Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקללה של כביש 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה, לקול מחאות נהגי המשאיות, הורה משרד התחבורה על סגירת כביש 1 לתנועת משאיות בקטע שבין מחלף שער הגיא לירושלים בשעות 7:00-9:00, ובכך נראה שתם לו פרק פקקי הבוקר האינסופיים שפקדו את הכביש הזה בקביעות.

מאז, כל נהג שעובר בכביש הזה דרך קבע בשעות אלו יודע שפתרון זה הוא בבחינת מתן אקמול לחולה סרטן. המשאיות הן רק גורם אחד ליצירת הפקקים, ועל כך יעיד כל מי שבדומה אלי נאלץ להגיע לירושלים מידי יום. מסיבה לא ברורה, דווקא בקטע שנקי ממשאיות בשעות העומס, זה שהתנועה אמורה להתנהל בו ללא כל הפרעה, כלי רכב מתלקחים בזה אחר זה. וכאילו כדי להוסיף חטא על פשע, השריפה תמיד תתרחש בקטע שבו כלל אין שוליים.

שלשום היה זה אוטובוס של אגד שבער מול נווה אילן, אתמול מכונית שבערה באיזור עין חמד - כך לפי דיווחי גלגל"צ. התוצאה: הנסיעה קרית אונו-ירושלים דרך כביש 443 ארכה לא פחות מ(החזיקו חזק!)-3 שעות!

אין ספק: בכביש 1 אומנם נשקפים נופים יפים, אבל בכביש 1 יש גם קללה: מעבר לזה שאם רכב כלשהו יתלקח אז מרבית הסיכויים הם שהוא עושה את דרכו לירושלים בכביש 1 בקטע שבו אין שוליים, הרי שגם בעיית הפקקים שם היא כנראה דבר שילווה אותנו עד קץ כל הדורות, או לפחות עד שיקום כאן איזה שר תחבורה שיחליט להוציא לפועל את התוכנית הגרנדיוזית לשדרוג הכביש הזה, ובכלל זה גם הוספת שוליים נאותים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני פשוט יוצא מוקדם יותר וחוסך לעצמי 99 אחוזים מהפקקים ,מעדיף להגיע חצי שעה מוקדם מדי ,מאשר להתייבש שעה בפקק.

זה אחד הכבישים הכי מרכזיים בארץ ,אין לי מושג איך עדיין לא התאימו אותו לכמות הרכבים שפוקדים אותו מדי בוקר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בבסיס למרות שזה "ישמע מוזר" הסיבות המובילות להתלקחות זה העליה הממושכת שגורמת או למנוע להתאמץ ולהתחמם, או שאר החלקים (אפילו צמות חשמל) שהיו במצב גבולי כבר, סופגות בתא מנוע עומס חום כבד והקצר וכו' בדרך.

כנ"ל לגבי התהפכויות בכביש 6 עקב עומס רב על הצמיגים (נסיעה ממושכת במהירות גבוהה) התחממות הצמיג וכאשר הצמיג בלוי הוא מתפוצץ ובמהירות גבוהה אתה עלול להתהפך.

פורסם

זה באמת מדהים איך אירוע יחסית מינורי יכול להשפיע על מדינה שלמה.

את העדות לזה ראיתי לאחרונה ביום שישי שנסעתי על כביש החוף לכיוון דרום וראיתי איך תאונת פגוש קדמי-פגוש אחורי לא מאוד רצינית בצד השני של הכביש (של הנוסעים לכיוון צפון) יוצרת פקק עצום באורך 10 ק"מ מאזור מחלף אולגה עד חבצלת השרון. אני לא אופתע אם מישהו יאמר לי שאח"כ הפקק הזה הגיע עד לנתניה.

פורסם

^ הדבר הכי מדהים שראיתי אי פעם היה צ'ופר כבד, מדוגם ומבריק במיוחד שחנה קרוב לוינגיייט וגרם לפקק של שעתיים. מיד אחריו הפקק השתחרר. ובחזרה לנושא ...

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הכי גרוע שעל פיתרון אף אחד בכלל לא מדבר, לי זה בכיוון השני לתל אביב, עכשיו שגנבו נתיב לטובת הנתיב המהיר זה עניין קבוע של חצי שעה עד 40 דקות, אז נכון יש נתיב מהיר אבל שהוא עולה לך בממוצע 18 ₪ אתה כבר לך יודע עם הוא חוסך או לא. וזה ממש עצוב שבמקום לישון עוד כמה שעות כמו בנאדם אתה צריך לקום שעתיים וחצי לפני, אני להגיע באזור 9 ועדיין יוצא ב 7 כדי לא לשבת בפקקים לאזור עזריאלי.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...