Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אשמח לעזרתכם,

אני מחזיר את רכב הליסינג שלי (בעקבות גל ההתיקרויות המטורף) , ומעוניין לקנות רכב יד שניה.

התקציב הינו עד 90,000 ש"ח.

הרכבים שנכנסו אצלי לרשימת העדפות(כולם שנת 2007):סובארו B4,מאזדה 6,יונדאי טוסון דיזל 2.0, פולסוואגן פאסאט.

אשמח לקבל את חוות דעתכם והאם כדאי בכלל לחפש רכב אחר.

הרכב יצטרך להתמודד בכל יום עם נסיעה במרחק של 50 ק"מ לכל כיוון משמע 2,000 ק"מ בחודש בלי נסיעות בשבתות.

חשוב תשסבירו מה עדיף ולמה.

תודה מראש.

פורסם

יש לי שאלה:

מדוע אתה פוזל לרכבים ממש לא חיסכוניים בנסיעה של מעל 25 אלף ק"מ בשנה?

הרי רשמת, שאתה רוצה להחזיר רכב ליסינג בגלל התייקרות.

מה עשית בזה? תשלם 2000 ש"ח הוצאות דלק כל חודש?

לגבי השאלה מה עדיף - יש לך משפחה של 5 נפשות? אתה יוצא לטיולי שטח קלים בסופי שבוע?

בקיצור, תן דרישות מהרכב.

אני אישית, אם הייתי רוצה לחסוך ממעבר לרכב פרטי ובכמות הנסיעות שלך, הייתי מחפש טויוטה פריוס החיסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק בהחלט.

• משפחה בת 5 נפשות.
  • נסיעות בסופ"ש על כביש ולא בשטח.
  • מחפש רכב מרווח ונוח.
  • תא המטען צריך להיות מספיק גדול.

אגב , המליצו לי על רכבי דיזל , האם באמת הם כאלו חסכוניים ואילו כבר דגמים מהסוג הזה יש בארץ?

פורסם

טוסון דיזל יכולה להיות אופציה מעניינת.

יש פאסאט TDI, אוקטביה TDI, פולקסוואגן טוראן (מיניוואן עם שני מקומות נוספים) ועוד..

הבעיה עם רכבי דיזל זה הקושי במציאת מכונית שמורה וירידת ערך גדולה.

בנוסף, מחירי הסולר עלו בצורה משמעותית. כל זה הופך לגבולי ובסימן שאלה את כדאיות החזקת רכבי דיזל, גם בכמות הנסיעות כמו שלך.

אני אישית משתמש ברכבים מסחריים כתחליף למיניוואן, אבל אני חובב גיר ידני. לכן יש לי מבחר רכבים.

בשבילך מהסגנון הזה מאוד יכול להתאים פולקסוואגן CADDY אוטומטית:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=68&SubModelID=511&FromYear=2007&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

מכונית מרווחת מאוד, חיסכונית מאוד ואמינה - מסחרית הכי מוצלחת בתפקיד מיניוואן, לדעתי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממליץ לבדוק את יונדאי I30 CW שמתאימה למשפחה בת 5 נפשות ולמטען שלהם, לא בזבזנית גדולה ובעלת צריכה חסכונית במעט מהמקובל בקטגורית המשפחתיות (מניסיון עם I30 רגילה).

כדאי לך לערוך בדיקה עם חישוב של הוצאות ביטוח + דלקים + טסט + טיפולים וכמובן גם עלויות מימון אם אתה זקוק לו ולראות האם באמת משתלם לך לנטוש את הליסינג ולעבור לפרטי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...