Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור השלג הרב שירד בחרמון בימים האחרונים ותנאי הגלישה המצוינים שהיו היום החלטתי (כמו רוב עם ישראל) לנסוע לגלישה בחרמון, כן כן שחטו לי את הכיס אבל נהנתי בלי שום ספק!

לאחר הגלישה הגיע זמן להתקפל ולחזור לכיוון הבית, לצערי החרמון היה תקוע בפקק עצום שהתחיל ממג'דל שמס ונגמר בכניסה לחניון ובחניון עצמו.

הפקק נמשך כ 3 שעות!! 3 שעות!! זה הפקק הכי ארוך שעמדתי בו בחיי, והכי מעצבן שהיו קטעים שפשוט הפקק עמד ולא זז וזה משגע.

השאלה היא למה דבר כזה קורה? אז התשובה מאוד פשוטה, בגלל תמרור עצור בכפר מג'דל שמס!!

מ-ע-צ-ב-ן!

למה הכביש הכל כך חשוב הזה עובר דרך הכפר התנודתי הזה? למה??

בפקק ראיתי תופעה מגעילה, ממש דוחה והיא שאנשים פשוט מחליטים שהם נוסעים על הנתיב הנגדי למרות שהם יודעים שזה פקק ואין מה לעשות חוץ מלחכות, אז בזמן שאני מחכה הם עוברים להם משמאלי ולא שמים עליי ז - ן וזה ממש ממש מרגיז ממש!

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

אני קיבלתי דיווחים מאנשים שיצאו מהאתר על משהו כמו 5 שעות פקק ביציאה עד אחרי מג'דל שמס.

מה לעשות שסבלנות אדיבות והבנה של התנועה והנעשה על הכביש הם הצד החלש של הישראלים. ולא בגלל שככה אנחנו,אלא בגלל שככה מלמדים ומחנכים אותנו. תגיד תודה להוריך ומחנכיך שאתה גדלת להיות אדם קצת יותר נבון מהבבונים האלה שעקפו אותך.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
לאור השלג הרב שירד בחרמון בימים האחרונים ותנאי הגלישה המצוינים שהיו היום החלטתי (כמו רוב עם ישראל) לנסוע לגלישה בחרמון, כן כן שחטו לי את הכיס אבל נהנתי בלי שום ספק!

לאחר הגלישה הגיע זמן להתקפל ולחזור לכיוון הבית, לצערי החרמון היה תקוע בפקק עצום שהתחיל ממג'דל שמס ונגמר בכניסה לחניון ובחניון עצמו.

הפקק נמשך כ 3 שעות!! 3 שעות!! זה הפקק הכי ארוך שעמדתי בו בחיי, והכי מעצבן שהיו קטעים שפשוט הפקק עמד ולא זז וזה משגע.

השאלה היא למה דבר כזה קורה? אז התשובה מאוד פשוטה, בגלל תמרור עצור בכפר מג'דל שמס!!

מ-ע-צ-ב-ן!

למה הכביש הכל כך חשוב הזה עובר דרך הכפר התנודתי הזה? למה??

בפקק ראיתי תופעה מגעילה, ממש דוחה והיא שאנשים פשוט מחליטים שהם נוסעים על הנתיב הנגדי למרות שהם יודעים שזה פקק ואין מה לעשות חוץ מלחכות, אז בזמן שאני מחכה הם עוברים להם משמאלי ולא שמים עליי ז - ן וזה ממש ממש מרגיז ממש!

היה דיי מעצבן ש 6 קילומטר שאני עושה בהליכה לאחור גג תוך שעה הפכה לנסיעה של 3.5 שעות :(

פורסם

זה היה צפוי אבל שכל עם ישראל יסע היום לחרמון ויהיו פקקים מטורפים.

אני מחכה ליום שני ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
זה היה צפוי אבל שכל עם ישראל יסע היום לחרמון ויהיו פקקים מטורפים.

אני מחכה ליום שני ...

אני מקווה מאוד שישאר לך משהו :? היום היה ממש ממש חם והשלג בכמה מקומות הפך קצת ל''בוצי'' והוא לא היה קשה..ככה שהיו מסלולים שפשוט לא היה כיף לגלוש בהם כי השלג היה עמוק ורך אבל יכול להיות שהחתול שלג לא עבר על המסלולים האלו מספיק טוב.

