Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגליות ומציאות ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני סטודנט בבן גוריון וכותב סמינר על מועדונים העוסקים בתרבות מוטורית בישראל.

בכל ראיון שערכתי (בין היתר עם קובי בן-ניסן היקר) עלתה בעיית המכס, התעריפים הגבוהים ומיסוי הלא אחיד.

מאוד יעזור לי אם מישהו יסכים לשלוח לי אישור שיחרור חלקים מהמכס שידגים עם מה אתם צריכים להתמודד

(כלומר להראות מחיר בקבלה מקורית, מול מה המחיר הנוסף שנאלצתם לשלם במכס).

במידה ומישהו יסכים לשלוח לי דוגמה- אני מבטיח לא לחשוף את שמו (אם יבקש להישאר בעילום שם).

תודה מראש,

רובי ריזל

0545-917866

שונא איביזות-יחייה

• תגובות 786
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוףסוף הבנתי מה זה הרכב הזה.

הוא קיים בארץ

שהייתי בשפרעם בקורס שוטרים הוא זרוק שם במרכב ללימודי משטרה מאחורי המטבח. רשום עליו עם סטיקרים: רכב הדגמה-מחלקת חבלה.

אני ינסה לאתר תמונה שצילמתי ב2001 במצלמת פילים, ואעלה לכאן.

אני דיי בטוח שזה האוטו בגלל הג'נטים הדומים והפלסטיקים שבחלון האחורי. והרכב שברובו עשוי פלסטיק קשיח אם אני זוכר נכון.

אני ממשיך לטעון בתוקף כי זה הרכב המדובר, אפשרי לשים לב למכסה המנוע כאשר צד ימין וצד שמאל מוגבהים מעט.

החלון האחורי היה עם פלסטיקים שחורים

לא צילמתי הרכב מקדימה ולא מאחורה לצערי.

אם מישהו מעוניין להציל, בבקשה.

בקרוב בית הספר לשוטרים בשפרעם יעבור לאיזור בית שמש כך שניראה לי שעם האנשים הנכונים יהיה ניתן להוציא אותה.

האם תוכלו להשמיש?

זה כבר אתם

{תמונות הרכב 2 דפים אחורה}

DSC00567.jpg

DSC00566.jpg

DSC00565.jpg

DSC00564.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לאנשי האוטובוסים, אוטובוס White מודל 1947 דיזל.

מגניב ביותר 8000$ כמובן ניתן לדיבור.

מצורף קישור:

http://www.jalopyjournal.com/forum/showthread.php?t=741268

אוטובוס 47 2.jpg

אוטובוס 47 3.jpg

אוטובוס 47 4.jpg

אוטובוס 47 5.jpg

אוטובוס  47.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לאנשי החיפושיות וגם הסובארו, שילוב קטלני ואולי אחד ויחיד

חיפושית 69 עם מנוע סובארו.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1969-VW-Beetle-Subaru-EJ25-/280992872056?pt=US_Cars_Trucks&hash=item416c7af678

חיפושית סובארו.jpg

חיפושית 2.jpg

חיפושית 3.jpg

חיפושית 4.jpg

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
לא היחיד,יש כמה בארץ שעשו,ואף הצליחו לשנות ברישיון

מסתבר שמנוע סובארו מתאים לכל רכב

Classic car parts hunter

פורסם

דווקא בחו"ל (ארה"ב למשל..) מאוד נפוץ להשתיל מנוע של אימפרזה טורבו בחיפושית, התוצאות מדהימות. ניתן לראות דוגמאות אמיתיות כאלו ולשמוע ביוטיוב, יש לא אחת.

לגבי דברים כאלו בארץ, למרות שאני יודע ומכיר מס' רכבים חזקים מאוד ומאושרים לנסיעה על הכביש, שמעתי פעם אחת וגם לפני הרבה שנים על חיפושית שחורה ואם אינני טועה מאזור ראשון (?) , "ממש אבל ממש חזקה" שהייתה ע"פ הסיפורים מתרוממת כמה ס"מ ב"פתיחות" שלה, אולם זה יכול היות כבר דמיון האנשים או האהבה הרבה לחיפושיות.

לגבי אישור ורישום קוד מנוע שונה ברישיון הרכב (למשל EJ25 של סובארו טורבו), כמעט ולא סביר במדינה גם בדרכים "צדדיות" (וכן עם מספיק כסף ניתן לרצף גם את הים, אבל לא בסיפור הנ"ל..), טסט ברשיון וחידושו כולל מדבקה לשמשה זה אפשרי ופשוט עם מנוע שונה.

מספיק חלילה שרכב כזה יהיה מעורב בתקרית, או סתם ייבדק ע"י בוחן תנועה באקראיות מוחלטת, הכל ייבדק ובטח למי אפשר שינוי קוד מנוע.

נשמח לראות תמונות של חיפושיות כאלו בארץ !

פורסם
לא היחיד,יש כמה בארץ שעשו,ואף הצליחו לשנות ברישיון

ייתכן שבארץ יש כמה שעשו, אבל לקבל רישיון יבוא אין סיכוי גם לא 1% .

המחלקה הטכנית במשרד התחבורה בודקת דגם מנוע בטופס הבקשה.

לא ניתן לייבא לארץ חיפושית עם מנוע סובארו או מנוע אחר- רק מנוע VW ( על הנפח אפשר לדבר :wink: )

• תוכן חדש...