.

דבר איתי אולי נגיע יחד, 3 הזמנות חדשות + אחת ישנה , נפעיל עליו לחץ חברתי.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

חיבור iPod:

האם מישהו ניסה לחבר שם אייפון? יש מערכות שניתן לחבר רק אייפוד, השאלה איך זה עובד בפיקנטו.

מישהו שקיבל מוכן לבדוק ולעדכן בבקשה?

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם

חיבור אייפוד ישירות למערכת מצריך חיבור שיחודי לאייפוד.

מן הסתם מערכות שיש להן את החיבור הזה מובנה, ניתן לחבר אליהן רק אייפוד.

בפיקנטו למיטב זיכרוני יש כניסת AUX, כלומר חיבור אוניברסלי שיתאים לכל נגן

פורסם
הנה הפיקנטו הצהובה הגיעה :lol:

נהגתי עליה קצת, האמת מידה שלי היא פיאט פנדה

אז הסל"ד עולה ממש מהר, רק מתחילים לזוז וכבר ב4000.

אבל מצד שני בסל"ד נמוך מדיי האוטו לא מושך הכי טוב, בקיצור צריך עבודת הילוכים שנוהגים באוטו הזה.

מרגישים שזה 3 צילינדרים מבחינת רעידות אבל זה לא משהו שמציק יותר מדיי.

מרגיש אוטו איכותי ונוח. ההגה בכלל לא מרגיש קל כל כך כמו שאמרו, של הפנדה יותר קל.

קנייה טובה בקיצור.. :-D

קיבלנו חלונות רוח (למרות שלא רצינו) חיישני רוורס, מרימי שמשות, 2 שלטים, קודן, הכל חינם בלי לבקש בכלל - אם לא נותנים לכם את אלו חינם סעו לסוכנות בפתח תקווה.

קנית בסוכנות בקרית אריה? הוא לא הסכים לתת לי חיישנים (בגלל המימון) שלא נדבר על המגני רוח ואם כן אתה יכול לשלוח לי את ההזמנה להפעיל עליו לחץ?

בכל מקרה הם מאוד נחמדים שם אבל טוענים שהם לא עומדים בלחץ ההזמנות של הפיקנטו.

פורסם
קנית בסוכנות בקרית אריה? הוא לא הסכים לתת לי חיישנים (בגלל המימון) שלא נדבר על המגני רוח ואם כן אתה יכול לשלוח לי את ההזמנה להפעיל עליו לחץ?

בכל מקרה הם מאוד נחמדים שם אבל טוענים שהם לא עומדים בלחץ ההזמנות של הפיקנטו.

אם הם לא עומדים בלחץ ההזמנות, אולי הם במקצוע הלא נכון!?

כאשר מושק דגם אשר נהיה פופולארי תוך זמן קצר, וכמות מכירות גבוהה תוך זמן קצר, סוכנויות צריכות לעמוד בעומס ולא להישבר תחת הלחץ של לקוחות הרוצים לרכוש את סחורתם. אני מבין שיש זמני המתנה ארוכים אבל טענתם שהם לא עומדים בלחץ קצת לא מקצועית!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

כל פעם שמיני חדשה מושקת זה בערך מה שקורה. מי שקונה ראשון - נהנה, מי שמתמהמה סובל מאנשי מכירות שלא יודעים מה נפל עליהם ומקבל רכב כעבור שלושה חודשים.

(לצערינו, ברוב הסוכנויות המצב הוא עדיין כזה, אף על פי שאת ההשקות הן עברו מזמן)

אפשר להתנחם בזה שבערך כל המיניז הגיעו כבר לארץ והשוק אמור "להירגע" קצת עם כל כך הרבה היצע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תהרגו אותי אך אני לא מבין איך יבואן כמו של קיה שידע שיש לו קלף כזה ביד, של רכב עם כל הייתרונות בשוק המיני, עם מחיר תחרותי, בגדול כל "חכם" יכול היה לדעת שזהו להיט מכירות, למה מראש לא להזמין כמות גדולה?

האם הם ניסו לעשות באזז שאין רכבים במלאי וצריך להמתין?

אני ממש לא מצליח להבין את החלטת היבואן להזמין כמות קטנה בתור התחלה...

אפילו את הדבר הבסיסי לא עשו, לדרוש מהסוכנויות (לדוגמא בב"ש) להביא עוד אנשי מכירות, אצלנו יש אחד, אחד מבוגר, שיחסית כבר אין לו כח למכירות (בכל זאת האיש כבר עובד בזה מספר לא מבוטל של שנים), לא חס וחלילה שאני אומר שצריך להחליף אותו, כי הוא איש טוב, אך להוסיף לו כח צעיר ורענן שיתעסק במכירות הפיקנטו.

אם עכשיו באים שתי לקוחות פוטנציאלים שרוצים פיקנטו, ויחד איתם מגיע לקוח שמעוניין בפורטה או בסיד, הסוכנות הפסידה, אחד מהשלושה יעזוב, אם זה יהיה רוכש פיקנטו עתידי הוא עוד יחזור כי אין לו הרבה ברירות, אם זה יהיה רוכש סיד אז הוא יגיד לעצמו: "אם זה היחס כשאתה בא לקנות, מה קורה כשקנית..."

עסקית אני לא מצליח להבין מה קורה שם.

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם

זה לא תלוי רק ביבואן, קיה עצמה כנראה לא מצליחה לייצר יותר מידי מכוניות ולכן יש מחסור. אתם מדברים על הזמנת מכוניות כאילו הם לחמניות... זה הרבה יותר מורכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...