Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאמרתי בת'רד אחר, לאחר פניות רבות והתעניינות רבה על הסאב של ADIRE AUDIO בשם SHIVA החלטתי לפנות ליבואן ולראות אם אולי נוכל לארגן קניה קבוצתית לפורום.

מדובר בSHIVA סימן 3 כאשר לא מזמן יצא סימן 4. לטענת היבואן (שיש לציין שהוא איננו סוחר באודיו לרכב אלא משתמש בדרייברים לבניית רמקולים ביתיים) השינוי הוא יותר קוסמטי.

נשארו לו כ6 חתיכות מהסאב כאשר המחיר הרשמי היה 1250, הוא ירד ל1000 מכיוון שהוא רוצה להיפטר מהמלאי וגריל עולה 20$. מדובר בגריל שמתלבש עם טבעת על הסאב ככה שלא רואים את הברגים. ניסיתי להוריד אותו במחיר והוא אמר שזה בעצם קרוב מאוד למחיר העלות שלו אז אמרתי שלפחות אולי ב1000 מי שיקנה דרך הפורום יקבל את הגריל חינם, הוא הסכים. כלומר המחיר הוא 1000 כולל הגריל.

הסאבים האלו יובאו כשהמס היה עוד 45% וכיום הוא ירד ל15%. הוא עצמו לא ידע על הירידה במס לכן ביקשתי ממנו שיברר את העניין ויידע אותי כמה יעלה הסימן 4 שכן אני לא רוצה מצב שבו נקנה ממנו כקבוצה ואז יגיע הסימן 4 במחיר זול יותר.

הוא הבטיח לי תשובה תוך שבוע, אני אחזור ואעדכן אותכם.

יש לציין שאני לא קשור אליו בשם אופן (תמיד יש את החשדנים :roll: ) אלא רק קניתי ממנו לפני כשנה זוג סאבים שנמכרו ועכשיו אני מעוניין לקנות אחד לשימוש ביתי.

פורסם

לדעתי המחיר קצת גבוהה.

אני חושב שעד 850 ש"ח זה יהיה כדאי :!:

- אם זכרוני אינו מטעה אותי, היו תרד'ים בעבר, שנאמר שם שאת ה- SHIVA אפשר להשיג ב-1000 ש"ח. אז יפה פה ההנחה לקבוצה ???

:type:

פורסם

כל הפרטים נתתי כבר כאן, האמת אין לי כח לבלבולי מח הת'רד הזה לא נועד לשכנע אף אחד. מי שזה מעניין אותו יופי, מי שלא - שפשוט לא יגיב.

כמו שאמרתי, עדכון יבוא עוד שבוע.

פרטים על הסאב:

http://www.adireaudio.com/Files/cut%20sheets/Shiva%20Sales%20Brochure.pdf

פורסם

תודה אייל..

דרך אגב רשום שם שהוא 650

התכוונו ל rms?!

ועוד סתם שאלה

לאיזה סאב אתם משווים אותו...?

(מצטער שברחתי מהנושא של הטופיק)

פורסם
לדעתי המחיר קצת גבוהה.

- אם זכרוני אינו מטעה אותי, היו תרד'ים בעבר, שנאמר שם שאת ה- SHIVA אפשר להשיג ב-1000 ש"ח. אז יפה פה ההנחה לקבוצה ???

אין גבול לחוצפה,לא פעם אני נתקל פה בתגובות לגבי מחירים שאין להם אחיזה במציאות,כל מחיר ואפילו שיהיה הזנותי ביותר יזכה לתגובה שזה יקר מתי אנשים ילמדו שעל דברים טובים צריך לשלם? :mad::mad::mad:
פורסם
לדעתי המחיר קצת גבוהה.

אין גבול לחוצפה,לא פעם אני נתקל פה בתגובות לגבי מחירים שאין להם אחיזה במציאות,כל מחיר ואפילו שיהיה הזנותי ביותר יזכה לתגובה שזה יקר מתי אנשים ילמדו שעל דברים טובים צריך לשלם? :mad::mad::mad:

למה מה אתה רוצה? אפשר להביא את זה מהאתר שלהם לארץ בUPS GROUND בסביבות ה850 שקל אז הוא צודק ב100%, אז למה למישהו להביא את זה בקנייה קבוצתית אם הוא יכול להביא את זה בסביבות ה 850?

אני בדקתי בעצמי באתר שלהם ובאמת רשמתי שאני מארץ ישראל, בחרתי ארץ - ISRAEL לא כאלו שהטילו ספק,ומשלוח לארץ באוויר הוא 85$ אבל בUPS GROUND זה משהו כמו 17$

אולי זה ייקח חודש (היו מקרים) אבל זה באמת שווה ואם הייתי יודע שזה ככה יהיה אולי אני בעצמי הייתי מביא אחד כזה במקום הקיקר!! :wink:

לא נראה לי שהם סתם רושמים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
לדעתי המחיר קצת גבוהה.

למה מה אתה רוצה? אפשר להביא את זה מהאתר שלהם לארץ בUPS GROUND בסביבות ה850 שקל אז הוא צודק ב100%, אז למה למישהו להביא את זה בקנייה קבוצתית אם הוא יכול להביא את זה בסביבות ה 850?

אני בדקתי בעצמי באתר שלהם ובאמת רשמתי שאני מארץ ישראל, בחרתי ארץ - ISRAEL לא כאלו שהטילו ספק,ומשלוח לארץ באוויר הוא 85$ אבל בUPS GROUND זה משהו כמו 17$

אולי זה ייקח חודש (היו מקרים) אבל זה באמת שווה ואם הייתי יודע שזה ככה יהיה אולי אני בעצמי הייתי מביא אחד כזה במקום הקיקר!! :wink:

לא נראה לי שהם סתם רושמים.

אז ככה אתם זוכרים את האגדה -"בגדי המלך החדשים"?

עד שהילד לא צעק שהמלך עירום אז כולם האמינו שהוא לבוש!!!

ניסים יש רק אצל הבבא סלי!!!

עשיתי הפוך על הפוך ונרשמתי עם הכתובת בארץ רק

"שלחתי "את הshiva לדודתי החסודה(שהביאה ועוד תביא הרבה מוצרים לרכב מארהב)

שגרה במיאמי הנחמדה.וראה איזה פלא המחיר נשאר אותו הדבר.

המערכת שלהם מפשלת ועל זה נאמר-פתי מאמין לכל דבר.

תבינו ההגיון לפעמים עובד!!!! :lol::lol:

פורסם

חבר'ה, כמו שאמרתי אלה המחירים בארץ. תהיה בדיקה לגבי הסימן 4 וכמה הוא יעלה לאחר הורדת המיסים.

שנית, הגריל עולה בארה"ב גם כ20-25$, תעשה את החישוב שוב ותראה כמה ההפרש שיוצא לך ובנוסף אתה מקבל אחריות בארץ (ל3 שנים אם אני לא טועה).

ההודעה הזו הייתה מופנת בעיקר לכל אלו שכבר היו מעוניינים בסאב ולא ידעו אפילו היכן ניתן לרכוש אותו. שוב אני אומר, מי שלא רוצה שלא יבלבל את המוח.

• תוכן חדש...