Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמאים עלו דרגה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי תלמדו חוק?

לא עוצרים לאף אחד .

לא נותנים כסף לאף אחד .

לא עוצרים טרמפים לאף אחד ( למעט חיילים בשעה סבירה בבוקר במקום מוכר)

וכמובן נועלים את כל הדלתות בנסיעה לילית או בכל מקרה , לא שאני פחדן , בדיוק ההפך .

אבל לחבר שלי קרה מקרה בדיוק בגלל זה , חבר שלי נסע עם הלנטרה שלו לפני

שנתיים באיזור דרום תל אביב , עצר ברמזור אדום ולפץע נכנסו לו 3 אנשים לאוטו

התחילו לאיים עליו בסכין שיקח אותם ללוד , הוא כמובן לא היו לו הרבה ברירות , לקח

אותם ללוד .

אחרי זה החוצפנים עוד אמרו לו תודה ואם יהיו לו בעיות בלוד הם יסדרו אותו.

תת רמה .

פורסם

עוד מקרה מצער של חוצפנות ישראלית.

אתמול ידידה שלי נתקעה בתחנה המרכזית בלת אביב אם מצבר גמור.

לנהג מונית היחיד שהיו לו כבלים(עלק) רצה 150 שקל מאה חמישים שקלים חדשים כדי להתניע לה. איזה עולם מגעיל(בסוף באתי והצלתי אותה)

נ.ב נהג אחד אמר משהו שקשור למחשב רכב ושהוא לא רוצה לדפוק את המחשב שלו יש אמת בדבר? זה מפריע איכשהוא? (הכוונה לעלייה או ירידה במתח הפתאומית)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

בצומת יגור עובד דרך קבע איש שלבוש כאברך, ועובר בין המכוניות ומקבץ נדבות. היה לו שלט קרטון (משהו בסגנון "אני חולה וזקוק לכסף לתרופות"). לאחרונה החליף את השלט לפרספקס מודפס, מה שאומר שכנראה קיבל קביעות בעבודה.

כשאין מכוניות אחרות בצומת הוא מוכן לדבר. קוראים לו גדי, והוא עושה את זה כבר שנים. לא הצלחתי להבחין במסגרת מעט המשפטים שהחלפנו, ברמז כלשהו להפרעת נפש. כששאלתי אותו למה הוא לא עובד, ענה "זה העבודה שלי".

והאמת שהוא צודק. הוא עובד קשה ורואה ברכה בעמלו. קיץ וחורף הוא שם, גשם וחמסין. תמיד לבוש באותה חליפה שחורה ומגבעת ונושא תיק גדול על כתף ימין. הוא לא סתם בטלן או רמאי - הוא איש עמל!

:wink:

נמרוד

פורסם
מתי תלמדו חוק?

לא עוצרים לאף אחד .

לא נותנים כסף לאף אחד .

לא עוצרים טרמפים לאף אחד ( למעט חיילים בשעה סבירה בבוקר במקום מוכר)

וכמובן נועלים את כל הדלתות בנסיעה לילית או בכל מקרה , לא שאני פחדן , בדיוק ההפך .

אבל לחבר שלי קרה מקרה בדיוק בגלל זה , חבר שלי נסע עם הלנטרה שלו לפני

שנתיים באיזור דרום תל אביב , עצר ברמזור אדום ולפץע נכנסו לו 3 אנשים לאוטו

התחילו לאיים עליו בסכין שיקח אותם ללוד , הוא כמובן לא היו לו הרבה ברירות , לקח

אותם ללוד .

אחרי זה החוצפנים עוד אמרו לו תודה ואם יהיו לו בעיות בלוד הם יסדרו אותו.

תת רמה .

לחבר שלי קרה את אותו הדבר...אלא...

שהוא לא ממש אובד את האשתונות, נסע במהירות מינהלתית (בקיצור סופית) בכבישי עמק יזראל העקלקלים...

שני הבחורים שהיו איתו אמרו לו שאם הוא לא מאט הם יהרגו אותו... הוא ענה להם "ומה לדעתכם ישאר מהאוטו אם לא יהיה נהג ב 170?!)

אחרי כמה דקות הם התחננו שהוא יוריד אותם, אז הוא אמר להם "בטח שאתם יכולים לרדת, אבל אני לא עוצר..."

