Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני בן 21 מסיים צבא אוטוטו

עד היום נסעתי בפיאסטה 95 - דיייי נשבר לי הגיע הזמן להחליף!

אני מחפש רכב שישמש אותי ואת ההורים שלי בלבד

לא חייב להיות רכב גדול משפחתי משהו קטן וחמוד ולא קטןן מדי כמו כל הI10 והספארק

אני עושה בממוצע כרגע בתור חייל 5000 ק"מ בשנה

אני מאמין שאחרי צבא אני יגיע ל 10000 ק"מ

אני לא מחפש רכב פוזה - כגון אודי או סיאט גולף וכאלה באמת שלא.. נוסע רגוע ומעוניין לשמור על מה שיהיה לי

אוטומט בלבד

תחזוקה שוטפת דיי זולה

רכב אמין בלי כל מני תקלות קטנות ומעצבנות

שיהיה שנת 2008 ומעלה - חשוב לאבא שלי

אני הולך להחזיק את הרכב לפחות 4 שנים לכן חשוב שישמור על הערך

מה ההצעות שלכם??

בהתחלה חשבתי על קורולה RUNX

פג'ו 307

סקודה פאביה - רק חבל שהכל ידני

מאזדה 3 קומפורט

עוד משהו קטן - מה הייתרונות \ חסרונות בלהביא רכב מליסינג הבנתי שאפשר למצוא משהו ממש טוב חדש ושמור במחיר אטרקטיבי ביותר. והאם שווה לי מבחינת תקציב שלי?

תודה רבה לעוזרים - ליאור

פורסם

בוקר טוב,

קודם כל, ברכות על השחרור הקרוב מהצבא. אני מאחלת לך הצלחה באזרחות!

הטיוטה ראנקס מגיעה רק עד מודל 2007 ולכן כנראה שהיא לא תתאים לבקשה של אבא שלך. מדובר במכונית טובה ומאוד מבוקשת בשוק, ולכן גם מחירה די גבוה.

סקודה פאביה יש גם באוטומט, אני לא יודעת למה אתה חושב שיש רק ידני.

אני לא בטוחה שפיג'ו 307 מתאימה למי שמחפש אמינות כדבר ראשון.

מאזדה 3 אופציה לא רעה, אבל מאוד המונית, אם זה לא מפריע לך.

מכוניות נוספות שאתה יכול לרכוש בתקציב הזה -

סוזוקי SX4, יש 4 ויש 5 דלתות.

ניסאן טידה.

ואם אתה רוצים משהו קצת יותר קטן, אז אולי גם יונדאי אקסנט.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

היתרון של ליסינג זה שאתה מקבל רכב משנתון גבוה במחיר זול מהותי מהמחירון

החסרון- הרבה רכבים עברו הזנחה אבל עדיין אפשר למצוא דברים טובים פשוט צריך להיות עם 7 עיניים

ועוד חסרון זה שאם אתה מחפש רכב עם סחירות טובה אז כתם הליסינג יגרר איתך למכירת הרכב בעוד 4 שנים ככה שאתה קונה בזול וסביר להניח שתצטרך למכור בעוד יותר זול וגם יהיה לך קשה ואולי בסוף אולי צריך לעשות רק טרייד אין וישחטו אותך במחיר, אנשים פרטיים לרוב לא יקנו רכב שהיה בליסינג ואחרי זה אצל יד פרטית במחיר שקרוב למחיר מחירון (לאחר שכלול כמובן) כי יש להם אופציות טובות יותר בדרך כלל ויעדיפו לשלם קצת יותר ולקבל רכב שהיה בבעלות פרטית בלבד

יש לדוגמא את הסוזוקי סוויפט שתכנס לך בתקציב שנת 2008, רכב סופר מיני , נראה חמוד, אמין ומבחינת צריכת דלק הוא עושה משהו כמו 1:14 (לא שזה כזה משנה לך בהתחשב בכמות הקטנה שאתה נוסע אבל עדיין)

יש יונדאי i20 שאתה יכול להביא שנת 2009 אחלה אופציה! תחזוקה זולה אמינה מאוד! צריכת דלק טובה בקיצור אחלה עסקה גם אין כמויות מטורפות שלה בליסינג לפחות ממה שראיתי ככה שזה פחות יפריע במכירה

אני אישית משתדל להימנע מלקנות רכבים שנמצאים הרבה בצי הליסינג אבל זה אני..

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

ליסינג ירד מהפרק..

מה אתם אומרים על טויוטה אוריס 08 \ יאריס 09? אני לא נהגתי עדיין בגיר רובוטי האם זה מחסיר משמעותית מנוחות הנהיגה?

