Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

משפחתינו עומדת לגדול לארבעה ילדים ואני מתלבט איזה מיניואן לקנות ?

גילאי שלשת הילדים: 6,5,1

התקציב: 60K

מה אני יודע ?

אני מבין שבתקציב זה ניתן לקנות פיגו 307SW , קיה קארנס, גרנד סניק, (מזדה 5 מעל לתקציב)

אני מבין שגרנד סניק כמו כל רכבי רנו נחשב מאד חתול בשק למרות שהיא מפנקת מאד.

הקיה קארנס נחשבת הכי בסיסית אך מאד לא מפנקת

הפיגו נחשבת סבירה (אמנם לא יפנית) מבחינת אמינות וגם נוחה במידה סבירה.

מה ההתלבטות ?

האם אכן הגרנד סניק לא אמינה

לגבי הפיגו אני מבין שמרווח הרגלים במשוב האחורי קצר מאד . עד איזה גיל (גובה) סביר לשבת במושב האחורי של הפיגו.

האם הרעש בקארנס כ"כ מציק ?

האם יש עוד מכוניות שמתאימות לדרישות

מה אתם הייתם עושים

תודה

מנשה

פורסם

שלום,

אני מנסיוני האישי עם 4 ילדים יכול להגיד לכם, שכל הרכבים שרשמת יהיו במידה כזאת או אחרית בעייתיים.

בנוסף ל 6 מקומות ישיבה (שני כיסאות תינוק + שני בוסטרים) תצטרכו להכניס 2 עגלות תינוק.

307 SW ו קארנס צפופות מדי בשביל המשימה הזאת.

סניק יותר מרווחת, אבל שני המקומות בשורה השלישית עדיין צפופים, ולהכניס במקום אחד מהם 2 עגלות תהיה משימה לא קלה.

לפחות בסניק אפשר להכניס בצורה מצויינת 3 כיסאות בטיחות בשורה השניה (יתרון על פני 307 וקארנס).

לכן מכל השלושה גרנד סניק תהיה הכי מתאימה.

הכי טוב לכם יהיה מיניוואן יותר גדול, אבל צריכת הדלק יכולה להיות בעייתית.

מה יכול להתאים?

קיה קרניבל - מייוואן גדול עם מנוע דיזל. אבל הבטיחות של הדגם הקודם לא היתה טובה והסידור הפנימי של המושבים לא נוח במיוחד (2-2-3 ).

מה שאני מציע, זה להתחיל לחפש כבר עכשיו יונדאי טרג'ט עם מנוע דיזל 2000 סמ"ק במצב שמור:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=56&SubModelID=455&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=&Info=

תקבלו מרחב פנים גדול וצריכת דלק שפוייה.

אם גיר ידני בא בחשבון, יש את סיטרואן ג'מפי (כמו בסמלון שלי) - גדולה וחיסכונית מאוד, אבל הקושי במציאת אחת שמורה הוא גדול ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום

ראשית תודה על התגובה

שנית מבדיקה שערכתי השנתון המתאים לתקציב שלנו הינו 2004,2005 מה שאומר ק"מ גבוה.

מהו הק"מ הסביר לרכבי דיזל?

תודה

פורסם

מנסיון אישי שלי על המאזדה 5 ו ה 307 SW

ה307 קטנה, אבל ממש קטנה. בנוסף מנוע ה 1.6 (שעליו נהגתי) עצל, בשילוב של גיר מעצבן (אפילו בלתי נסבל).

מצד שני נוחות הנסיעה טובה, הרכב מאוד מאובזר.

בשילוב האמינות הצרפתית אני הייתי מוותר.

ה-5 אומנם לא הרבה יותר גדולה, אבל יותר גבוה שזה עושה את ההבדל.

מקפלים חצי מהשורה האחרונה ויש מקום לילד מאוחר ועגלה.

זה יהיה עדיין מאוד צפוף בשורה האמצעית. במיוחד עם יש לך כיסאות בטיחות ובוסטרים.

היתרונות של ה-5, דלת הזזה מאחור (מאוד נוח), מנוע ביצועים חביבים. אמינות מוחלטת.

אני נוהג על גרסא שלא קיימת בארץ, שמאובזרת יותר מאשר הדגמים הישראלים (גג, עור וכד...)

חיסרונות: יותר קופצני מה307, שתיין דלק (סביב ה 1:8).

כל אחד מהם לא פיתרון אופטימלי למשפחה של 6 נפשות.

עוד אופציה הונדה FRV?

יותר זולה לרכישה ואחזקה ממיניואן מלא. שווה מחשבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שלום

ראשית תודה על התגובה

שנית מבדיקה שערכתי השנתון המתאים לתקציב שלנו הינו 2004,2005 מה שאומר ק"מ גבוה.

מהו הק"מ הסביר לרכבי דיזל?

תודה

קילומטראז' סביר לרכב דיזל פרטי, זה כל מה שמתחת ל 30 אלף ק"מ בשנה (יותר נכון קילומטראז' טוב).

תחפשו, אל תמהרו. אפילו בלינק שהבאתי יש דוגמא של טרג'ט עם קילומטראז' טוב:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=2&CarID=254264&Code=54509a48751a5dd9fb57fcc5ea0e094e

סולל הדרך, איך הונדה FRV קשורה לתקציב של 60 אלף ש"ח?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק, כנראה שגם ה -5 לא!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...