Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מועניין לרכוש רכב קטן עד 60K משנתון 2007-2008, כאשר אני נוסע ברכב לא מעט ובדרכים בין עירוניות:

סביבות 60 ק"מ ביום.

השאלה אם ללכת על משהו כמו סיריון או גטס (מליסינג), או לחפש רכב קצת יותר משפחתי, או , קצת יותר "חזק".. והאם יש בכלל רכב משפחתי בתקציב הזה ?

תודה מראש

פורסם

ידני ? אוטומט?

לכמה נוסעים?

לדעתי מנוע 1.4 יהיה האידאל , לכח וחיסכון

לדוגמה סיאט איביזה 2007 1.4 ספורט 16V

100 HP

LIOR RR

פורסם

משיטוט באתרי היד 2, סיאט איביזה תעלה הרבה יותר מ 60 אלף..

מה עם אקסנט? נחשב טוב?

בעיקרון אני נוסע לבד או זוג, אני חושב גם להוסיף כסף ולקנות סוזוקי אלטו חדשה..

פורסם

תשמע, דעתי בעניין :

אם אתה נוסע בעיקר זוג, אתה לא מחפש כוח ואתה לא צריך אוטומט, ואתה יכול להוסיף עוד כמה אלפים בודדים, לך על שברולט ספארק. הסוזוקי אלטו לדעתי לא מספקת במחיר שלה. הבעיה היחידה בספארק לעומת האלטו שהיא באה רק בידני עד מיטב ידיעתי היום, אולי בעתיד זה ישתנה. זה בעצם הסיבה שאנו לא רואים אותם כיום בכמויות בכביש.

ואם אתה מעוניין באוטומט, אז תשקיע עוד טיפה ביונדאי I10.

למקרה שאתה מעדיף משהו קצת יותר "רציני", ב60 אלף שקל, תוכל להגיע לרכב משפחתי אחרי ליסינג , כמו מאזדה 3 2008, או פורד פוקוס גם בשנתון הזה, למרות שלי אף פעם לא הייתה חיבה לפוקוס, אבל מסתבר שיש אנשים שיש להם חיבה , אז אני מאמין שיש סיבה לכך.

בין האפשרות של סופר סופר מיני חדשה כמו ספארק או I10, לבין משפחתית 1.6, יש תמיד את האפשרות של המנוע 1.4 שבאמת יכול להתאים בול, כי זה משלב את שני העולמות של כוח בצורה מספקת, ונוחות של סופר מיני.

אל תחפש מסוכניות ה"אחרי ליסינג" או ה"אחרי השכרה" כי אתה תמצא רכבים לא ברמה כמו הגטס האקסנט והאבאו ביג, רכבים שלדעתי בסגמנט שלהם לא נותנים מספיק.

עדיף מאזור הפרטיות כמו :

סיאט איביזה (שתחסוך לך בשנתון 2007 איזה 5K) , פולסואגן פולו (יקרה יותר לשנתון), דיהטסו סיריון (בגלל כמות הרכבים בשוק, תוציא שנתון גבוהה).

אלו הם האפשרויות שאני הייתי מציע, בהצלחה.

פורסם

תודה על העצה,

הבעיה היא, שלא מצאתי עד עכשיו אף אחד שמוכר סריון/איביזה פרטי ובטח שלא פולו בפחות מ 65-70 אלף..

זאת הסיבה שהתחלתי לברר גם בסוכניות הליסינג.

דבר נוסף, הזכרת מאזדה 3 ופוקוס - אם אתה מראה לי סוכנות ליסינג שמוכרת אותם ב 60 אלף(לא אחרי תאונה או 300000ק"מ)

אני לוקח בשתי ידיים..

פורסם
....השאלה אם ללכת על משהו כמו סיריון או גטס (מליסינג), או לחפש רכב קצת יותר משפחתי, או , קצת יותר "חזק"..

הגטס בנפח 1400 סמ"ק מתהדרת ב97 כ"ס וסוחבת נהדר. הגטס הידנית היא גם זריזה וגם לא בולעת דלק כמו שטוענים (כמובן תלוי גם באופי הנהיגה והנסועה). יש מספיק היצע של רכבים כאלה שאינם יוצאי ליסינג. אדרבא, בגלל ההיצע הגדול של יוצאות ליסינג יותר קשה למכור את הרכב ולכן הוא נמכר מתחת למחירון בכמה וכמה אלפים. תוכל בהחלט למצוא גטס במודל המבוקש ועוד להישאר עם עודף מבלי לקנות יוצאת ליסינג כפשרה.

60 ק"מ ביום זה לא מוגזם וכל רכב יעשה אותם בקלות. עם תקציב של 60K אתה בהחלט יכול ללכת על רכב כמו הספארק או פיאט פנדה שמאוד זולות יחסית לשנתון.

פורסם

היי אופיר,

בתקציב הזה ובשנות המודל הללו – אתה יכול למצוא גם משפחתיות מליסינג: פוקוס, לאנסר, אימפרזה, מגאן.

השיקול של לעבור מרכב קטן לגדול יותר הוא לאו דווקא ענייני "כוח" אלא "איכות חיים" – רכב גדול יותר, יציב יותר, מרווח יותר.

בהצלחה

גיל מאוויס

היי

אני מועניין לרכוש רכב קטן עד 60K משנתון 2007-2008, כאשר אני נוסע ברכב לא מעט ובדרכים בין עירוניות:

סביבות 60 ק"מ ביום.

השאלה אם ללכת על משהו כמו סיריון או גטס (מליסינג), או לחפש רכב קצת יותר משפחתי, או , קצת יותר "חזק".. והאם יש בכלל רכב משפחתי בתקציב הזה ?

