Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי,אבל..זה שזה בנפח פורט נותן לו טונאליות והכל,אבל לא מחפר על זה שאין פורט..אני צודק?

ג'ינו.

נ.ב 190 לשתיהם!?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

פורטד ואטומה אלו סוגים שונים של תיבות.

כל תיבה באה להשיג משהו אחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נו זה מה שאני אומר לשומאכר מה זה משנה שהיא בנפח של פתוחה,היאאטומה 190 ליטר לשני בהמות כאלו זה מחנק אני חושב..

ואני לא מדבר על איך זה נישמע זה משהו אחר זה ישמע חזק בכל וריאציה אבל..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו, צריך לשמוע את זה בשביל להבין :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ג'ינו, צריך לשמוע את זה בשביל להבין :)

אלי תראה למעלה,אני בטוח שזה אדיר בכל מצב,אבל פתוחה היית מקבל יותר. לא היה לך עוד מקום?

ג'ינו.

פורסם

ג'ינו - בקבוקי 1.5 ליטר (מלאים בנוזל שהיה בהם) רקדו לו הורה על הגג...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכה אנחנו ילדים קטנים של ויברציות ומראה זזה? זה מה שאנחנו? לא נירא לי..:-D

בקיצור אלי למה לא הכלת על ה18 (לא דאבל אבל בכללי..)?

ג'ינו.

פורסם

סאב חזק לא שומעים, מרגישים. שאתה מרגיש את האיברים הפנימיים שלך זזים זו התחושה הכי טובה שיש :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

MTX 24 אחד ישמע יותר חזק מהזוג של אלי לא ? מדובר ב4K-RMS מכובדים ולדגם העגול 22 יש כה 6K-RMS לספוג..

ג'ינו.

פורסם

גקהאמר בודד חזק מהזוג של אלי אבל עולה כמו 10 fi q. זוג של btl 15 אני מאמין שיהיו חזקים יותר (ראיתי ביוטיוב ש2 bl 18 הוציאו יותר דיבי מגקהאמר 22 אינץ אחד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל אנחנו מדברים על זוג 15.בכל מיקרה למה עשו את ה24 חלש מה22,כאשר הממברנה גדולה יותר יכלו להוציא יותר. דאבילים לחלוטין.

ג'ינו.

פורסם

ג'ינו

לפעמים כשרצים מהר מידי העצמות פשוט נשברות...

מה שקורה זה שלחומר מסויים יש תכונות מסויימות - תמתח אותו מעבר ליכולות שלו לעמוד בתנאי עבודה מסויימים והוא יחלש משמעותית

זה יכול להיות הסבר טוב מאוד למה סאב גדול יותר במקרה שכזה חלש יותר מהאח הקטן שלו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...