אחרי איזה פרק זמן הוא ירד לשטח והוריד אותם (עצר ספר עד 3 ונסע) באמצע בשדות של נהלל!

ולהם אין מושג איפה הם, שעות הליכה לכל מקום...

ואחרי שהם ירדו (בריצה) מהאוטו, הוא התחיל לרדוף אחריהם :-)

ובסוף צעק להם, חכו, אני מביא חבר'ה וחפש אותכם....

היה יכול להסתיים אחרת, אבל עדיין מצחיק :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קרה לי בספארי ברמתגן.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לי זה קרה בתחנת דלק סיירים. בן אדם מצביע על לאנסר שיושבת בה אשה עם כסא תינוק מאחור, ואומר שכרטיס האשראי שלו לא עובר במכונה והוא חייב להגיע לאשקלון לפני כניסת שבת והוא עם תינוק בן 3 חודשים באוטו.

שלחתי יד לכיס ונתתי לו 10 ש"ח. אז הוא ממשיך לנדנד - "מה, זהו? אני צריך דלק להגיע לאשקלון!" זה כבר קצת עיצבן אותי אז אמרתי לו שיילך לבקש גם מאנשים אחרים, אני לא רוטשילד. ושגם להגיד תודה עוד לא הרג אף אחד.

אוקיי - הוא ניגש ללאנסר, מדבר עם הנהגת (אשתו לכאורה) והיא שולפת שטר ונותנת לו. ברגע הזה קמתי ויצאתי מהאוטו בעצבים. כשהגעתי ללאנסר שאלתי את האשה אם זה בעלה, היא הסתכלה עלי בשוק וסיפרתי לה במה מדובר.

ראיתי שהוא נכנס לקיוסק בתחנה ונכנסתי אחריו. הוא ראה אותי וברח, בעל הקיוסק אמר שהוא עושה את זה כל יום כל היום ונכנס אליו כדי להמיר את הכסף לשטרות גדולים.

הבן אלף זונות עושה שם המווון כסף.

התחלתי לרוץ אחריו בצרחות "יא נרקומן גנב זבל" וכו'. הוא רץ לשדה קוצים, ואני חזרתי לאוטו.

יש כאלו שפשוט לא מגיע להם לחיות. ונרקומנים גנבים נמצאים אצלי ברשימה במקום יותר נמוך מג'וקים.

גם לי קרה משהו מטורף בתחנת דלק סיירים.

הייתי באמצע עשיית הקופה היומית שלי בתיחמון אנשים, אני אומר להם שאני חייב דלק לאשקלון ושעוד מעט שבת ושהכרטיס אשראי שלי לא עובר במכונה, חירטוטים כאלה - כדי שיתנו לי כמה ג'ובות.

יש לי דרך לזהות פראיירים מקילומטרים - או שהם נוהגים בלאנצ'יה בטא קופה (אין צורך בהסבר), או שהם נוסעים בלאנסר (בעצם גם זה די ברור...)

באותו היום אני מזהה איזה אחד, בחור מסוקס עם משקפיים, בבטא קופה... הקורבן המושלם! אני ניגש אליו, מחרטט לו קצת והברזלן נותן לי רק עשירייה. מה עשירייה?!?!?! יש לי בית שני בקיסריה לבנות ופורשה רביעית לקנות!!! אבל אפילו תחנונים לא עזרו. האשכנזי בלאי הזה בונקר רציני. אז עזבתי אותו, סתם עוד אחד שדופק תשחורים.

עברתי בינתיים לאיזה בחורה בלנסר, נתנה לי חמישים (לא כמו הברזלן ההוא) וככה סיימתי את הסיפתח של היום, פניתי לקיוסק שיחליף לי את כל השטרות ל20 שטרות של 200. היום היה יום חלש.

יצאתי מהקיוסק והלכתי להשתין בשדה קוצים שהיה ליד. באמצע השתינה שהתארכה כרגיל (צריך לשתות הרבה כשעובדים בשמש) אני רואה את המפלה העדתי ההוא מהבטא קופה מסתכל לי על השלונג וצועק: "יא תותחן! איזה ענק האבר!".

מרוב בהלה כמעט פגעתי בנעל. הינהנתי לו עם הראש רק שילך, למזלי הוא נכנס למכונית ונסע.

אנשים חולניים יש במדינה הזאת אני אומר לכם.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הרמאים האלו עושים המון כסף!

