Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוברות מכוניות מעטות, אבל עוברות וזה אכן מסוכן.

בשלב מסויים העוקפים נתקלו במצב שבנתיב העקיפה נסע אוטובוס ואף אחד לא נתן להם להידחף לנתיב הנורמלי, עד שלא הגיע משטרה (היו 3 ניידות שסיירו בכביש וזה עדיין לא עזר) אף אחד לא זז.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש לציין שכמות לא קטנה מהעוקפים שם עובדים באתר או מתגוררים בישובים ליד. לא חושב שמגיע להם לסבול בגלל שחצי מדינה החליטה לבוא לראות שלג. בנוסף - הסיבה לפקק זה לא העוקפים. הסיבה לפקק היא צה"ל והמשטרה שלא מתירים לאנשים לעלות לחניונים לפני השעה 7:30-8:00.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
יש לציין שכמות לא קטנה מהעוקפים שם עובדים באתר או מתגוררים בישובים ליד. לא חושב שמגיע להם לסבול בגלל שחצי מדינה החליטה לבוא לראות שלג. בנוסף - הסיבה לפקק זה לא העוקפים. הסיבה לפקק היא צה"ל והמשטרה שלא מתירים לאנשים לעלות לחניונים לפני השעה 7:30-8:00.

רגע רגע, זה שהם עובדים או מתגוררים שם זה נותן להם את הזכות לעקוף? זה אומר שכל השאר לא שווים להם בכביש?

אני גר רחוק ויש לי נסיעה ארוכה הביתה אז אולי מגיע לי לעקוף? לא, אני עומד בפקק כמו כולם ומחכה.

האתר נפתח ב 8 אם היו מכניסים אנשים לפני 8 היה כאוס גדול באוטובוסים שמתחילים לנוע רק ב 8.

הפקק לכיוון השערים היה גדול אבל לפחות הוא זז הפקק חזרה לכיוון מג'דל שמס היה ענקי והוא פשוט לא זז, רוב הזמן הפקק עמד!

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
משהו לא מסתדר לי, איך אנשים עוקפים דרך הנתיב הנגדי? לא עוברות עליו מכוניות? זה לא התאבדות מצד העוקף?

אויש, נו תפסיק להיות כבר כזה קטנוני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גיא - את הזכות לא, אבל תשים את עצמך במקומם ותבין שזה לא כזה שחור לבן, בייחוד כשיש לך ילד שצריך ללכת לבית ספר או הרבה קניות לעשות או שהם סתם עובדים באתר וצריכים להגיע לשם לפני שמונה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

עופר, אני מדבר על היציאה מהאתר אחרי הבילוי לא הכניסה.

מי שעקף היו בעיקר חבר'ה צעירים ודרוזים/ערבים (או יהודים עם שפם, כפיה ואישה בכיסוי ראש), לא גזענות, פשוט עובדה, מה לעשות שכשאתה יושב 3 שעות בפקק יש לך גם זמן לראות מי עוקף אותך.

אז כן, זה שחור לבן.

אתה הריי יודע שיש פקק ביציאה, לא מתאים? אל תגיע.

אבל אל תעקוף את כולם כי "אתה לא פראייר".

אגב, בכניסה לאתר בשעה 8:30 היה פקק לא רציני של 20-30 דקות כאשר רק 2 רכבים עקפו כמו מניאקים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

^ כשאתה מזכיר את הנושא הזה - אז כן. זה גם תופעה קיימת. לא הייתי קורא לזה אנשים שעוקפים את הפקק אלא פשוט מתאבדים. בפעם האחרונה שם ראיתי צעיר עוקף שם במיקום הכי גרוע שאפשר לדמיין איזה 4 מכוניות ברצף (שנסעו בקצב סביר בהחלט) - בתוך אחת הפניות העיוורות הצפופות שיש שם. מבהיל.

פורסם

ואוו, אני מבין שהיה לי מזל

עמדתי רק שעה בפקק בכניסה ורק שעה ורבע ביציאה...

אגב, תופעה מעניינת/מרגיזה היא האתרים ה"פיראטיים" שאנשים פותחים בדרך לאתר. מלא מכוניות פשוט חונות בתוך הנתיב הלא רחב גם ככה ומחייבות אנשים לעקוף. כמובן יש את ניידות המשטרה שפשוט טסות הלוך וחזור בנתיב הנגדי שמחייבות את כולם לזוז גם כשאין מקום לאן.

בקיצור, בחו"ל זה לא היה קורה :)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אכן דיברתי על הפקק שהיה בחזור.

בהלוך גם היה פקק גדול אבל לפחות הוא זז ונמשך כ 40 - 30 דקות אבל הוא זז.

volcane, לא ידעתי שגם גרסה לחרמון עשו לקטע הזה :shock: בכל זאת קשה לצחוק אבל מצחיק.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

לא יודע מה איתכם חבר'ה, אני לקחתי את החברה ביום חופש שהיה לנו בחמישי, לשחק קצת בשלג למרגלות החרמון, בין מג'דל שמס לכניסה לאתר. לא היו יותר מ5 רכבים על הכביש, הכל חינם, הכל ריק, היה מדהים. ככה צריך לראות שלג. בלב הסערה. ובחינם

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

איזה משפט מטומטם!!!

מזכיר לי שעמדתי בטור לרכבל העליון אז אנשים עקפו את הטור כי הם קנו "כרטיסים באינטרנט", זה שהם גרים באזור נותן להם פריוולגיה?

גם אני הייתי בדעה שרוב מי שעוקף הם עובדי אתר אבל אחרי שראיתי סילברדו שעוקף ואז מחנה בחניון מוציא סנובורד הבנתי שהוא שלא עובד אתר הוא פשוט ח*** אדם!!!

אם אני סובל מהפרעת קשב וריכוז ואני יכול להתפוצץ בתור ובשביל זה יוצא מהבית ב3 וחצי לפנות בוקר אז גם "מי שמהאזור" יכול לכבד אותנו בנכחותו בתור כמו בן אדם בעל תרבות!!!

• תוכן חדש...