היום היה ממש חם 8 מעלות, אני מקווה שעם ההתחממות שצפויה ממחר ישאר לך על מה לגלוש =]

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

גם אני החלטתי להעמיס את האישה וזוג חברים על האוטו ולנצל את השבת כדי לראות קצת שלג. היות ואיש מאיתנו אינו גולש, החלטנו לנסות את מזלנו בבנטל, אלא שלדאבוננו גילינו שהוא חסר שלג לחלוטין. בהחלטה של הרגע, החלטנו להצפין לכיוון החרמון עד שנגיע לשלג, אולם בשום פנים ואופן לא נכנס לאתר. לשמחתנו, במג'דל שמס גילינו כמויות נכבדות מאוד של שלג. שיחקנו, נלחמנו, בנינו בובות וגם פינקנו את ה-500 במקלחת שלג, ולשמחתנו לא ראינו אפילו את צל צלו של פקק תנועה, שלא לדבר על כך שלא נאלצנו לשלם את המחיר המופקע עבור כניסה לחרמון.

לדעתי, מי שלא גולש יכול לוותר על ביקור בחרמון, ולהסתפק בשלג שנמצא בדרך אליו. יש כמויות יפות, לא צריך לעמוד בפקקים וזה לגמרי בחינם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עזוב רגע את הפקקים על הכבישים, למה בכלל לעמוד בתורים באתר עצמו?

אתר גלישה בזיוני עם כמה מסלולים בודדים שרוב הזמן עמוסים מאוד... לא שווה לנסוע בכלל.

Auto Emoción

פורסם

אתה פה מאתמול? מי נוסע לחרמון בשבת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

גם אני נתקעתי ב"פקק שלוש השעות", מכיוון שכבר התחלתי לנגוס בהגה שלחתי את האישה לסיור ורכישת פיתה דרוזית.

היא חזרה עם 2 פיתות ומסקנה חד משמעית, הפקק בגלל העוקפים.

אלו שיוצאים מסוף התור ונוסעים בנתיב הנגדי מגיעים לשער, שם יש רק נתיב אחד אליו הם נדחפים וכתוצאה מכך משאירים במקום את מי שעומד בתור כמו ילד טוב במשך שלוש שעות.

תופעה מגעילה שמאוד מתאימה לעם ישראל היפה.

אחרי היציאה מהאתר היה עוד פקקון של 5 דקות ומשם נסיעה חלקה למרכז.

מה שיותר עיצבן אותי הייתה אישה שפתחה לי את הדלת על האוטו ופינקה אותו בעוד שקע קטנטן, היא אפילו הביעה קצת יאוש ועצבים כשהפנתי את תשומת ליבה לנושא.

לאחר שהסברתי לה שהיא קצת מטומטמת, נפרדנו.

אגב, אף פעם לא ידעתי שהר מכוסה בשלג יכול להיות מקום כל כך חם.

נ.ב

פעם ראשונה שאני נוסע בשבת לחרמון, אני מודע להשלכות אבל לצערי זה היום היחיד שהסתדר עם העבודות של כולם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
גם אני החלטתי להעמיס את האישה וזוג חברים על האוטו ולנצל את השבת כדי לראות קצת שלג. היות ואיש מאיתנו אינו גולש, החלטנו לנסות את מזלנו בבנטל, אלא שלדאבוננו גילינו שהוא חסר שלג לחלוטין. בהחלטה של הרגע, החלטנו להצפין לכיוון החרמון עד שנגיע לשלג, אולם בשום פנים ואופן לא נכנס לאתר. לשמחתנו, במג'דל שמס גילינו כמויות נכבדות מאוד של שלג. שיחקנו, נלחמנו, בנינו בובות וגם פינקנו את ה-500 במקלחת שלג, ולשמחתנו לא ראינו אפילו את צל צלו של פקק תנועה, שלא לדבר על כך שלא נאלצנו לשלם את המחיר המופקע עבור כניסה לחרמון.

לדעתי, מי שלא גולש יכול לוותר על ביקור בחרמון, ולהסתפק בשלג שנמצא בדרך אליו. יש כמויות יפות, לא צריך לעמוד בפקקים וזה לגמרי בחינם.

צודק! ככה זה צריך להיות!

נסעתי לחרמון בשבת מכיוון שזה היום היחידי שאני יכול לנסוע אליו השבוע.

החרמון הוא באמת אתר סקי גרוע כמו הרבה דברים גרועים בארץ וגם המחירים שם הם ביזיון אבל מה לעשות שאין לנו עוד אתרי סקי ולהשקיע כמה מאות דולרים בחופשת סקי זה לא כל כך מתאים עכשיו, אז כמו שילדה בשם קשת אומרת מידי שבוע בטלוויזיה גם האתר סקי אומר, ''תאכלו תחת''.

וכן לאחסרו גולשי שקיות זה בטוח! אפילו היה לזה תור :-P

ExoduS אהבתי את התגובה שלך!

תמונה קטנה מהפקק :

69779950.jpg

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

משהו לא מסתדר לי, איך אנשים עוקפים דרך הנתיב הנגדי? לא עוברות עליו מכוניות? זה לא התאבדות מצד העוקף?

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...