Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מערכות גם של פרימייר ב 1500-2000 שקל

השאלה זה מה אתה מבקש שיהיה בתוך? GPS, מצלמת רוורס...?

כל דבר כזה עולה כסף

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

איך מתכוון להתקין את המערכת?

כי לי זכור מהחרא שאכלתי עם המערכת המובנת שאין מתאם דאבל דין,רק סינגל.

בשיפוצים...

פורסם

אם תמצא מתאם לדאבל דין

אז ישלך את הפרימייר הזה ב3000 כולל GPS http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11481

(אני לא מפרסם את אלכסנדר מערכות או משו סתם מצאתי את זה...)

אתה יכול לקנות גם יותר טובים של קנוואד ופיינור ופיליפס אבל כמובן שזה תלוי בתקציב שלך...

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

הפריימר דגם 8000, במילים עדינות רגיש מאד ונוטה להתקלקל, יש את המחליף שלו דגם 8200 כולל אפשרות להקלטה של כ 6 דיסקים ל HD של המכשיר.

אם אני לא טועה עולה 3500 כולל מע"מ, תברר ב SGE.CO.IL

למיטב זכרוני אין פאנלים בארץ לשנתון זה, חבר הביא מחו"ל לפני חצי שנה, עלה לו 350$ רק הפאנל, התקנה מאד מסובכת שלקחה למתקין כמעט 3 שעות(צריך להעביר כפתורים ועוד מיני דברים)

ועלתה גם כמעט 400 ש"ח.

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם

אתה תצטרך לדשבורד שלך מתאם בשביל להכניס מכשיר מולטימדיה

יש דאבל דין ויש דין אחד דאבל זה מכשירים מסך מגע דין אחד זה רדיו דיסקים רגילים.

• תוכן חדש...