עלתה אצלינו האופציה למאזדה 2 פרטית או פורד פיאסטה החדשה 09 - מאוד אהבתי את הרכב רק מבחינת ביצועים לא ממש אבל אני עדיין לא יכול להפסיק להסתכל עליו אני פשוט מטורף על הרכב הזה!

יצא לי לנהוג על הI20 במסגרת הצבא ברכב שכור דיי חדש והוא ממש נחמד לדעתי גם מבינת הביצועים

פורסם
ליסינג ירד מהפרק..

מה אתם אומרים על טויוטה אוריס 08 \ יאריס 09? אני לא נהגתי עדיין בגיר רובוטי האם זה מחסיר משמעותית מנוחות הנהיגה?

עלתה אצלינו האופציה למאזדה 2 פרטית או פורד פיאסטה החדשה 09 - מאוד אהבתי את הרכב רק מבחינת ביצועים לא ממש אבל אני עדיין לא יכול להפסיק להסתכל עליו אני פשוט מטורף על הרכב הזה!

יצא לי לנהוג על הI20 במסגרת הצבא ברכב שכור דיי חדש והוא ממש נחמד לדעתי גם מבינת הביצועים

ד.אגב מה אתם אומרים על קניית רכב ממגרש??

פורסם

לרוב רכבים שמגיעים למגרש זה רכבים שלא מצליחים למכור בשוק הפרטי ואתה יכול להבין למה.. אני אישית לא מתקרב למגרשים, יש לך סכום נאה בהחלט אז למה לך לקנות ממגרש? יש מספיק אקסמפלרים טובים בשוק בפרטי.

האוריס והיאריס אבעלות גיר הרובוטי לא מוצלח בכלל! אם אני לא טועה זה גיר רובוטי דומה לקורולה שהוא מזעזע! ולא סתם הם עברו מ 2010 לאוטומט רגיל

מאזדה 2 רכב אמין מאוד! דיי זריז , יש כאלה שאומרים שהוא טיפה אוכל דלק ביחס למתחרים אבל לא בצורה דרסטית, קח בחשבון שהוא נפוץ מאוד בצי הליסינג , לפעמים זה גורם לכך שקשה למכור במחיר מחירון

הפיאסטה החדשה ממש יפה! אך דובר על כך שהיא טיפה עגלתית, וגם השוק שלה לא משהו

אני ממליץ לך לעשות חיפוש על כל רכב שחשבת עליו ותראה כמה חומר תמצא בפורום הזה, חבל כל פעם לזרוק דגמים ולחכות לתשובות

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

נסה גם את יונדאי I30, רכב מאוד מוצלח, סחיר ואמין. נפוץ גם בשוק הליסינג וגם בשוק הפרטי. כדאי לחפש רכבים בטרייד אין של היבואן - כלמוביל טרייד. הרכבים שם לרוב הם מאנשים פרטיים שעשו טרייד אין ליונדאי חדשה ולכן מדובר ברכבים שמורים ובמצב טוב.

בהצלחה.

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחלה רכב מליסינג, מודל 2008 (לדוגמה - מיצובישי לאנסר, רנו מגאן, פורד פוקוס, וכו').

כמו בכל רכב - גם בקנייה מליסינג צריך לבחור את הרכב בקפידה, ולוודא שמצבו המלא ידוע לך ומשביע את רצונך. ובנוסף - אתה מקבל אחריות, פריסת תשלומים (שמאפשרת לך אולי לעלות עוד קצת בשנת המודל או בגודל הרכב) ופחות התרוצצות (דגמים רבים במקום אחד). ובמילים אחרות - תחפש את הרכב שבא לך ורק אח"כ תבדוק מה מקורו.

גם ברכב מבעלות פרטית וגם מבעלות ליסינג יש הכל מהכל: מכוניות שמורות, מכוניות שחוטות, יותר קילומטרים ופחות קילומטרים וכו'.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

בוקר טוב,

כמו שכבר כתבו לך, יש מגרשים ויש מגרשי טרייד-אין ויש הבדל בינהם.

אני לא חושבת שיש הבדל גדול בביצועים בין יונדאי I20 לפורד פיאסטה, אז קצת קשה לי להבין למה אחת מהם אתה פוסל.

לגבי הגיר הרובוטי הדעות חלוקות. יש כאלו שממש לא מפריע להם, יש כאלו שמקללים כל רגע. הכי טוב שתעשה סיבוב על רכב כזה ותראה איך הוא מרגיש לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...