Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
GRAN TORINO נכנס לקטגורית הדרמה, לא מתח\אקשן.

מוסיף המלצה לדרמה הקומית "דרכים צדדיות" (SIDEWAYS), מצחיק ומאוד מאוד מהנה.

אכן SIDEWAYS מומלץ ביותר.

תודה על התיקון:-D

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
יש לכם המלצות לאנשים שעברו את גיל 16? :roll:

או לגברים? :-D

JUST GO WITH IT ..... לך תראה, אם לא נהנת - אני משלם על הכרטיס+פופקורן ושתיה.

לקחתי את אבא שלי, בן 64, יוצא מהסרט ואומר לי - בן, לא נהנתי ככה מסרט הרבה שנים. ותבין שהוא היה הולך לקולנוע כשהסרטים היו אילמים :)

haters will hate

פורסם

לא יודע אם קשור לסרטים או לא , אבל אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות זה לשתות אלכוהול (או לעשן משהו) ולשים בפול HD , את הסדרה BBC LIFE

מדהים מה שקורה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הורדתי כמה מהסרטים שהומלצו כאן, תודה על ההכוונה.

אלון - אחרי שסיימתי עם הבדיחות, ראיתי את הטריילר לסרט הצרפתי שלך, והוא דווקא נראה מאד מעניין.

אני תוהה מה זה אומר עליי... :rolleyes:

פורסם

איזה המלצות מוזרות

כאילו פותח הדיון לא היה מחובר לטלוויזיה מעולם

faster - סרט חביב עם the rock

due date - קומדיה עם דה נירו ג'וניור. קומדיה מוזרה אבל יש קטעים טובים

127 - באמת סרט של NG..אבל אני אישית נהנהתי..בעיקר בגלל שהוא מבוסס על סיפור אמיתי..

life as we know it - קומדיה רומנטית מעולה

the next three days - מותח ומעניין. אהבתי מאוד

the kings speech - סרט מפגר. אז הוא קיבל מלא אוסקרים. נו ו? כל הסרט סובב סביב אדם מגמגם. בשלב כלשהו יוצא לך המיץ ואתה מתעצבן על השחקן שישלים את המילה המזורגגת. מייגע ולא מעניין..

the tourist - משחק מעולה של אנג'לינה ג'ולי וג'וני דפ. הסוף הפתיע אותי. סרט פעולה קליל ומהנה

you again - קומדיה עם שחקנים טובים. מהנה ועושה את העבודה

the mechanic - מת על הסרטים של סטתהאם. ראיתי בקולנוע נהנתי מכל רגע

• תוכן חדש...