Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמי רוני בן 22 והגעתי לפורום דרך חבר קרוב שהמליץ בחום !!

כיום אני מתנייד ברכב של ההורים (של אבא...:wink:) קינג 09,והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש רכב.

התקציב שלי עומד על כ80-85K וזה אחרי החריגה.

דרישות מהרכב -

אמין,מאובזר,חסכוני,ביצועים. - משפחתי

האמת שאני קורא כאן לא מעט נושאים על יתרונות וחסרונות של 1001 רכבים,ולמען האמת,די התייאשתי

עד שאני מתקבע על רכב אני קורא מספר לא מבוטל של ביקורות שקוטלות את הרכב.

מקווה שתוכלו לעזור לי !!!

תודה רבה מראש

רוני :)

פורסם

קיה פורטה ליסינג יכנס בתקציב שלך

I30 למרות שהוא נפוץ מאוד בכביש אבל אם לא אכפת לך לזרום עם העדר,ואם אתה צריך משפחתי יש את I30CW.

פורסם

למה בחור צעיר צריך רכב משפחתי?

למה לא איזו סופר-מיני?

מה הדרישות מהרכב? אוהב לנהוג?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אל תתיאש! רכישת רכב אורכת זמן, ואם תרצה שהוא יהיה במצב טוב גם חיפושים ונסיעות.

עיין היטב בנעוצים שיש בפורום כדי ללמוד משהו בנושא, איך ומה לבדוק.

יעזר לאנשים פה אם תפרט איזה נסיעות תעשה ברכב, אם יש דגמים שמוצאים חן בעינייך ובטח יש כאלו, איזה אופי נהיגה יש לך.

כעקרון רכב מחיסינג יהיה מאובזר ברמה נחותה, לפעמים גם בבטיחות, מדגמים זהים בשוק הפרטי.

תחליט אם עדיף לך חסכון בעלות או נוחות ופינוק.

תגיד, ואתה מכיר שני אנשים, לא 1001, שיש להם אותה דעה על רכב? כל אחד שמע מהבן דוד של השכנה, היה לשותף של גיסו אוטו כזה מהעבודה וכו' וכו'. עזוב, יש דעות ושמועות נכונות, יש יותר שמועות שהן לא מבוססות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מה מיואש התחיל שבוע חדש ובסכום שאתה מחפש יש רכבים טובים ויחסית שמורים רק צריך לפתוח עיניים .

מה אתה מחפש משפחתית / או גיפ' ? נוחות / התגרזנות ? יש לך רכבים כל שהם שמעניינים אותך ?

נא פרט יותר כדי שנוכל לעזור לך במידע

מתחרה סופרמוטו מספר 84 על אופנוע APRILIA SXV 550 :evil:

פורסם
אל תתיאש! רכישת רכב אורכת זמן, ואם תרצה שהוא יהיה במצב טוב גם חיפושים ונסיעות.

עיין היטב בנעוצים שיש בפורום כדי ללמוד משהו בנושא, איך ומה לבדוק.

יעזר לאנשים פה אם תפרט איזה נסיעות תעשה ברכב, אם יש דגמים שמוצאים חן בעינייך ובטח יש כאלו, איזה אופי נהיגה יש לך.

כעקרון רכב מחיסינג יהיה מאובזר ברמה נחותה, לפעמים גם בבטיחות, מדגמים זהים בשוק הפרטי.

תחליט אם עדיף לך חסכון בעלות או נוחות ופינוק.

תגיד, ואתה מכיר שני אנשים, לא 1001, שיש להם אותה דעה על רכב? כל אחד שמע מהבן דוד של השכנה, היה לשותף של גיסו אוטו כזה מהעבודה וכו' וכו'. עזוב, יש דעות ושמועות נכונות, יש יותר שמועות שהן לא מבוססות.

ביחוד על איטלקיות וצרפתיות

מתחרה סופרמוטו מספר 84 על אופנוע APRILIA SXV 550 :evil:

פורסם

היי רוני,

בסכום הזה אתה יכול לרכוש לא מעט כלי רכב, חשוב לדעת מהם "גבולות הגזרה" שלך: שנת מודל, גודל (משפחתי / קומפקטי וכו'), האם בא בחשבון רכב מליסינג או השכרה, מה מהתכונות שציינת דומיננטית יותר (לדוגמה – מה חשוב לך יותר – ביצועים או חסכון בדלק, שתי תכונות שבד"כ באות אחת על חשבון השניה) וכו'. על פי ההעדפות והצרכים אוכל לסייע בהמלצות.

