Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנזכרים שהאהבלה הזו היתה מנכלי"ת משרד החינוך, פתאום דברים נהיים ברורים.

אני אפילו לא אתחיל לתקוף את ההצעה המגוכחת בנימוקים רציונלים, כי אני חושב שכל מי שיש לו טיפת שכל מבין שמדובר במשהו מגוחך. אם זה לא היה יוצא ממישהו שהמדינה אשכרה משלמת לו משכורת, זה היה אולי מצחיק, אבל אם זו הרמה של הצעות החוק לטיפול בנושא תאונות הדרכים, אפשר רק לבכות שאנשים כל כך לא חכמים (וזו מחמאה), עבדו בשירות המדינה ויושבים בכנסת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חחחח מי זאת?

ביבי הורס לנו את המדינה

אם אני הייתי ראש התחבורה, הייתי מגביל את המהירות ל-150. בגלל זה קוראים [קורות] לנו תאונות, בגלל שהחוקים האלה מטומטמים, אז כל אחד עובר אליהם [עליהם]. אבל, אם יהיו חוקים של מהירות גבוה [בעברית: אם החוק יאפשר נהיגה במהירות גבוהה], אז כולם יסו [ייסעו] באותו [באותה] מהירות, ואז יהיו [תהיינה] פחות תאונות. מה לא נכון?

1. קודם כל, לא כותבים פה "חחח..." אנחנו לא צ'אט של בני חמש עשרה.

2. היא ממפלגת "קדימה" שבאופוזיציה, אז מה הקשר לביבי?

3. חובה לכתוב בפורום עם סימני פיסוק, ורצוי גם בלי שגיאות כתיב בסיסיות.

4. על פניו, אני לא יודע אם אתה יכול להיות שר התחבורה, אבל מנכ"ל משרד החינוך כנראה שכן.

פורסם

שטויות, אם פרץ היה שר הביטחון, אז בטוח שהבחור מלמעלה יכול להיות שר התחבורה

נ.ב. אם כבר מה מעניין אותי, זה איך אנשים כאלה מטומטמים מגיעים כל כך גבוה (אני מדבר על אמיר פרץ ודומיו)? מה הסוד שלהם? אני גם רוצה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חחחח מי זאת?

ביבי הורס לנו את המדינה

אם אני הייתי ראש התחבורה הייתי מגביל את המהירות ל150 בגלל זה קוראים לנו תאונות בגלל שהחוקים האלה מטומטמים אז כל אחד עובר אליהם אבל אם יהיו חוקים של מהירות גבוה אז כולם יסו באותו מהירות ואז יהיו פחות תאונות מה לא נכון?

עופר, איך פספסת את זה? :)

ההצעה דבילית מעט אבל יש משהו בזה שבעלי הרכב צריכים לקבל חלק מהאחריות ואם העולל עושה שטויות, הם צריכים לעדת.

פורסם
1. קודם כל, לא כותבים פה "חחח..." אנחנו לא צ'אט של בני חמש עשרה.

2. היא ממפלגת "קדימה" שבאופוזיציה, אז מה הקשר לביבי?

3. חובה לכתוב בפורום עם סימני פיסוק, ורצוי גם בלי שגיאות כתיב בסיסיות.

4. על פניו, אני לא יודע אם אתה יכול להיות שר התחבורה, אבל מנכ"ל משרד החינוך כנראה שכן.

אני יחסית חדש בפורום ואינני יודע מה המדיניות של העברת ביקורת על מנהל פורום בפומבי, עם זאת אני יכול לנחש שלא סלחנית במיוחד,אך פשוט לא יכולתי להתעלם מהכתיבה הפוגענית שלך, כלפי חבר פורום שאני מאמין לפי סגנון הכתיבה שלו בחור צעיר.יש הרבה דרכים להעביר ביקורת, אך המרחק עצום בין ביקורת בונה שמטרתה לעזור,להלבנת אדם ברבים ורמיזה (שהוא לא הבין אותה אפילו) שהוא אדיוט,זהו פורום מכובד לכל הדעות ודווקא ממך מצופה התנהגות תואמת.

פורסם
ההצעה דבילית מעט אבל יש משהו בזה שבעלי הרכב צריכים לקבל חלק מהאחריות ואם העולל עושה שטויות, הם צריכים לעדת.

למה?!

אתה יכול להסביר את הלוגיקה מאחורי זה?

פורסם

אני לא מתפלא שההצעה ההזויה הזו באה מ"אשת החינוך" רונית תירוש שהייתה מנכ"ל משרד החינוך ובעבר גם מנהלת מינהל החינוך בעיריית ת"א ומנהלת בי"ס תיכון.

היא פשוט מיישמת את אותה גישה הנהוגה במערכת אשר בהעדר כלים וסנקציות, מתנערת מן המטלה של חינוך הנוער ומסתפקת בדווח להורים.

מה השלב הבא - המ"פ ידווח להורים על כך שה"ילד" לא עמד בזמנים בצבא?

על פי שיטת החינוך האדלריינית, לכל מעשה יש "תוצאה טבעית".

מי שעבר עבירת תנועה - ישא בתוצאות העבירה. המדינה החליטה שאדם (ולא "ילד") הוא בוגר ואחראי דיו כדי לנהוג ברכב. מרגע זה ואילך הוא יהיה האחראי הבלעדי על מעשיו וייתן את הדין על העבירות שביצע.

