Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 החדשה או אופל אסטרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עשיין במסע חיפוש אחר רכב ועכשיו אני רוצה את ההמלצה שלכם בנוגע לשני הרכבים הללו

חשוב לציין שאני מתעניין בדגמים הכי מפוארים של שני הרכבים ואני מחפש הכל מבטיחות ועד צריכת דלק

אנא תמליצו לי תודה

פורסם

נסיעת מבחן על שני הרכבים כבר עשית?

אם לא - זה הזמן. אין שום תחליף אחר שיכול לעזור בבחירת הרכב.

שני הדגמים חדשים לגמרי, את הנתונים "על הנייר" אתה יכול לקרוא בעצמך במפרטים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה- 1.4T של אופל רק הגיע לנסיעות מבחן לפני כשבועיים, וה- C4 בטח פחות מזה. אני בספק אם יש פה מישהו שנהג כבר בשתיהן, במהדורות שמגיעות לארץ - למעט אולי כתבי רכב. רק נסיעת מבחן תוכל לעזור לך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום יש לי נסיעת מבחן באופל דגם 1.4

ובסיטרואן למרות ששלחתי להם כמה פעמים בקשה לנסיעת מבחן עוד לא יצרו קשר איתי (הפוך מאופל שרק יום אחד לקח להם

כדי להתקשר אלי ואפילו לקבוע לי נסיעת מבחן באותו יום)

זה אולי מראה על ההבדל בשירות בין שתי החברות ועל ההבדל ביחס ללקוחות

אולי זו תהיה בשבילי נסיעת המבחן של סיטרואן !!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לקבוע את טיב השירות האמיתי בודקים אם אותו יחס נשאר גם אחרי שקנית את הרכב, לא לפני:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היום יש לי נסיעת מבחן באופל דגם 1.4

ובסיטרואן למרות ששלחתי להם כמה פעמים בקשה לנסיעת מבחן עוד לא יצרו קשר איתי (הפוך מאופל שרק יום אחד לקח להם

כדי להתקשר אלי ואפילו לקבוע לי נסיעת מבחן באותו יום)

זה אולי מראה על ההבדל בשירות בין שתי החברות ועל ההבדל ביחס ללקוחות

אולי זו תהיה בשבילי נסיעת המבחן של סיטרואן !!

קח בחשבון שבסיטרואן יש להם עכשיו מבצע חבר,אני מתאר לעצמי שהם די עסוקים,זה כמובן לא מצדיק את זה שלא חוזרים אליך.

אם הבחור מהנסיעות מבחן לא חוזר אליך זה לא מדד רציני לאיכות השירות הכללית של היבואן,ובמיוחד שה C4 החדשה נראה כל כך מרשים.

פורסם
אל תזלזל באינטיליגנציה של החברים בחבר.... :)

הם לא קונים כל דבר שבמבצע רק כי הוא במבצע.

מכיוון שאני בחבר אני מזלזל רק באינטילגנציה שלך...:lol:

• תוכן חדש...