Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיף בלה-לה-לנד, בינתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערך "לה-לה-לנד" נכנס השבוע למילון אוקספורד. הגדרתו: "מצב תודעה שבו אין קשר למציאות"
אינני נמנה על מעריציו של גיא רולניק, אבל הכתבה הזאת בדה-מרקר היא בהחלט אחת המושחזות שיצא לי לקרוא בתקופה האחרונה:

http://www.themarker.com/markerweek/1.616707

קרדיט לדף הפייסבוק של ח"כ כרמל שאמה הכהן, אשר הפנה את תשומת לבי למאמר.

gallery_63654_40_1180.gif

פורסם

אכן. היה מעניין גם לקרוא בעיתון אחר, מדוע משולמות משכורות עתק (נניח 50K ש"ח ליום) למנהלים, ועוד יותר מעניין לראות איך איש מדינה (משרד האוצר) לשעבר מקבל משכורות עתק (וזה עוד באנדרסטייטמנט) מהאחים עופר, אחרי שפרש מהמדינה. גם אם נניח שהוא מאוד מוכשר, זה גורם לך לתהות אם הוא לא עשה משהו לטובתם לפני שפרש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא כתבה מושלמת, אבל מאוד מעניינת.

תפס אותי המשפט "רוב אלה הנתפשים כקפיטליסטים בישראל ובעולם עסוקים רוב הזמן בהחנקה של התחרות ובדיכוי שלה."

לא יודע עד כמה זה מדויק, אבל יש תחושה שזה די משקף את המציאות -

ע"ע זהות העמלות בבנקים וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כתוב ישר לעניין.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
מעניין לראות איך איש מדינה (משרד האוצר) לשעבר מקבל משכורות עתק (וזה עוד באנדרסטייטמנט) מהאחים עופר, אחרי שפרש מהמדינה.

זה דווקא תרגיל ידוע שלמדנו מהאחים האמריקאים, ועובד בשני הכיוונים. כל תעשיית המזון שלהם מושתתת על המינויים האלה, כפי שהוסבר בהרחבה בסרט Food Inc ובספר Fast Food Nation. באופן דומה בנויה גם תעשיית הבטחון האזרחית שלהם (זאת שעושה מיליארדים מחוזים ממשלתיים בעיראק) וגם שוק הנפט. ככה מבטיחים המשכיות לעסקים, וזה עניין שבשגרה בתאגידים גדולים, הבעיה היא שבמדינה קטנה זה מורגש הרבה יותר.

תפס אותי המשפט "רוב אלה הנתפשים כקפיטליסטים בישראל ובעולם עסוקים רוב הזמן בהחנקה של התחרות ובדיכוי שלה."

לא יודע עד כמה זה מדויק, אבל יש תחושה שזה די משקף את המציאות

בהחלט, המשפט הזה תפס גם את תשומת לבי. מה שנקרא בעגה משפטית-פלצנית "הבעיה בקליפת אגוז".

• תוכן חדש...