Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לחברה שלי , היא בקרוב מתחילה ללמוד והנסיעות יהיו בין כפר סבא - לנתניה , משהו כמו 50-60 ק"מ ליום. (הלוך-חזור)

בהתחלה חשבנו על סיריון אבל אנחנו פוחדים שבגלל המרחק והמנוע הקטן, הרכב לא יחזיק מעמד הרבה, מה גם שהרכב יקר מעט, מה גם שהיא מחפשת אוטו שלא יהיה רועש מידי ולא יקרטע, אבל הכי הכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק כמה שאפשר .

יש לציין שהשימוש באוטו ל4-5 שנים לפחות !

הפרמטרים החשובים הם :

1. דלק (חסכוני עד כמה שאפשר)

2. אמין

3. נוחות

4. שנתון 2001-2203

חבר המליץ לי על אקסנט ( כיוון שקנה אחת כזאת 2002 ), לפי מה שבדקתי המכוניות שעניינו אותה אלה:

סוזוקי בלנו, יונדאי אקסנט, מזאדה 323, סוזוקי ליאנה, טיוטה קורולה.

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

מדוע לפסול רכב קטן? 50-60 ק"מ זה ממש לא הרבה וכל רכבי הסופר מיני וגם המיני יעמדו במשימה בכבוד.

לדעתי כל הרשימה שהצגת לא מתאימה כלל וכלל בטח אם הפרמטר הראשון שהצגת הוא חיסכון בדלק. אלו רכבי מיושנים מאוד, לא חסכוניים, וממש מיותרים בגודלם לבחורה אחת וזאת אני אומר גם בהתאם לתקציב שהצבת.

מכן שבתקציב זה הייתי מחפש "סופר מיני" חסכונית דוגמת הפונטו ספייס שאתה יכול למצוא משנתון גבוהה. לא כתבת אם אתה מעוניין בגיר רגיל או אוטומט אך לפי הרכבים שהצגת אני מעריך שזה גיר אוטומט.

עוד אופצייה נפלאה שמשלבת חיסכון אדיר בדלק וביטוחים, יחד עם אמינות מצויינת ושנתון מתקדם יחסית לתקציב זה, היא הפיאט פנדה משנתון 05 ועם קצת מזל ואולי תוספת מזערית גם 06. הרכב חסכוני מאין כמוהו בשנים אלו- לנו יש רכב כזה במשפחה שעשה כבר 1-21 בבינעירוני עם מזגן ועומד על ממוצעים של 1-17/18 עם פקקים ומזגן. וכן הרכב עם גיר אוטומט-רובוטי שמהר מאוד מתרגלים אליו. כמו כן הרכב מפגין אמינות נהדרת כבר 3 שנים- טפו, טפו, טפו.

אל דאגה הרכב המדובר עושה בערך כל יום את הק"מ שציינת ובסופי שבוע גם יותר מ200 ק"מ ואין שום בעיה: לא של נוחות (אני יודע שזה יחסי- אך לזוג שמשתמש בו אין כל תלונה) ולא של סחיבה או "יחזיק מעמד" הוא מחזיק גם עם תא מטען מלא.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...