פורסם

אני למשל לא אתן את הרכב שלי למישהו שאני יודע שעושה שטויות.

בצורה הזאת, גם ההורים יודעים מה קורה ויכולים לקבל החלטות אחרות וגם הם מהווים גורם הרתעה.

אם אני נותן את הרכב למישהו שעושה שטויות ואז מודיעים לי שהוא עושה שטויות, אני לא אתן לו אותו יותר, אם בגלל שאני דואג לחיים שלו או בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם המשטרה או עם רשויות אחרות.

צריך לזכור שהרבה ילדים בני 18-21 הם עדיין ילדים ולא מתנהגים כמו מבוגרים.

כל מי שעלה לרכב עם 90% מהנהגים החדשים יודע שהם מפגרים ועושים פוזות לחברים שלהם.

זה לא קשור לאחריות של ההורים אלא של מי שנותן לו את הכלי.

זו אחריות של בעל הרכוש, בדיוק כמו שאם אחותי נותנת לי את האוטו, האחריות היא גם עליה כי היא מאפשרת לי לעשות שטויות עם הרכוש שלה. בדיוק כמו אקדח.

אם יש לי נוסע לא חגור, יכול להיות שגם אני אקבל דו"ח בגלל שזו אחריות שלי כלפי האנשים האלו.

פורסם
אני יחסית חדש בפורום ואינני יודע מה המדיניות של העברת ביקורת על מנהל פורום בפומבי, עם זאת אני יכול לנחש שלא סלחנית במיוחד,אך פשוט לא יכולתי להתעלם מהכתיבה הפוגענית שלך, כלפי חבר פורום שאני מאמין לפי סגנון הכתיבה שלו בחור צעיר.יש הרבה דרכים להעביר ביקורת, אך המרחק עצום בין ביקורת בונה שמטרתה לעזור,להלבנת אדם ברבים ורמיזה (שהוא לא הבין אותה אפילו) שהוא אדיוט,זהו פורום מכובד לכל הדעות ודווקא ממך מצופה התנהגות תואמת.

יש לפורום כללים.

מי שלא טורח לקרוא אותם, שלא יבוא להתלונן (צעיר, מבוגר, לא משנה...).

אי אפשר להתייחס אל הדברים שנכתבו באופן ענייני. מצטער, לשרבב את ביבי ולהציע לעלות את מגבלת המהירות ל-150, זו לא רמת דיון מינימלית, מבחינה עניינית. אתה לא יכול להתעלם מהביקורתיות, לי קשה להתעלם משטויות. יש גבול כמה אפשר לזהם כל דיון עם טוקביקיזם. הגיע הזמן לענות למי שכותב הבלים שישב בשקט, אם אין לו משהו רלוונטי להגיד.

ואתה יודע מה, אם לא בכל הפורום, לפחות בשרשור שאני פתחתי.

פורסם

לדעתי הכיוון דווקא טוב מאד. אם כבר אז להטיל אשמה גם בהורים, לא לפתור את הנהג עצמו. דרקוני אבל יכול להיות יעיל.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יש הגיון אחד בהצעה הזאת-הרתיעה שאולי תיווצר אצל הילד.

נכון,אין ספק שהילד צריך לשאת באחריות למעשיו,על כך אין ויכוח, אך תארו לכם שנהג חדש יעלה על הכביש, כשבליבו הידיעה שעל כל עבירת תנועה שהוא יבצע הוריו יהיו אלה שישלמו את המחיר. אולי ואני אומר זאת בזהירות, יש סיכוי שזה יעזור.למען הסר ספק אני חושב שזאת הצעה אווילית,אני משער שזה ההגיון שטמון בה מבחינת יוזמיה.

פורסם

לכל התומכים ברעיון להרתיע מעבירות של נהגים צעירים על ידי ענישה של הורים.

אני מציע להעביר את האחריות לביצוע ממשרד התחבורה למשרד לביטחון פנים או למשרד הביטחון

יש להם כבר נסיון מעשי רב:

בכל מקרה שנהג צעיר יעבור עבירת תנועה חמורה - יאטם הרכב של ההורים.

אם העבירה הייתה כרוכה בנזקי גוף - הרכב יהרס על ידי D9.

פורסם
יש לפורום כללים.

מי שלא טורח לקרוא אותם, שלא יבוא להתלונן (צעיר, מבוגר, לא משנה...).

אי אפשר להתייחס אל הדברים שנכתבו באופן ענייני. מצטער, לשרבב את ביבי ולהציע לעלות את מגבלת המהירות ל-150, זו לא רמת דיון מינימלית, מבחינה עניינית. אתה לא יכול להתעלם מהביקורתיות, לי קשה להתעלם משטויות. יש גבול כמה אפשר לזהם כל דיון עם טוקביקיזם. הגיע הזמן לענות למי שכותב הבלים שישב בשקט, אם אין לו משהו רלוונטי להגיד.

ואתה יודע מה, אם לא בכל הפורום, לפחות בשרשור שאני פתחתי.

מקבל8)

יצא לי לראות כל מיני תגובות של הבחור בפורומים אחרים ואולי באמת סייג לחוכמה שתיקה.

פורסם

אולי בשלב הבא יגיעו למסקנה שיש להעניש את מורי הנהיגה של אותם נהגים פורעי חוק. מנפלאות כנסת ישראל...

נ.ב. falou, לא אמורים להכליל אמירות כמו זו שלך בפתיחת השרשור מחוץ לדיון?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...