Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo 1200 TSI VS honda jazz hybrid

shymor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו 1200 TSI מול הונדה ג'אז היברידית

מה אתם חושבים מה כדאי לקנות?

מנוע רוביטי מול מנוע חצי חשמלי

האם המנוע הרוביטי עם הטורבו של הפולו עושה בעיות אחרי תקופה מסויימת?

פורסם

לפולו החדשה יש גיר רובוטי עם DSG ולהונדה ג'ז החדשה יש מנוע בנזין רגיל ומנוע חשמלי קטן.

המנוע הזה של הפולו נמצא בעוד דגמים של פולקסוואגן וגם בסקודה, וביינתים הוא לא עושה בעיות מיוחדות אבל צריך לזכור שזה מנוע חדש ועדיין אין מספיק נתונים. אולי בעוד עשר שנים יגלו שהוא גרוע מבחינת אמינות ואולי יגלו שהוא מושלם. אם זה מטריד אותך אז כדאי שתלך על טכנולוגיות סטנדרטיות יותר וזהו.

פורסם

בהיברידית אתה מקבל גם קרינה אלקטרו מגנטית. אומרים שזה בסדר. אולי בעוד 10 שנים נגלה שלא?

אין רכבים חסכוניים אחרים - שאין בהם דברים שמרתיעים אותך - כגון טכנוגוליות חדשניות יחסית?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רבה..

המנוע הרובוטי קיים כבר כמה שנים רק רציתי לוודא שעד עכשיו לא היו איתו בעיות מיוחדות

והמנוע החשמלי דיי חדש לי מעניין אולי בעתיד ישלבו את שניהם...

חוץ מזה אני יותר מעוניין בפולו ומעניין אותי לדעת מה אתם חושבים רכב אמין טיפולים מוסכים ביטוחים וכו

אני בעיקרון מחפש רכב קטן אוטומט שיקח מעט דלק ויהיה לי כיף לסוע איתו בכביש יראה טוב האם יש גם הצעות אחרות?

פורסם

לגבי ביטוחים וכו', תפנה לסוכן שלך כי התמחור הוא לפי גיל הנהג, מקום המגורים וכו'.

לגבי צריכת דלק בפועל, באתר של נטקאר המספרים בד"כ קולעים למציאות.

לגבי הגיר - לי היתה גולף 160 עם גיר DSG (זה הגיר שרובוטי, לא המנוע...), והייתי צריך להחליף לו מוח גיר בתקופת האחריות. אני מכיר אחרים - שלא החליפו כלום והרכב נוסע בלי שום בעיה.

פורסם

תודה אחי

גם תודה על האתר אתר מעולה!!!

כמה עולה מח גיר?

היית צריך להוסיף כסף על התיקון? או שהאחריות מכסה הכל?

סה"כ אני מבין שמומלץ לקנות את הרכב?

פורסם

bar אני מכיר כל כך הרבה אנשים עם פאסאט וקצת גולף שהחליפו מוח גיר אחרי תקופת האחריות!

והאמת אין לי מושג למה מוח הגיר (או מחשב גיר) מתקלקל בתדירות רבה ועולה המון כסף לבעלי VW!!!

למה VW לא לוקחת אחריות מחליפה את מחשבי הגיר חינם? הרי זה מצחיק, מייצרים מוצרים שמתקלקלים בתדירות ולא אמינים ומנצלים את האנשים שמאמנים במותג וקונים!

פורסם
bar אני מכיר כל כך הרבה אנשים עם פאסאט וקצת גולף שהחליפו מוח גיר אחרי תקופת האחריות! והאמת אין לי מושג למה מוח הגיר (או מחשב גיר) מתקלקל בתדירות רבה ועולה המון כסף לבעלי VW!!!

למה VW לא לוקחת אחריות מחליפה את מחשבי הגיר חינם? הרי זה מצחיק, מייצרים מוצרים שמתקלקלים בתדירות ולא אמינים ומנצלים את האנשים שמאמנים במותג וקונים!

אין לי מושג, אני דווקא לא מכיר מקרים כאלה, ואני כן מכיר בעלי VAGים למיניהם. אבל אם זו אכן בעיה סדרתית אתה צודק בעמדתך.

• תוכן חדש...