Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU עד 600-650 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, הרבה זמן לא כתבתי פה. אני מחפש המלצה לHU מתנה לחבר, עד 600-650 ש"ח. עדיפות לחיבור USB שיוכל לקרוא מוזיקה מאייפון. אין דרישה לאיכות גבוה והרבה יציאות או משהו כזה, הבן אדם לא חולה סאונד פשוט צריך רדיו דיסק חדש לרכב.

תודה!

פורסם

גם אני אוהב את הקלריון, אך אני סבור שלשימוש יומיומי וללא קשר לאיכות סאונד, הפיוניר יהיה עדיף בזכות נוחות התפעול והמראה הטוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לכולם. כמו תמיד אני לא מתאכזב מהפורום הזה... :-D

הפיוניר נראה אחלה והתגובה האחרונה של SROOL די שכנעה אותי ללכת על הפיוניר באמת בגלל שאיכות הסאונד פחות מעניינת אותו ונוחות ומראה יותר חשוב במקרה הזה. אלא ש... התקציב עלה ל-750, אז אם יש משהו עדיף בתקציב החדש אני אשמח לשמוע הצעות, אם לא, אז נשאר עם הפיוניר 3250.

תודה שוב!

שאלה נוספת...

האם בדגם הזה (3250) של פיוניר אפשר לחבר אייפון ישירות למכשיר או שצריך איזשהו תוסף?

הסתכלתי על הדגם הזה למשל:

http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-deh-5350ub.html

פיוניר 5350

וכתוב שם בפירוט:

(USB Direct Control iPod\iPhone (CD-IU50 Required

מה זה אומר בעצם?

פורסם

ב- 750 אתה יכול לרכוש את ה 5350 של פיוניר, האם הוא יותר טוב? כן. האם זה יבוא לידי ביטוי אצלך? לא בטוח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...