Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, הרבה זמן שלא כתבתי פה :)

אני זוכר שהייתה מעבדה מעולה עם שירות טוב באזור דרום ת"א ליד הכלא אבו-כביר

מישהו יכול בבקשה להזכיר לי את שמה. והיכן היא נמצאת ?

תודה רבה , והמשך יום מקסים

8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

הסתדרתי.. מה שחיפשתי זה היה

ברוקס סטריאו

האם הם עברו מת"א ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ג.ו מעבדה של נוכלים , אני מחכה כבר 6 חודשים לתיקון לאחר מכן הם מתקשרים ולא ניתן לתקן .

וגם גובים תשלום על בדיקה !?

פורסם

תשלום על בדיקה זה תקין, אבל לא ניתן לתקן? זה כבר מוזר ועוד למרוח 6 חודש, הזוי.

אם עיבדתה תקווה אני יכול לעזור.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם ג.ו אני לא יכול לעזור, אם התיקון כן כמובן אם בא לך להתעסק בכוחות עצמך, אם אתה ירושלמי אז אני יכול לבדוק לך מה בדיוק נשרף במגבר.

אודי A4

דימה.

פורסם

עריכה אי אפשר היה לערוך:דפדפתי קצת בהודעות הקודמות שלך, אם מדובר על השרשור הקודם שבו הלכו הדריוורים, אז אין בעיה לתקן כול עוד הטקסטלית שלם ואין בו חור יותר מידי גדול.

מהשירשור שלך לא ברור אם זה הדיוורים או המוספטים, סתם שתדע עלויות, דריוורים עולים בין 1-5 שקל ליחידה ויש במגבר 4 או 8 בהתאם לקונפיגורציה.

מוספטים עולים כ10-15 שקל ליחידה, כנל יש בין 2 ל 8.

אני לא מעמין שהסלילים הלכו, אבל אם זה המצב אז יש ללפף סליל חדש ולבדוק תקינות מוספטים ודריוורים בהתאם למקום שבו נוצר קצר/נתק.

בנוסף יש להחליף נגדים מובילים, עלותם בין 10 אגורות לשקל.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני דווקא יצאתי מאוד מרוצה מג.ו עם הלוויתן

דווקא אפריל טקליין עם מגבר קיקר (הם היבואנים) משכו אותי קרוב לחודשיים עד שזה הגיע לצעקות על המנהל שלהם ותוך שבוע נסגר העניין. את התיקון אפרופו הם עשו טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באשדוד באיזור תעשיה הקלה ליד המוקד של מירס יש שטיפת מכוניות.

המקום נקרא אוטו קלין והוא שייך לחבר טוב שלי.

אפשר לשלוח דרכו למעבדה שיצא לי להתנסות איתה כמה פעמים ואני יכול לומר רק דברים טובים.

האיסוף נעשה בד''כ בימי שלישי ובמידה ואין לחץ תוך שבוע מקבלים את המוצר חזרה אחרי תיקון!

בדיקה אינה עולה כסף!

רק במידה והתיקון מעל 250 ש''ח מתקשרים ללקוח לקבל אישור!

יצא לי להתנסות איתם אישית במגבר JBL שמותקן אצלי ברכב.

ועוד כמה רדיו דיסקים ומגברים של חברים.

ואני לא בטוח אבל אני חושב שהם גם מתקנים רמקולים.

מחירים זולים יחסית:

ב JBL GTO 4060 - החלפת כפתור גיין, תיקון של חיבור RCA, ביטול רעשי אלטרנטור, והשלמת ברגים ב 100 ש''ח!

תיקון סאב 12 שרץ אנרג'י שלקוח שרף - 400 ש''ח.

תיקון והחלפת חיבורי RCA באיקליפס 5030 - 250 ש''ח (בערך אני לא כל כך בטוח במחיר).

אין לי מושג מה השם של המעבדה.

אני פשוט משאיר את המוצר בחנות של השטיפה והשאר זה רק עידכונים בפלאפון.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השירשור- יש מעבדה טובה באזור פ"ת והסביבה?

יש לי רעשי אלטרנטור ממגבר של מק אודיו.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...