Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעייה. קניתי את הקומפוננט של peerless, חיברתי אותם ולאחר כמה ימים בגלל שלא התקנתי טוב את הטוויטר הוא נפל וסגרו עליו דלת. הטוויטר כמובן נשבר ואז התחילו כל הבעיות. אותו ערוץ שהיה מחובר לרמקול הזה מת, וכאשר היתי מגביר מעל לווליום מסויים כל המערכת הייתה משתטקת. הפסקתי להשתמש בשני הערוצים הקדמיים עד שחיברתי מגבר וסאב. חיברתי את זוג הרמקולים האחוריים למגבר ואת הזוג הקדמי במקום הרמקולים האחוריים ביחידת ראש. הפתרון הזה עבד בדיוק יום וחצי עד שכל הערוצים ביחידת ראש נשרפו. מישהו יכול להסביר לי מה הבעייה??

תודה מראש.

דני.

פורסם
שלום

יש לי בעייה. קניתי את הקומפוננט של peerless, חיברתי אותם ולאחר כמה ימים בגלל שלא התקנתי טוב את הטוויטר הוא נפל וסגרו עליו דלת. הטוויטר כמובן נשבר ואז התחילו כל הבעיות. אותו ערוץ שהיה מחובר לרמקול הזה מת, וכאשר היתי מגביר מעל לווליום מסויים כל המערכת הייתה משתטקת. הפסקתי להשתמש בשני הערוצים הקדמיים עד שחיברתי מגבר וסאב. חיברתי את זוג הרמקולים האחוריים למגבר ואת הזוג הקדמי במקום הרמקולים האחוריים ביחידת ראש. הפתרון הזה עבד בדיוק יום וחצי עד שכל הערוצים ביחידת ראש נשרפו. מישהו יכול להסביר לי מה הבעייה??

תודה מראש.

דני.

הטוויטר השבור עדיין מחובר ??? נראה לי שמהנפילה הוא עשה קצר ושרף לך את הערוץ, בקשר לשאר השתלשלות העיניינים, אין לי מושג . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא, הטוויטר מת לאחר התקרית.

יש מצב שהבעייה היא בקרוס אוברים (תסלחו לי עם טעיתי בכתיב)? כי כל ערוץ שחיברתי אליו את הרמקולים האלו מת אחרי יום יומיים...

פורסם

אני מניח שלא התחשק לך להקשיב להמלצות (יותר נכון אזהרות) לא לקנות פירלס או כל רפיח-אודיו אחרים למיניהם. אני מניח שהקרוס כל כך "איכותי" שהוא מת די מהר.

קנית ציוד (בהנחה שאפשר לקרוא לו ככה..) בזול ואכלת אותה נו שוין.

אז הלך לך הד יוניט, להבא תלמד שאם קונים אז קונים משהו טוב ולא ג'בליה-בום או קלקיליה-סאונד....

:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מצטער אם אני מבאס אותך אבל יש פתגם שאומר:

"קונה בזול, משלם ביותר"

בכל מקרה אני משער שנהיו לך מלא קצרים שהרסו את כל מה שאמרת... עכשיו דבר ראשון תזרוק את הפירלס הזה לפח ואתה לא חייב לקנות האד יוניט(בהנחה שהנוכחי שלך עובד) אלא לחבר את הרמקולים השונים במע' למגבר חיצוני...

מקווה שעזרתי ובהצלחה!

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

איך אתה יודע שהערוצים נשרפו?

ההודעה שלך די מבולגנת וקשה להבין ממנה בדיוק מה הבעיה.

נניח לרגע את הסט פירלס בצד.

אתה אומר שיש לך זוגר רמקולים אחרים, תחבר אותם לכל הערוצים ותבדוק אם הם עובדים. המידה וכן יופי, אם לא כנראה שבאמת שרפת משהו ותצטרך תיקון.

בהנחה וכולם עובדים, תחבר תחילה את הפירלס שלא נפגעו לערוץ תראה אם זה בסדר, כן יופי, לא יש בעיה ברמקולים שבשביל המחיר ששילמת עליהם אני לא בטוח ששווה לתקן אותה.

אחר כך קח את הצד שנפגע תחבר אותו תחילה בלי הטוייטר, כלומר את הקרוס והוופר תראה אם שומעים, אם כן תוסיף את הטוויטר ותראה אם זה עובד איתו אם לא שוב אני לא חושב ששווה לתקן את הסט הזה.

פורסם

לגבי זה שלא לקנות דברים זולים... מה לעשות אנשים עושים טעויות..

ברגע שהרמקול הראשון הפסיק לעבוד פירקתי הכל וניסיתי כל מה שאמרת לי. הערוץ אכן מת.

אז אני מבין שלא נשאר לי הרבה אלה לזרוק את הpeerless ולהחליף האד יוניט.

יש לי עוד שאלה. מכיוון שאני צריך להחליף את היחידת ראש עדיף לי כבר לקחת אחת עם חיבור ישיר לסאב. אני חייב לקחת sony מכיוון שיש לי צ'אנג'ר של sony. אני צריך המלצה לדגם מסויים, בלי להתחשב בתקציב כי זה לא כל כך בעייה (רק בלי להגזים).

תודה מראש

דני.

• תוכן חדש...