Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שבוע טוב :)

קניתי HU חדש לגטס,

פארוט 8200 (מוחדש) והרכבתי אותו ברכב, לאחר שקניתי כמובן מתאם מהשקע של הגטס לשקע אירופאי, על מנת שזה יתאים לשקע שהגיע עם הHU החדש.

הרכבתי אותו, והכול טוב ויפה, אבל יש הפרעות בסאונד, הוא קולט תחנות רדיו אבל לא תמיד שומעים את הרדיו (ועם זאת הRDS מזוהה, 99.8 FM מזוהה היטב כגלגל"צ ללא שום בעיות), הבלוטות', פונקציות החיוג והUSB עובדים פיקס, אבל יש רעש מאוד מרגיז, כאילו בעיות מגעים שגורמים לא לשמוע ברמקולים הקדמיים לעיתים, כשאני מזיז את הכבל שמתחבר לHU עצמו, הבעיה לעיתים מסתדרת, אלא שהרדיו צריך להיות מורכב בתוך "התיבה" שלו, ושם הכבל זז במהלך החיבור וגורם לכך שיש הפרעות סאונד.

מה עליי לעשות? האם מדובר בבעיה בכבל או בHU עצמו? האם כדאי לי לדבר עם החנות ממנה רכשתי את הHU? האם כדאי לי לבקש החלפה לדגם אחר או לHU כמו שלי, אבל אחד אחר? (כלומר אותו דגם, אבל מכשיר אחר) האם משהו במהלך ההרכבה לא תקין אולי?

אשמח אם תוכלו לספק תשובות שיועילו לי ואוכל להמשיך הלאה,

תודה מראש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כרגיל אין לי אפשרות לערוך, אז אני אגיב שוב...

שוחחתי עם החנות היום והוצעו לי 3 אפשרויות:

1. לשלוח את המכשיר ושיחזור מכשיר אחר או מכשיר מתוקן.

2. לשלוח את המכשיר ויחזירו לי את הכסף ששילמתי, אני אשלם את המשלוח חזרה ואפסיד 5%, בטוטל הפסד של משהו כמו 70₪.

3. להוסיף כסף ולקחת מכשיר אחר.

אני כרגע נוטה ללכת על האופציה השלישית, אבל כאן אני זקוק לעזרתכם - יש לי בסך הכול 4 אופציות, כולם ידרשו ממני השלמת כסף דומה פחות או יותר:

1. קלריון CZ500

2. קנווד U546BT

3. LG LAF800ON (שלא מצאתי עליו כלום)

4. פיליפס CEM250

הנטיה היא כמובן ללכת על המותגים שיותר נחשבים, מן הסתם מדובר בשניים הראשונים, אם כי אני לא מזלזל בשניים האחרונים.

ממה שראיתי, לכל אחד יש את היתרונות שלו - הקלריון והקנווד הם תומכי אייפוד מלאים ונחשבים מכשירים "רציניים" יותר, ולפי מה שהבנתי לפחות, בקנווד יש דיבורית של PARROT.

מצד שני, לLG ולפיליפס יש יתרון לא קטן בתחום האחר - אחריות. הם נותנים עליהם 3 שנים לעומת שנה על הקנווד והקלריון.

ההתלבטות היא בעצם - ללכת על מכשיר נחשב יותר עם כל האופציות שאני צריך (למעט שליטה מההגה, שאולי זה גם משהו שקיים בקלריון) עם שנה אחריות בלבד, או ללכת על מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות שלי (עונה על הכול חוץ משליטה מההגה ושליטה על האייפוד דרך הHU), נחשב טיפה פחות (למרות שיכול להיות שאני טועה) אבל נותן לי שקט נפשי ל3 שנים?

מה דעתכם?

אשמח אם תוכלו לתת תשובה, על מנת שאוכל לסיים את העניין הזה איתם ולהתקין HU חדש ולהתחיל להנות סוף סוף :)

תודה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עדיין ממתין לתשובה

כרגע סגרתי על הLG, אבל אם תהיה פה המלצה למשהו אחר אני אוכל לשנות אותה עד מחר מן הסתם.

מצפה בבקשה לתשובה שתעזור לי להגיע להחלטה. תודה.

פורסם

מנהלים, אנא אשרו את תגובתי בתור אחד שיש לו רדיו דיסק של פיליפס.

