Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה זה מגיע ...ממה שקראתי כאן כנראה שאני "זקן השבט".נעים מאוד אני שי בן 37(נראה מאוד צעיר ומרגיש צעיר יותר) איש הייטק גר ברמת גן וכן כן נוסע על רכב ליסינג .

במהלך קריירת ההיטק שלי נסעתי תמיד על רכבי ליסינג ולהלן חלק מהרשימה(לא לפי הסדר):פונטו ספייס,מאזדה 3,לנסר,ליאנה,C4,308,C3,אופטרה,מגאן ובטח עוד כמה שפיספסתי.אני מאוהב בכלבים והנוכחי שלי הוא לברדור .הוא כבר בן 11 ,זה הדבר הכי מתוק שיש והוא החבר הכי טוב שלי .מה עוד? קולנוע,מוסיקה ,מכוניות,NBA,ים,ים ועוד ים ועוד דברים שקשורים בים.אז שיהיה לכולם רק טוב וניפגש בשמחות.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה,

נכנס ברכב שלי (רכב משנת 2010 וללא שריטה אחת) קוטנוע וגרם לדפיקה קלה בדלת קדמית ובכנף קידמי.

הרוכב ביקש שלא להפעיל ביטוח והבטיח את תיקון הרכב וכך אכן קרה. הרכב שהה אצל פחח רכב יומיים, תוקן והצביעה נראית מסוג טוב. במקרה זה גם לא היה מעורב שמאי.

השאלה שלי האם במקרה כזה יש לרכב גם ירידת ערך לדוגמה - בעת מכירה בעתיד? אם כן מה מקובל באחוזים מערך הרכב?

בתודה מראש,

נהג זהיר שזו לו הפעם הראשונה שנתקל בבעייה כזו

פורסם

אוקיי,אז לאחר שיטוט ממושך באתר בתור אורח,החלטתי שהגיע הזמן להפוך לחבר מן המניין,ומאחר שזהו שרשור הכרות אז הרי לכם כמה עובדות על עצמי:

קוראים לי מארק,אני בן 25 ומתגורר בעיר צפת במשך רוב חיי,או אם לדייק אז במשך 21 שנים מאז עליתי מסמארה,רוסיה בשנת 1991.

יש לי וידוי,אני פשוט מאוהב בעיר צפת על אף שרוב הצעירים בורחים מכאן בטענה(נכונה יש לציין)על מחסור בתעסוקה ומקומות בילוי.

אני סטודנט לתקשורת וניהול באוניברסיטה הפתוחה ובכדי לממן את הלימודים אני עובד בתור מאבטח בתחנה המרכזית של צפת.

את סגנון המוסיקה שאני שומע נורא קשה להגדיר מפני שאני שומע את מה שנשמע לי טוב,ומשום מה המון דברים נשמעים לי טוב,כך שאין לי סגנון מסויים של מוסיקה וזה מתחיל בזוהר ארגוב וכלה ב system of a down(או עוד סגנונות שבדרך כלל לא הולכים ביחד,העיקר שהבנתם את הכוונה).התחביבים שלי הם כדורגל(צפייה,לא משחק),כדורסל(צפייה,לא משחק)וטניס(שוב צפייה,לא משחק,בחיי שאני פדלאה).עוד תחביב שאינו קשור לספורט הם רכבים על אף שאיני מומחה גדול בהם,אפילו לא מומחה קטן ולמרות שכנראה זהו תחביב של רוב האנשים הרשומים באתר הרגשתי צורך לשתף אתכם בו.עוד דבר אשר אני נורא אוהב הוא כלבים על אף שמעולם לא היה ברשותי כלב.

אה כן וכיום אני נוהג על סיטרואן קסארה 1.8 sx אוטומטית משנת 2000,אולם היא מועמדת להחלפה ועדיין לא הוחלט על מה,אבל זהו כבר נושא לשרשור אחר.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

טוב שמי בר ואני בן 18 נוהג על הרכב של ההורים כרגע ומת עליו גיר רגיל אין מה לעשות ושומע את כל הסגנונות של השירים

IMG_1030.jpg

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

שלום

אני חדש - ישן בפורום

וכהתחלה - אני מחפש חיפושית קלאסית ישנה עד שנת 64 במצב בר-שיפוץ ומחיר סביר.

תודה! (:

פורסם

שם :אמיר

רכב :מגאן קופה (ימח שמה גמרה לי את הכסף)

תחביבים: לתקן את המגאן

שאיפות : שהמגאן שלי תפסיק לקרוע לי את הכיס ותבין שאני מקבל משכורת בשקל ולא ביורו

מוטו לחיים: אל תתעסקו ברכבים לא נפוצים כי יש סיבה למה זה (למעט מקרים חריגים אלפא,וולבו וכו)

פורסם

שלום לכם

אני מורסי חנדקלו

מכפר ג'ת במרכז

בן 20

מוזיקה לפי המצב

הייתי נוהג בסובארו טנדר 92 "המפלצת" :twisted::evil:

היום אני נוהג בהונדה סיוויק האצ'בק 99 "היפיופה" 8):lol:

הונדה סיוויק האצ'בק (99) 8)

סובארו טנדר (92) :twisted:

פורסם

דוד

מחזיק פ'גו 206

שנת 2007

1600 אוט

oneline PK

מחפש למכור את הפ'גו

ולקנות ניסן גוק

1600 אוט

רכב מהעבר

אלפא 146 שנת 1996

1600 ידני

היה כיף 8)

אופנוע

קאגיבה 650

שנת 1988

היה מעולה :lol:

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

היי שמי רדיק, אני עובד במוסך מכונאי וחשמלאי כבר 7 שנים, גר ברחובות, האוטו הראשון שלי היה אלפא רומיאו ספרינט 88, היום אני נוהג באודי a4 1.8T זהו זה

פורסם

שלום אני ניצן מאבן יהודה אני בן 16 ואני קצין הרכב של המשפחה (מכוניות גם של אחים) למרות שעוד לא קיבלתי רישיון

חובב רכב מגיל 12 ולא היה משהו שקשור לרכב שלא מתיעצים איתי במשפחה ומכרים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אהלן, אני קובי...באר שבע, עובד כמכונאי במפעל גדול בדרום.

חובב מכוניות סופר-מיני! על כן בעלים הגאה של סיאט איביזה reference 1.4 ידנית חדשה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אלי בן 48 מהדרום נוהג בסיטרואן C5 V6 3 ליטר ומאוד אוהב צרפתיות כבר הרבה שנים.

נשוי +3 עורך דין.

בנוסף מחזיק רכב אספנות מסוג פיג'ו 505 מודל 1982.

• תוכן חדש...