תחשבו ככה שבשעה אחת הוא מספיק לבקש ממשהו כמו 30 אנשים פחות או יותר.

מספיק שרק 5 יתנו לו 10 שקלים וזה כבר 50 שקל לשעה!

צריכים לצלם אותם או משהו כזה ולפרסם את הפרצוף המכוער שלהם בכל מקום!

פורסם
לי זה קרה בתחנת דלק סיירים. בן אדם מצביע על לאנסר שיושבת בה אשה עם כסא תינוק מאחור, ואומר שכרטיס האשראי שלו לא עובר במכונה והוא חייב להגיע לאשקלון לפני כניסת שבת והוא עם תינוק בן 3 חודשים באוטו.

שלחתי יד לכיס ונתתי לו 10 ש"ח. אז הוא ממשיך לנדנד - "מה, זהו? אני צריך דלק להגיע לאשקלון!" זה כבר קצת עיצבן אותי אז אמרתי לו שיילך לבקש גם מאנשים אחרים, אני לא רוטשילד. ושגם להגיד תודה עוד לא הרג אף אחד.

אוקיי - הוא ניגש ללאנסר, מדבר עם הנהגת (אשתו לכאורה) והיא שולפת שטר ונותנת לו. ברגע הזה קמתי ויצאתי מהאוטו בעצבים. כשהגעתי ללאנסר שאלתי את האשה אם זה בעלה, היא הסתכלה עלי בשוק וסיפרתי לה במה מדובר.

ראיתי שהוא נכנס לקיוסק בתחנה ונכנסתי אחריו. הוא ראה אותי וברח, בעל הקיוסק אמר שהוא עושה את זה כל יום כל היום ונכנס אליו כדי להמיר את הכסף לשטרות גדולים.

הבן אלף זונות עושה שם המווון כסף.

התחלתי לרוץ אחריו בצרחות "יא נרקומן גנב זבל" וכו'. הוא רץ לשדה קוצים, ואני חזרתי לאוטו.

יש כאלו שפשוט לא מגיע להם לחיות. ונרקומנים גנבים נמצאים אצלי ברשימה במקום יותר נמוך מג'וקים.

גם לי קרה משהו מטורף בתחנת דלק סיירים.

הייתי באמצע עשיית הקופה היומית שלי בתיחמון אנשים, אני אומר להם שאני חייב דלק לאשקלון ושעוד מעט שבת ושהכרטיס אשראי שלי לא עובר במכונה, חירטוטים כאלה - כדי שיתנו לי כמה ג'ובות.

יש לי דרך לזהות פראיירים מקילומטרים - או שהם נוהגים בלאנצ'יה בטא קופה (אין צורך בהסבר), או שהם נוסעים בלאנסר (בעצם גם זה די ברור...)

באותו היום אני מזהה איזה אחד, בחור מסוקס עם משקפיים, בבטא קופה... הקורבן המושלם! אני ניגש אליו, מחרטט לו קצת והברזלן נותן לי רק עשירייה. מה עשירייה?!?!?! יש לי בית שני בקיסריה לבנות ופורשה רביעית לקנות!!! אבל אפילו תחנונים לא עזרו. האשכנזי בלאי הזה בונקר רציני. אז עזבתי אותו, סתם עוד אחד שדופק תשחורים.

עברתי בינתיים לאיזה בחורה בלנסר, נתנה לי חמישים (לא כמו הברזלן ההוא) וככה סיימתי את הסיפתח של היום, פניתי לקיוסק שיחליף לי את כל השטרות ל20 שטרות של 200. היום היה יום חלש.

יצאתי מהקיוסק והלכתי להשתין בשדה קוצים שהיה ליד. באמצע השתינה שהתארכה כרגיל (צריך לשתות הרבה כשעובדים בשמש) אני רואה את המפלה העדתי ההוא מהבטא קופה מסתכל לי על השלונג וצועק: "יא תותחן! איזה ענק האבר!".

מרוב בהלה כמעט פגעתי בנעל. הינהנתי לו עם הראש רק שילך, למזלי הוא נכנס למכונית ונסע.

אנשים חולניים יש במדינה הזאת אני אומר לכם.

צודק! :lol:

שיהיה בכיף!

