Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחמם מים חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר מחמם מים בסגנון אטמור אבל פחות מ-3.5KW ?

אני יודע שהוא יחמם פחות, אך הוא יספיק לי.

לא בא לי להעביר קו חשמל לנקודה יעודית.

(הצעות על גז אינן רלוונטיות).

אולי יש פטנט אחר (וקומפקטי) לפתרון נקודתי?

תודה לעוזרים.

חג שמח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דעתי הפוכה, מנסיון. גם אטמור 3.5 לא מספיק בחורף. תשקול התקנת דוד חשמלי קונבנציונאלי - הכי קטן שיש (50 ליטר). ואם אתה מתעקש, יש לי שני אטמורים משומשים שימוש קל למכירה. :lol:

:turn-l:
פורסם

מספיק למה ?

הוא לא כתב למה הוא צריך אותו וכתב שהוא יודע שזה לא יחמם הרבה, אם זה רק בשביל לחמם את המים קצת בשביל לשטוף כלים זה עדין יכול להספיק למשל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יובל,

גם בחורף אני מתרחץ בקר למרות שיש דוד שמש שגם קצת שמש מחממת משהו.

אני יודע שבעבר היה מכשיר דומה עם הספק נמוך יותר (אולי מיצרן אחר).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם אני לא טועה היו אטמורים עם הספק נמוך יותר (הישנים יותר).

חוץ מזה יש אטמורים עם שני מצבים כאשר כפתור אחד דלוק ההספק נמוך יותר.

תבטל את ההפעלה של הכפתור השני וכך תישאר עם ההספק הנמוך.

נ.ב

יש חנות לדודי שמש וחשמל בדרך יפו שניקראת "כתר".

היו לו דודי חשמל קטנים שהפעולה הייתה כמו באטמור ויש להם מזלף ביציאה מהדוד לשימוש מיידי.

תוכל לבדוק אם הוא עדיין מייצר כאלו אני כבר שנים לא התקנתי כזה.

פורסם
הפעולה הייתה כמו באטמור ויש להם מזלף ביציאה מהדוד לשימוש מיידי.

בדיוק, חצי מה'חוכמה' באטמור היא זרם המים הקלוש שהמזלף המקורי מספק - בזרימה חזקה בקושי חשים בחום במים. אם מזרזפים, המים חמים יותר.

יוסי

• תוכן חדש...