Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי כמה וכמה מריבות עם ההורים, אמא שלי הזמינה שלשום מאזדה 3 1.6 (כן כן, כסופה... :? )

כל נסיונותי לשכנע אותה שהיא רק תתאכזב, בטח ובטח אחרי שהיתה לה 307 2.0 (ז"ל), עלו בתוהו... :?

אמא שלי עכשיו מחפשת מבעלי מאזדה 3 תגובות, ביקורות וכו'... הבנתי ש-1.6 יחסית לא משהו מבחינת הכוח, כלומר המנוע חלש לרכב הזה. מישהו יכול לאשר?

איך דגם ה-2.0 ליטר? (הוא בא עם ג'אנטים "17... סחתיקה... :p )

תודה,

הראל.

נ.ב - היא הזמינה נסיעת מבחן, אבל אני מעדיף לקבל עוד ביקורות על הרכב.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
טוב, אז אחרי כמה וכמה מריבות עם ההורים, אמא שלי הזמינה שלשום מאזדה 3 1.6 (כן כן, כסופה... :? )

כל נסיונותי לשכנע אותה שהיא רק תתאכזב, בטח ובטח אחרי שהיתה לה 307 2.0 (ז"ל), עלו בתוהו... :?

אמא שלי עכשיו מחפשת מבעלי מאזדה 3 תגובות, ביקורות וכו'... הבנתי ש-1.6 יחסית לא משהו מבחינת הכוח, כלומר המנוע חלש לרכב הזה. מישהו יכול לאשר?

תודה,

הראל.

רגע רגע, הזמנתם כבר ? ועכשיו אתם שואלים איך הרכב ? ועכשיו אתם מחכים לנסיעת מבחן ??? ואמא שלך בכלל חוששת מהרכב ולא רוצה אותו ולא משוכנעת שהוא מתאים לה ??????????? אז מה היא מזמינה ?

:roll:

בכל מקרה, הרכב בסדר, אתם לעומת זאת...... :)

ינון.

פורסם

תודה,

הראל.

רגע רגע, הזמנתם כבר ? ועכשיו אתם שואלים איך הרכב ? ועכשיו אתם מחכים לנסיעת מבחן ??? ואמא שלך בכלל חוששת מהרכב ולא רוצה אותו ולא משוכנעת שהוא מתאים לה ??????????? אז מה היא מזמינה ?

:roll:

בכל מקרה, הרכב בסדר, אתם לעומת זאת...... :)

ינון.

אמא שלי הזמינה, היא קצת לחוצה על אוטו וכנראה שזה גורם לה לעשות טעויות.

בכל מקרה, אין בעיה לבטל או להחליף הזמנה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לא יודע לגבי דגם ה 1.6 אך יש ברשותי את דגם ה 2 ליטר. הוא מרגיש מאוד זריז והאחיזה שלו סבירה. אני הייתי משקיע עוד 10 אלף והולך על ה 2 ליטר בכל מקרה.. וזה אכן מה שהורי עשו..

נ.ב אני מדבר על דגם ה 4 דלתות 2 ליטר.

אם יש עוד שאלות יותר ספציפיות אשמח לענות.

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

תראה..

יש לדודה שלי את ה-1.6 והיא סבירה יחסית..

היא לא מתאימה למי שאוהב להשתולל ולעשות פוזות ומהירות..

היא בסדר לא הכי מהירה אבל סבירה בשביל אמא שלך (אני מניח שהיא לא עושה שטויות עם האוטו :D )

זהו..

אז בהצלחה..

פורסם
עדיף את ה2 ליטר, כאשר עכשיו הגיעה גם ה-5 דלתות המאובזרת למשעי.

גירסת ה-5 דלתות נראית כמו סטיישן, לא תודה... וה-4 דלתות מאובזרת בדיוק אותו הדבר.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
בהתלבטות כתב:

עדיף את ה2 ליטר, כאשר עכשיו הגיעה גם ה-5 דלתות המאובזרת למשעי.

גירסת ה-5 דלתות נראית כמו סטיישן, לא תודה... וה-4 דלתות מאובזרת בדיוק אותו הדבר.

נכון שהאיבזור זהה, אך לדעתי גרסת ה5 דלתות נראית טוב יותר וכמובן שהיא מתנהגת טוב יותר, אך ספק אם אתה תרגיש בהבדל.

עוד משהו שאני לא מבין הוא איך אתם מזמינים רכב בלי להיות בטוחים ב120 אחוז שזהו הרכב שאתם רוצים?

כמו כן אפשר לשאול מדוע אתם מחליפים את ה307?

פורסם
עוד משהו שאני לא מבין הוא איך אתם מזמינים רכב בלי להיות בטוחים ב120 אחוז שזהו הרכב שאתם רוצים?

כמו כן אפשר לשאול מדוע אתם מחליפים את ה307?

אמא שלי קצת לחוצה לרכב...

ה-307 ז"ל עשתה אצלי מבחן NCAP, ועברה בחמש כוכבים... :(

היינו חוזרים ל-307, אבל אבא שלי נהיה אנטי-צרפתיות... :?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אחי, 1.6 היא די חלשה מבחינת מנוע, ומה גם שאתה מקבל "יותר אוטו" בסכום שאתה מוסיף ל-2.0, גאנטים, סאנרוף, ועוד כל מיני קשקושים חביבים, עצה אישית 2.0.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי דעתי לא שווה לקחת את המאזדה עם מנוע 2000 בגלל 2 סיבות

1) זוללת יותר דלק והעליות יותר גדולות בגלל הנפח המנוע

2) בכסף הזה אפשר לקנות טורבו וזה מוסיף הרבה יותר כוח! (ואם אחרי זה אתה שם צ'יפ בכלל :twisted: )

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לפי דעתי לא שווה לקחת את המאזדה עם מנוע 2000 בגלל 2 סיבות

1) זוללת יותר דלק והעליות יותר גדולות בגלל הנפח המנוע

2) בכסף הזה אפשר לקנות טורבו וזה מוסיף הרבה יותר כוח! (ואם אחרי זה אתה שם צ'יפ בכלל :twisted: )

1. עלויות הדלק של מנוע 2.0 לעומת 1.6 זניחות (גם מנסיון בפיג'ו וגם בנתוני היצרן)

2. אם התכוונת ברצינות - הרכב הוא של אמא שלי, לא נראה לי שהיא יודעת מה זה...

(כשהיא חשבה על האימפרזה 2.0 המלצתי לה לקחת כבר את "דגם ה-2 ליטר טורבו"...)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...