פורסם

שני מקרים:

1 תחנה מרכזית חיפה. בחור מבוגר עוצר אותי ומבקש כסף לאטובוס הוא אמר שהוא נתקע ואין לו איך לחוזר הביתה אזור כפב סבא, הוא בעצמו מנהל משק ויש לו כמה דונם של עצי פרי הוא הבטיח לי שישלח לי כמה ארגזים ורצה לתת לי את המס' טלפון שלו. (נראה מכשנע זקן כזה נראה כמו עובד אדמה חבל לי אליו אם זאת האמת אבל לך תדע אם זו האמת)

2. צומת לב מהפרץ פעמיים פעם אחת עם אבא שלי ופעם שנייה לבד בהפרש של חודש חודשיים (אולי יותר). קוקאזי נגש אליי ומספר שזה עתה השתחרר מהכלא והא צריך מאט כסף כדי להגיעה לביתו בנהריה. חבל לי אליו שבערך חודשיים הוא לא מצליח לקבץ 30 ש"ח כדי לקנות כרטיס אוטובוס לנהריה :D . היכן יש כלא בצומת לב המפרץ :? ?

פורסם

שהוא לא ממש אובד את האשתונות, נסע במהירות מינהלתית (בקיצור סופית) בכבישי עמק יזראל העקלקלים...

שני הבחורים שהיו איתו אמרו לו שאם הוא לא מאט הם יהרגו אותו... הוא ענה להם "ומה לדעתכם ישאר מהאוטו אם לא יהיה נהג ב 170?!)

אחרי כמה דקות הם התחננו שהוא יוריד אותם, אז הוא אמר להם "בטח שאתם יכולים לרדת, אבל אני לא עוצר..."

אחרי איזה פרק זמן הוא ירד לשטח והוריד אותם (עצר ספר עד 3 ונסע) באמצע בשדות של נהלל!

ואחרי שהם ירדו (בריצה) מהאוטו, הוא התחיל לרדוף אחריהם

רעיון מעולה.

פורסם

ואחרי שהם ירדו (בריצה) מהאוטו, הוא התחיל לרדוף אחריהם

הסיפור נשמע לי קצת בדוי..

ברגע שהוא עצר את האוטו, הם יכלו לדקור\להרוג אותו

אז או שחבר שלך המציא סיפור כדי להרשים אותך

או שהבנאדם באמת אחד האנשים היותר ברי מזל בארץ, ובמקרה כזה אמליץ לו למלא לוטו

:)

פורסם

היה סיפור דומה על בחור שהסתובב עם מעיל אופנוענים וקסדה. הבחור סיפר את אותו הסיפור, האופנוע עומד כמה מאות מטרים מפה ושנגמר לו הדלק. הדבר המצחיק הוא שבכלל לא היה לו אופנוע. בשביל מה הוא צריך לקנות אופנוע? מעיל וקסדה מספיקים בהחלט, כדי שאנשים יביאו כמה שקלים "לדלק".

פורסם

לרובכם (למי שזה קרה) זה קרה ברמזור , איזה יום מגיע אלינו איזה בנאדם עם כיפה, דתי חולצה מכופתרת לבנה , מכנס שחור.

בקיצור הוא דופק בדלת התחיל לספר לאמא שלי כל מיני סיפורים שהוא תקוע בלי כסף והוא צריך לנסוע לרחובות (אני מכרמיאל) הוא ביקש ברוב חוצפתו 400 שקל למונית והוא אמר לנו שהוא השכן החדש (ובאמת הגיע איזה מישהו חדש לרחוב שלנו) ושנבוא אליו ניקח את הכסף , אמא שלי אמרה לו ש"אין" 400 שקל בבית כרגע (סתם זה היה ברור שלא ניתן לו 400 שקל למונית אבל הוא אמר שאם אין כל סכום יעזור) אמא שלי נתנה לו 40 שקל כדי שיילך כי מצד אחד מי המטומטם שייתן 400 שקל למישהו שהוא לא מכיר ומצד שני ומצד שני הסיפור שלו נראה משכנע מאוד.

הוא הלך גם לשכנים שלנו (קרובי משפחה) הם נתנו לו 80 שקל .

כמובן שלא ראינו אותו מאז .....

נ.ב.

איזה "עסק" יש לו כל כמה דקות הוא דופק קופה..., אצלנו ב-10 דקות עשה 120 שקל.

• תוכן חדש...