כל טוב,

גיל מאוויס

פורסם

אוקיי,אז בגדול ככה -

חסכון בדלק בא לעיתים קרובות על חשבון הביצועים ולהפך,אך אפשר להתפשר בשניהם.

רכב משפחתי שמאיץ מ0-100 ב12 שניות זה מספיק עבורי.

רוב הנסיעות הן בתוך העיר.

רצוי שהרכב יהיה משנת 2008-2009 ומעלה,ויש עדיפות גדולה למשפחתי.

הסתכלתי על הסופר מיני ובאמת חבר'ה,לא קל לרדת מפאג'רו גדולה וגבוהה לסופר מיני קטן ונמוך.

לכן יש עדיפות לרכב משפחתי,מכוון ב85K אני לא אמצא ג'יפ שבאמת שווה את ההשקעה הראשונית ואת הטיפולים שלאחר מכן.

פורסם

הדרישות שלך די סטנדרטיות למעט הדרישה של אפס למאה ב-12 שניות לפחות. מסקירה קצרה שערכתי בנתוני היצרן נראה לי שיש שני רכבים שיכולים להתאים לך - טיוטה קורולה וקיה פורטה. אם אתה הולך לכיוון המשפחתיות 2 ליטר אז שם בטוח אין בעיה להגיע לנתון כזה, אבל גם החיסכון היחסי בדלק נעלם.

פורסם

המלצתי, קורולה GLI RUNX 2007 וישאר לך עודף.

בניגוד לשנה שעברה, יש הרבה RUNX למכירה עכשיו ומדובר באוטו ללא חסרונות.

והמזגן בימים אלו... תענוג כמו שמזגן של טויוטה יודע להיות.

פורסם

קורולה 2007 רנקס רכב מצויין,אבל לקחת שנתון 07 שאני יכול לקבל 09-10 עם מעט קילומטר...לא קצת טיפשי ? זה לא שיש לי דרישות מיוחדות כמו שנאמר פה.

פורסם

הדרישה של 12 שניות מאפס למאה לא ממש סטנדרטית ולמעשה פוסלת את רוב המשפחתיות (מגאן, מאזדה 3, פיג'ו 308, טידה ו-SX4 - כולם עושות את זה ב-12 וחצי שניות ומעלה). עכשיו אני רואה שיונדאי i30 עושה 12.1 שניות מאפס למאה, אז אולי גם היא תתאים לך.

פורסם

בחור צעיר הזקוק לרכב עירוני? בדיוק מי שזקוק לרכ מיני או סופרמיני. כון שלא תהיה לך הפוזה של הפאג'רו, לעומת זאת תהיה לך הרבה יותר חניה. וכמובן - האחזקה תהיה יותר זולה מאשר משפחתית, שחוץ מתפיסת שטח כביש ושריפת יותר דלק לא תתן לך דבר מבחינת השימוש.

אני לא כל כך רגיל לראות כאן בחורים בן 22 שנוהג על הפאג'רו של ההורים ויש לו תקציב של 80K, ונראה לי שהבעיה שלך עם רכב קטן הוא העדר פוזה. אז עליך להחליט אם מה שחשוב לך הוא המימדים או השימושיות של רכב. אם מה שחשוב הוא המימדים קנה רכב גדול, בזבזני ושאינו מתאים לעיר. אם השימושיות חשובה לך בחר ברכב קטן וזריז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בחור צעיר הזקוק לרכב עירוני? בדיוק מי שזקוק לרכ מיני או סופרמיני. כון שלא תהיה לך הפוזה של הפאג'רו, לעומת זאת תהיה לך הרבה יותר חניה. וכמובן - האחזקה תהיה יותר זולה מאשר משפחתית, שחוץ מתפיסת שטח כביש ושריפת יותר דלק לא תתן לך דבר מבחינת השימוש.

אני לא כל כך רגיל לראות כאן בחורים בן 22 שנוהג על הפאג'רו של ההורים ויש לו תקציב של 80K, ונראה לי שהבעיה שלך עם רכב קטן הוא העדר פוזה. אז עליך להחליט אם מה שחשוב לך הוא המימדים או השימושיות של רכב. אם מה שחשוב הוא המימדים קנה רכב גדול, בזבזני ושאינו מתאים לעיר. אם השימושיות חשובה לך בחר ברכב קטן וזריז.

בוא נצא מנקודת הנחה שאני מחפש סופר מיני,שלטענתך עונה בדיוק על הדרישות שלי אך יש לו כביכול העדר פוזה.

איזה רכבים מסוג סופר מיני אתה יכול להציע לי שעולות על משפחתית ברמה של קיה פורטה ששמתי עליה עין ?

• תוכן חדש...