Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

למרות שטכנית כבר יצאנו ממנו, בכל זאת אאחל לכל באי הפורום חג שמח וכשר. :)

לעניינו. ממש לפני כמה רגעים נכנסתי לאתר של Image Dynamics, יצרנית הסאב-וופרים הידועה, וחוץ מכפתור "Home Page" לא ממש פעיל בצד השמאלי העליון של העומד הראשי, אין שום דבר חוץ מההודעה הלא כ"כ ברורה הבאה:

"Thank you for the years of support. It is with much sadness that I say Goodbye Eric Stevens Founder Image Dynamics."

החברה בפשיטת רגל? המנכ"ל סגר שערים? או שמא סתם נפרץ האתר והדבר יתוקן? מישהו מכם יכול להאיר מעט על הנושא? הנה כתובת האתר: http://www.imagedynamicsusa.com/ .

בברכת המשך שבוע מצויין לכולנו,

אריה.

פורסם

האמת לפי נוסח ההודעה המרושל,

הכתב המשתנה והצבעוני והיעדר כל לוגו רשמי,

הייתי אומר שמדובר בפריצה לאתר ותו לא.

אבל אני מציע לחכות למומחים/יבואנים לתת תשובה מושכל יותר.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לפי מה שידוע לי- החברה פשטה רגל ולא קיימת יותר.

תקנו אותי אם אני טועה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

החברה נמכרה לפני כחודש - להלן דברי המייסד

As the title states.

I founded the company in 1993 and after 18 years have to say Good bye!

I have been working to buy out a partner I brought on in 2006. It has been dragging on for over 2 years for many reasons.

We had an agreement on price and terms and it has fallen apart over the last week unfortunately, with my partner choosing to change things to his benefit.

It is very sad for me and I want to thank those that have supported the company over the years. Unfortunately it wont be the same company anymore.

There is a chance that an agreement can be reached in the next few days and I will be making an announcement to rescind this one.

Thank and Regards,

JMG - האתר לא נפרץ, זה אריק סטיבנס בעצמו העלה את הדף הראשי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בס"ד

אוהו. תודה רבה לכל על התגובות.

נו, נקווה שבאמת יגיעו לאיזשהו הסדר והחברה לא תפגע. הם ייצרו, לטעמי, את אחד הסאב-וופרים הטובים לרכב. חבל שהמוצר הזה יפסיק להתקיים. :(

שנדע רק בשורות טובות,

אריה.

• תוכן חדש...