Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח לשמוע שדעתו של מייק נחשבת ליותר משלי. אבל כל היתרונות שהוא העלה כלפי ההונדה שווים בפניי כקליפת השום. אני עדיין הייתי לוקח את הסובארו בכל מצב נתון ורק ציינתי שחבל לקבוע דברים בכזאת נחרצות.

חשבתי שמטרת הפורום היא להביע דעה,ויופי שהוספתי קצת עניין.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
למנוע הבוקסר יתרון תכנוני בולט בדמות מרכז כובד נמוך המשפר משמעותית את האחיזה בכביש של הרכב,

ככל שמרכז הכובד נמוך יותר כך הרכב יציב יותר.

יתרון נוסף של מנוע הבוקסר מצוי במבנה הסימטרי שלו (המנוע ממוקם בדיוק במרכז הרוחבי של הרכב) מבנה זה תורם למבנה מרכב מאוזן יותר וכתוצאה מכך היכולת הדינאמית משתפרת.

לגבי הביצועים, היתרון הבולט של הסובארו מצוי דווקא בהאצות הביניים, המומנט הגבוה המתקבל בסל"ד נמוך יחסית מאפשר יכולת עקיפה עדיפה ומהירה יותר.

יש לשים לב למספר נתונים בולטים למנוע של סובארו בהשוואה למתחרה:

1. הספק גבוה יותר

2. מומנט חזק יותר

3. שיא מומנט המתקבל בטווח סל"ד נמוך יותר

4. מנוע בעל 2 גלי זיזים.

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

אייל מצטער להגיד לך אבל לסובארו יש רכבים טובים לדוגמא: פורסטר, אאוטבק, B4, STI

אבל הB3 הוא רכב שגם ביום שיצא הוא היה מיושן: פלסטיקים בפנים ועיצוב של רכב סיני, המנוע שאתה מתלהב ממנו הוא סה"כ עם 150 כ"ס שלמתחרים כבר יש הרבה יותר, גיר 4 הילוכים במנוע 2000 סמ"ק שכחתי שקיים עוד גיר כזה במנועים האלו, ואני לא מדבר על העיצוב החיצוני, היתרון היחידי של הרכב הזה זה נוחות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...