Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נעזר בפוסטים בפורום בשבועיים האחרונים כדי להחליט איזה רכב לקנות אבל אני לא מצליח להגיע למסקנה.

כמו שציינתי בכותרת אני וחברה שלי מחפשים רכב סופר מיני יד שנייה, תיבה אוטומטית, בעדיפות משנת 2008

עם קילומטרז' של אזור ה 60K בתקציב של 60-70K.

הרכב ישמש אותנו לנסיעות בינעירוניות בסופי שבוע (במהלך השבוע בתל אביב נתנייד באוטובוסים).

הורדנו תיבה רובוטית מהפרק כי אני לא חושב שאני אסתדר איתה וחברה שלי בטוחה שהיא לא תסתדר. אז יאריס וגרנד פונטו לא באות בחשבון.

חשבנו על 206, מיקרה וסוויפט. בשלב מסויים חברה שלי התחילה לנטות לכיוון המיקרה ואני דווקא אוהב יותר את הצורה של הסוויפט.

לא יצא לנו לנהוג באף אחד מהרכבים עדיין.

דבר נוסף (לא בטוח שהוא רלוונטי)הוא שאני מתכוון לקנות אך ורק מסוכנות טרייד אין מכיוון שאין לי זמן להתעסק עם מוכרים פרטיים.

האם אנשי הפורום המכובדים יכולים לתת לי המלצה?

תודה וסוף שבוע נעים.

נ.ב.

פורד פיאסטה חזרה רק ב2009? אין דגם משנת 2008?

פורסם

בתקציב הזה אתה כבר יכול לרכוש רכב חדש כמו היונדאי I10 או סוזוקי אלטו או את השברולט הקטנה החדשה תבדוק גם את אלו

פורסם

שלום ובוקר טוב גדי,

לדעתי הסוויפט טובה יותר מהמיקרה ומתאימה יותר לדרישות שלכם כיוון שאתם נוסעים הרבה בכבישים בין עירוניים. ממה שאני יודעת היא קצת פחות חסכונית מהמיקרה אבל בנהיגה בין עירונית רגועה זה יהיה פחות קריטי.

סוזוקי אלטו אוטומטית לא נחשבת למומלצת במיוחד (יש כתבת וידיאו משעשעת באתר של אוטו).

השברולט החדשה מגיעה רק בגיר ידני והוא ביקש אוטומטי.

חוץ מזה, אתה יכול גם לנסות את המאזדה 2.

אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית כדי לקבל הצעות אטרקטיביות לכל הרכבים הנ"ל.

שבת שלום,

סמדר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני דווקא הייתי הולך לכיוון של הפביה.

לדעתי אופציה ראויה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכם על התגובות.

אני מעדיף סופר מיני על מיני כי למיטב הבנתי המיני מיועדות לנסיעה עירונית. לי אישית נראה קצת לא מתאים לנסוע מתל אביב לאשדוד במכונית ממש קטנה, במיוחד במזג אוויר סוער. בקיצור הסופר מיני נראות לי יותר בטוחות.

רציתי גם לשאול אתכם מה דעתכם על פגו 206 2008?

ממה שקראתי פה העדיפות היא למנוע 1600. האם זה יהיה פחות חסכוני מסוויפט עם מנוע 1500?

גם נוצר בי רושם של206 יש בעיות נפוצות עם הגיר. האם הרושם הזה מוצדק?

אני שואל כי בלובינסקי טרייד נותנים שנתיים אחריות למכוניות שמוכרים. בעיני זה פיצ'ר מאוד מושך בעת קניית רכב יד שניה.

תודה רבה וחג פורים שמח :silly:

פורסם

אז יש רכב עדיף מבין 206, סוויפט ומיקרה?

הדברים החשובים הם אמינות, בטיחות וחסכון בדלק.

תודה

פורסם

אם כך אז באופן מפתיע דווקא המיקרה עדיפה - לכולן יש ארבעה כוכבים ב-euroncap, לזכותה של המיקרה עומדות שש כריות אוויר. המיקרה חסכונית יחסית ועד כמה ששמעתי גם די אמינה. ואני לא מאמין שאני כותב את זה, כי בכל יום נתון הייתי בוחר בשתי המתחרות האחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי השוואה באתר iCar דווקא הסוויפט לוקחת מבחינת חסכון עם 15.4 ק"מ/ליטר.

ודווקא שם לסוויפט יש 6 כריות אוויר ולמיקרה 4.

כנראה שצריך לראות טוב טוב בדיוק מה מציעים בטרייד אין.

תודה.

פורסם

שלום שוב,

עדיין לא הגעתי להחלטה.

עכשיו עלתה הזדמנות לקנות אופל קורסה שנת 2008 עם ~30000 ק"מ.

אם אפשר, הייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי החברה והדגם הנ"ל.

תודה רבה.

• תוכן חדש...