אז ככה, יש לי רדיו דיסק החדיש ביותר של פיליפס מסוג CEM5000.

אני יכול לומר לך שסך הכל הוא נחמד, די גדול(אני אוהב רדיו דיסקים גדולים)תאורה כחולה חזקה, בלוטות', 2 יציאות למגבר, יו אס בי וכניסת AUX ועוד כל מיני אפשרויות קטנות,

סך הכל הרדיו דיסק סבבה לגמרי, למרות שזה לא התחום של פיליפס אף אחד פה לא יקרא להם זבל סיני ברדיו דיסקים או ברמקולים אבל יש דבר שנקרא איכות ואני חושב שהפיליפס שלי לא מספק לי איכות מי יודע מה.

למשל איכות רדיו על הפנים יש לי, קליטה ממש לא טובה, ברור שאתה שומע אבל עם רעשים, מה שלא היה לי אפילו ברדיו דיסק פשוט עלוב ב350 שקל של חברה סינית והוא שירת אותי חודשיים XD ואז התחיל לעשות בעיות. אתה יכול לדבר דרך הבלוטוז בדיבורית בפנים ואותי, אישית, כשאני מדבר אומרים ששומעים אותי מעולה, אבל אתה לא תשמע אנשים באיכות סופר גבוהה, לפחות לא ברדיו דיסק שלי או אצלי.

בסוף של אף דבר (:oops:ג'קי)הם לא רעים אבל אני יכול לומר ב80 אחוז(בעיקר בגלל דברים של אנשים פה)שאם היה לי רדיו דיסק מתקדם ואיכותי של חברה כמו קלריון, פיוניר וכאלה, ללא ספק המערכת, כולל המגבר ובכללי היו כנראה נשמעים טובים יותר.

לא התחום של פיליפס=פחות השקעה.

קח את התגובות שלי בערבון מוגבל, אני בן 18 ואני רוצה רק "את הכי טוב".

פורסם

אז אני לא בן 18 והיו לי המון רדיו-דיסקים. עשרות.

יש לי עכשיו גם פיליפס 250.

מצויין.

עלה לי 700 ש"ח או משהו כזה ויש בו ה-כ-ו-ל.

יש כניסת USB. כרטיס זיכרון, דיבורית BT שעובדת נהדר. מסך נופל מה שאומר שטח תצוגה גדול יותר. כפתורים נוחים ושליטה אינטואיטיבית. אחלה קליטת רדיו. אפשרויות כיוונון סבירות למכשיר ברמה כזאת.

חסרון יחיד - איכות הסאונד שלו טובה, באמת. אבל זה לא זה למי שמחפש את הסאונד הטוב ביותר. מכשיריםמסדרות גבוהות של קלריון ואלפיין שבדקתי מוציאות סאונד טוב יותר.

אם המכשיר לא מחובר למערכת סאונד מושקעת אז זה ה-מכשיר בשבילך. אם ההבדל בסאונד כנראה שלעולם לא תרגיש.

אני מאוד מרוצה. הייתי רוכש אותו שוב.

פורסם

אני אמנם סוג של אודיופיל, אבל באמת שאין לי כוונה להשקיע כרגע במערכת מטורפת עם מגבר, קבלים, סאב וופר וכדומה, המקסימום שאעשה זה אחליף את הרמקולים המקוריים של הרכב לסוג טוב ואיכותי יותר. אני בספק שעם הרמקולים שלי אני אשמע איזה הבדל בכלל.

אני בחרתי בLG, מקווה שאהיה מרוצה ובאמת מקווה שעשיתי בחירה טובה, מקווה שאקבל אותו מחר ואז אוכל לתפוס שתי ציפורים במכה אחת - ננקה את המושבים עם הSTP TUFF STUFF (כי הם באמת דורשים את זה :) ) ונתקין את המערכת, לא יודע אם אלך למתקין או אתקין לבד, נראה כבר. כמובן שאעדכן אתכם בהכול!

פורסם

טוב, תגידו לי להתחדש! הHU הגיע והורכב ועובד מצוין, נהנה מכל רגע!

בסוף עוד גיליתי שהוא אפילו תומך אייפוד! :) הבאסה הגדולה שיש לי אייפוד ענתיקה, דור רביעי :(

• תוכן חדש...