Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אתמול בזמן שניסיתי לחנות את הרכב באיזור בוצי קצת, עליתי כנראה על אבן או חתיכת פח, אחרי כמה שניות של לחיצה על הגז האוטו נחלץ אבל נכבה, אחרי גרירה אמרו לי במוסך שנקרעה הרצועה והיא קפצה למנוע ובעקבות כך הלך המנוע.

רציתי לדעת קודם כל האם זה נשמע הגיוני?, האם אפשר לדעת פחות או יותר כמה זה אמור לעלות וג- אם אני מחזיק ברכב של ליסינג האם אני אמור לשלם הכל או שיש תנאים אחרים בליסינג, כגון השתתפות עצמית או משהו דומה

תודה מראש

פורסם

אם הרכב בליסינג תפעולי תתקשר למי שמטפל בזה, בקש רכב חלופי ותן להם לשבור את הראש.

אתה בכלל לא אמור להכנס איתו למוסך.

פורסם

היי שוב

קודם כל תודה על התשובה

דבר שני ממש לא נכנסתי לאיזור שמיועד לרכבי שטח, אלא פשוט חנייה סלולה לכל הרכבים שפשוט בוצית, לא משהו מעבר.

הרכב הוא שברלוט. לגבי ההצעה שלכם, בבוקר הגיע גרר לקחת את האוטו וקיבלתי רכב חילופי והודיעו לי שהלך המנוע, מצד שני אמרו לי שתוך כמה ימים הרכב יחזור אלי, אז האם זה הגיוני שזה מנוע ולא ראש מנוע?

תודה רבה

פורסם

היי slash

אני בטח לא מבין בזה, זה מה שאמרו לי מהליסינג שנאמר להם במוסך, מניח שמחר הקצין רכב יבדוק יותר.

לכולנו זה נשמע משהו מאוד לא הגיוני, אבל אני לא ממש מבין בנושא הנ"ל

פורסם

עד כמה שאני מבין, לבוץ או לאבנים אין שום קשר לקריעת הרצועה.

ככל הנראה הרצועה הייתה בלויה או שהיה בה פגם בייצור והלחיצה על הגז במשך מספר שניות רצופות גרמה לקריעה הסופית שגרמה לנזק שחיסל את המנוע.

באיזה שברולט מדובר? איזה שנתון? מה הנסועה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...