Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להתראות CAR PC, שלום HU.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופת הרצה לא מבוטלת של כחודש ימים מסיום ההתקנה שלי, החלטתי לרדת מהCAR PC,

התגברתי על מירב האתגרים שההתקנה הציבה בפני, הן תקלות חומרתיות והן תוכניות.

זה נחמד וטוב, אבל זה לא זה.

אני חייב לציין לטובה את הגמישות שבכיוונים, ברבע שעה הגעתי לרמה מספקת שבאלפיין הייתי צריך לפחות שעה.

מי שמעוניין במערכת - בפורום המתאים ישנו אשכול מכירה עם כלל הפרטים.

---------

אני זקוק לעזרתכם בהרכבת מערכת חדשה, אני אגדיר מהם הדרישות שלי, ולאחר מכן אילו רכיבים יש לי.

אדגיש ואומר, כי איני בונה מערכת היי-אנד, אך בהחלט יש זיקה לתחום הSQ.

לצערי, יתכן ואני אזדקק לתקן את האלפיין 9835R שלי, מהסיבה שהמינוס שלי נפרץ (מחר אני אבצע הצלבה בחלקים בכדי לדעת אם מדובר בRCA או בHU)

לכן, אשמח לשמוע על מעבדה לתיקון המכשיר הנ"ל.

לחילופין - אשמח לשמוע בנוסף על מכשיר חדש (לא יד שניה), של אלפיין , עם יכולות מתקדמות יותר.

4V ו3 יציאות הם בגדר חובה מבחינתי.

אשמח לקבל המלצה על דגם עם תאימות לאייפוד / אייפון, ללא היוניט החיצוני שעבדתי איתו עד היום (KCA - 420 נדמה לי)

דרישה נוספת היא דיבורית BT קבועה ומינימליסטית (אינטגרלית בHU, או חיצונית אך עם התממשקות מלאה)

עבור הסאב מצאתי פיתרון מושלם מבחינתי. אך הוא מעט יקר.

אני אשמח לקבל אלטרנטיבות של המוצר בארץ באם ישנם

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280394888199&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

התיבה תכיל סאב מסוג מורל אולטימו SC בגרסת ה10", מבחינת הסלילים - הגרסה תבחר לפי המגבר.

הסט הקדמי שלי הוא דוטק, שאני לא מתכוון להחליף, טוב לי ואני מרוצה.

סט אחורי ישודרג לטמפו, אם התקציב יאפשר - אולי גם אינטגרה.

אשמח לקבל המלצות למגבר/ים עבור המשימה.

מבחינת עזרי התקנה, אין צורך. הרכב כבר "סלול".

התלבטות נוספת שיש לי היא שימוש בHU מקורי של היצרן, והוצאת צמד RCA בעזרת מנחתים למיניהם.

מה דעתכם בעניין? אפשר להגיע לתוצאה סבירה?

להתיחסותכם אודה

אלי

M-TECH E46

• תוכן חדש...