Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מחיפה עם חבר ובמהלך נסיעה הוא הזיז את הכיסא וחיפש איך עושים את זה, בכל מקרה מיד נדלקה לי נורת כרית אויר, עכשיו ניראה לי זה אולי קשור לזה שהוא שיחק מתחת לכיסא כי יש כרית אויר בצד ימין של המושב אני צודק? מקווה שלא צצה בעיה כספית חדשה עכשיו כי לא בראש שלי לזרוק על זה כסף

מה אתם חושבים\מציעים לעשות?

תודה לעוזרים

פורסם

ישנם רכבים בהם קונקטור ניתוק כרית האויר (בצד הנוסע לפחות) נימצאת מתחת לכיסא הנוסע. שאל את החבר אם הוא הרגיש שהוא נוגע בפלסטיק או בחוט מסויים בעת ההיתעסקות בכיסא מלמטה. בכל מיקרה אתה יכול להיסתכל שם בעצמך ולראות אם הכל יושב שם במקום וגם אם כן תעבור עם היד ובדוק אם לא נוצרו שיחרורים במגעים שם.

:)
  • תוכן חדש...