תודה מראש

פורסם

היי גיל,

אתה יודע אם יש באוויס אימפרזה או לנסר מליסינג (מכיוון שאנחנו כבר במרץ זה 2008 כן?), עד 60K?

אני אשמח.

ופלטיניום - לגבי הגטס, שוב שוטטתי באתרים ואף הייתי בלובינסקי טרייד, ואף אחד שם לא מוכר 2008 בפחות מהמחירון (שהוא 62 אלף..)

פורסם

היי אופיר,

לאנסר – בהחלט כן, אפילו בקצת פחות מ- 60,000. אימפרזה – יהיה לך קצת יותר קשה. תוכל למצוא אימפרזה מודל 2008 בקצת יותר מ- 60 אלף ש"ח (61-62 אלף ש"ח לרכב מהשכרה, 65 אלף ש"ח ומעלה לרכב מליסינג). ככל שהקילומטרז' של הרכב נמוך יותר – כך מחירו גבוה יותר. עם תוכנית המימון הנכונה, נוכל למצוא לך רכב עם קילומטרז' נמוך יחסית, בתשלום סכום סביר עם הרכישה, והיתרה בתשלומים חודשיים.

אשמח לסייע באופן ספציפי, אם רלוונטי – כתוב לי לפרטי.

גיל מאוויס

היי

סביבות 60 ק"מ ביום.

תודה מראש

פורסם

למה מי ש"נוסע לבד או זוג" צריך רכב כמו אימפרזה, פוקוס או לאנסר? :roll:

רכב לא קונים לפי שקל למטר, רכב קונים לפי צרכים. לא חבל על הדלק? חנייה? זיהום אוויר?

אחת מהבחירות היותר טובות שיש בשוק (בתקציבך) היא הסוזוקי סוויפט. רובן המכריע נמכרו ללקוחות פרטיים בגרסה המאבוזרת, הן סחירות ביותר ואמינותן מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לגבי הגטס, שוב שוטטתי באתרים ואף הייתי בלובינסקי טרייד, ואף אחד שם לא מוכר 2008 בפחות מהמחירון (שהוא 62 אלף..)

צא מהסרט של הליסינג וכנס למציאות באתר יד2, תמצא שם גטסים יד ראשונה שמורות בפחות מ50 אלף.

פורסם
צא מהסרט של הליסינג וכנס למציאות באתר יד2, תמצא שם גטסים יד ראשונה שמורות בפחות מ50 אלף.

לא ממש מובנת לי הרתיעה של חברי הפורום מרכב מליסינג או השכרה..

ונכון שאפשר למצוא ביד 2 גטס בפחות מ 50, אבל שנתון 2005..

רק לצורך הבהרה: יש לי כרגע אופל קורסה 2003 (גם היא מליסינג ושירתה אותי נאמנות), כך שאני בטח לא מחפש גטס 2005,

אלא רכב שנתון 2007-8.

פורסם

אין לי שום רתיעה מרכישת רכב מליסינג או השכרה. זה עניין של העדפה.

אני מעדיף ברכישת רכב חדש יחסית שהרכב יהיה בעל ק"מ סביר או נמוך מהממוצע לשנתון ובבעלות פרטית. זאת מכיוון שאני מאמין שרכב כזה יהיה שמור ומטופל ברמה טובה יותר.

כשהמחיר הוא שיקול מכריע, אין שום פסול ברכב יוצא ליסינג כל עוד ברור ומובן שזה רכב שעבר ק"מ רבים מהממוצע ולא בהכרח שעבר אותם בנהיגה אכפתית.

בעניין יד 2,

אם תבחר יונדאי גטס כרכב המבוקש בשנתון 2008 בלבד, תגיע למסך דומה למצ"ב. אני חושב שיותר ברור מזה אני לא יכול להיות.

get.JPG

פורסם

אחת הבעיות באתרים כמו יד 2 זה שעדיין אין סינון לפי רכב מפרטי או ממגרש.. (אולי משוטט פה איזה מתכנת מיד 2 שיעלה את זה לפיתוח..)

בכל מקרה, חיפוש ביד 2 אני יודע לעשות.. וכמה תופתע אם 90 אחוז מהמודעות שמופיעות הן של סוחרים (כלומר רכבים מהשכרה) ולא מפרטי?...

פורסם

ידידי היקר,

אני לא מנפנף בסיסמאות ולא מתיימר לקבוע שום דבר. כדאי שתדע שלפני פחות מחודש רכשתי יונדאי גטס מהיד הפרטית הראשונה באמצעות אתר יד2.

צריך קצת סבלנות לפעמים, זה לא אומר שאי אפשר למצוא. יש המון גטס על הכבישים ולא חסר פרטיות עם ק"מ נמוך יותר ורמת בטיחות גבוהה יותר שנמכרות במחירי ליסינג בלית ברירה.

המוניטין של הרכב כזללן דלק, רק מוסיף לקושי במכירת הרכב.

ההחלטה אם לחפש את ה10% או לקנות מליסינג היא החלטה אישית שלך. אין בה שום רע כל עוד אתה יודע מה אתה מקבל ונזהר לא לשלם פקדונות להבאת הרכב שבדיעבד מסתבר שלא מוחזרים (ואם כן, אז לא בקלות).

אני חושב שכדאי לנצל את המצב בשוק הגטס כדי לקנות רכב חזק, אמין וזול במחיר ליסינג מפרטי. עם עדיפות לגרסא בטיחותית.

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ואני מאחל לך המון הנאה מהרכב.

• תוכן חדש...