Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כשבועיים רכשתי סיאט איביזה FR חדשה וחפשתי מקום להתקין את המערכת הישנה שלי + תוספות.

הבעיה היתה זכרון העבר שלי עם עבודה מול מתקינים למינהם שעשו לי ולרכבי הישן צלקות נפשיות, אקוסטיות ופלסטיקיות. להוסיף לזה את העובדה שאני סופר פדנט, ולא יכול לסבול עבודה של חאפרים ויש מתקון מנצח לתיסכול.

בכל מקרה, מפה לשם הגעתי ליוסי (ותודה לאנשים הטובים בפורום שהפנו אותי :-D ).אני מניח שמי שמכיר את העבודה שלו, יודע אין יותר מדי מה לכתוב חוץ מזה שמדובר באמן פרפקציוניסט... ויכול להיות שזה אפילו אנדר סטייטמנט. הוא הצליח להפתיע אותי בנדיבות שלו, ובזה שפשוט לא היה לי שום תלונה או ביקורת על העבודה שלו ועל התוצאות.

עכשיו לגבי ההתקנה, היו כמה בעיות באיביזה:

1) אין בדלת האחורית מקום לטוייטר

2) המתאמים לדאבל דין HU שיש היום בשוק מכוערים והורסים את ההרמוניה העיצובית של הדש בורד.

3)התקנה ואיטום בדלתות - הדלתות של האיביזה מאד לא פשוטות לעבודה... אני לא הבנתי במה מדובר עד שיוסי

לא הסביר לי את ההיגיון העקום של החבר'ה מסיאט. אני לא אכנס לזה, אבל כל מתקין שעבד עם סיאט יודע על איזה סיוט אני מדבר.

ליוסי כמובן היו את הפתרונות :)

1) התקנת הטוייטר בדלת האחורית עם יצירת מקום בדלת שיראה מקורי.

2) בניית מתאם קאסטום ע"י יוסי לHU עם חומר זהה לזה שנמצא באיביזה. מדובר על חומר פלסטיק גלוסי שחור שמשמש בתור מוטיב חוזר בהרבה מפלסטיקה הפנימית של הרכב.

3) יוסי הבטיח לי שיעשה את המכסימום שהוא יכול עם הדלתות, אבל בהגינותו הסביר לי גם שלא ניתן לקבל תוצאות כמו למשל בגולף.

במהלך ההתקנה "הפלתי" על יוסי גם שילוב של אימפרינט בכל העניין. הבקשה שלי היתה שכשאני אגיע לאסוף את הרכב שיחכה עם האימפרינט בחוץ לפני שהוא מסליק אותו בדש בורד. להפתעתי הגמורה, חיכה לי פאנל עם חיבור יו אס בי ומיקרופון לאימפרינט... (אמרתי שיוסי לא לוקח שבויים?:lol: )

המערכת המדוברת היא:

Genesis Profile 5

Dotech ovation

Hybrid Ovation II

alpine pxa-h100

Ultimo SC 10"

Alpine w520

וככה זה נראה:

car11.jpg

car2.jpg

car33.jpg

car44.jpg

פורסם

נראה נהדר, אני רואה שיוסי הלך בדרך הנכונה והוריד את החלונות ואת המנגנון ביחד אם הדיפון.

חבל שלא צילמת את הצורה שבה הוא חיבר את המיד באס הקידמי.

המתאם נראה מעולה ומתאים לך לפלסטיקה מסביב לתיבת ההילוכים.

אני כנראה שוב יכנס לפרוייקט אם הרכב הפעם בבניית תיבות למיד באסים עיי חיתוך חלקי של הפלסטיקה בכיס הצדדי של הדלתות הקדמיות כי לצערי לא משנה כמה תאטום את הדלתות האלו לא תקבל תוצאה מוסיקלית טובה מהמיד באס :(

העבודה נראה לי מסודרת מאוד ויפה לעין.

מה ההיגיון? אני מניך חיסכון במישקל ולא יותר מזה.

אגב יש לשים לב בדלתות הקדמיות לא להשען עליהם בשום פנים ואופן ולא להפעיל עליהם משקל בעת הורדת הדיפון והחזרתו (או ליתמוך בהם בזמן ההתקנה).

הצירים מאוד רגישים ויכולים לצאת מכוון מה שיגרום לרעשים מכוון הגומי מעל החלון ושחיקה של הגומיות בדלתות!

פורסם

תתחדש המתאם נראה מעולה . אין יותר תמונות של התקנת הרמקולים הקידמיים? אני רואה שמדובר בטבעת MDF עליה הוופר יושב, והטבעת הזאת תפוסה על הדיפון במקום הרמקול המקורי , האם הבנתי נכון מהתמונה? או שזהו חומר אחר?

יש אפשרות לצלם גם את תא המטען?

פורסם

תתחדש נראה ממש יפה!:lol:

אהבתי את העבודה הנקייה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

כרגיל -

לשפשף את העיניים, עדיין לא להאמין לאיך שזה נראה ופשוט לבכות.

למען האמת לשייף את העיניים זה כבר יותר נכון לאמר.

עבודה פשוט מדהימה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבודה מדהימה, שזה כבר לא מעניין להגיב.

אגב, רק לי נראה שהמסך מרגיש בודד בתוך המתאם שלו, והיה אפשר להוסיף שם מספר כפתורים? (גם כאלה שלא עושים כלום, רק בשביל החברותא :lol: )

מתחדשת*

פורסם

אכן, בנוסח אייל שני, המסך הזה נראה כמו ברבוניה אשר נמשתה אל המים ללא הקישוט של עצות הים הסובבות אותה, חסר לי שם ניחוח אדמת הים המדהים הזה...

המילה "בודד" והמילה "שוחה" אכן מעבירות את התחושה שאתה מדבר עליה.

אם זאת - אמרתי כבר פעם על יוסי את המילה "מינימליזם"?

אני חושב שכן...

הייתי מוסיף שם איזו חריטה כמו automotion שסיאט נוטים להדביק על הרכבים החדשים שלהם בזמן האחרון.

או שזה בעצם autoemotion?

wha-eva

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מינימליזם זה השם השני שלי , אני אוהב הכל נקי וללא תוספות מיותרות. Less is more.

את בלאגאן הפוטנציומטרים אני שומר לסינטיסייזר המודולרי שלי :)

בכל מקרה, הנה עוד תמונות מהבוקר של ההתקנה של המגבר. גם פה אפשר לראות מזה עבודה נקיה וחסרת פשרות.

למי שביקש, לצערי אין לי תמונה של ההתקנה של המיד באס מקדימה. מבחוץ זה יושב במקום הסטנדרתי של הרכב.

DSC_0002.JPG

DSC_0003.jpg

DSC_0004.JPG

פורסם

אין מילים, יוסי פשוט אמן.

התקנה נדירה, אהבתי את הפאנל פרספקס של ה-HU, כנראה שאני אבקש מיוסק'ה להכין לי גם כזה במקום הפלסטיק הרקוב שהבאתי מחו"ל.

ד.א. איך האימפרינט "שלי"? נותן עבודה? =]

תתחדש!

• תוכן חדש...