Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מותר לעלות שטח עם פרייבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בעל אודי 80 שנת 1986 אוטומטית

סתם רציתי לדעת אם ע"פ החוק מותר לעלות איתה לשטח,השטח הוא בתוך יישוב

*אני יודע שזה לא המטרה של הרכב אבל אני הולך לנסוע רק על שבילים רגועים כי בד"כ אני וחברים שלי יושבים שם עם קפה וכאלה..אז סתם רציתי לדעת אם מבחינת חוק דבר כזה מותר

פורסם

אתה מתכוון להגיע איתה לשטח, כמו לדוגמא ליער בן שמן, יערות קק"ל וכו'?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בטח שמותר לך לינסוע איתה בשטח אתה יכול להיות רגוע שאתה הולך לשתות את הקפה עם חברים

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אם יש לרכב טסט, ביטוח, ולך כמובן רשיון נהיגה לאותו סוג של רכב אין שום בעיה.

(רק תזהר מאסף בקר חובב האאודי, שלא יראה אותך מתעלל במותג ;) ).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חחחח,אל תדאגי האאודי הזאת היא הנשמה השניה שלי ואני לא יתעלל בה.

אבל אני גר ביישוב,ויש מין שטח "מת" כזה ליד הבית שלי,אפשרי לנהוג שם עם כזה רכב או שאסור לנהוג שם כי זה שטח שליד מגורים?

פורסם

מותר לנהוג.

בתנאי שיש לך את כל מה שציינתי קודם לכן בהודעתי.

יש אנשים שחושבים ששטח הוא מקום שניתן לעשות בו ככל העולה על רוחם, ולדוגמא לכך נהיגה ללא רשיון נהיגה.

ל'

פורסם

אוקיי אז ככה

יש לי רישיון נהיגה ואני נהג חדש (נגמר לי לפני שלושה חודשים המלווה).

יש לי טסט עם האוטו

יש ביטוח חובה על הרכב,אבל אין ביטוח צעיר .

עדיין אפשרי?

פורסם

כל עוד אתה נוסע בשבילים מסומנים, לא נכנס לשטחי אש או לשמורות טבע סגורות, לא פוגע בערכי הטבע ולא משאיר אחריך פסולת בשטח - זה חוקי וזה מותר.

זה שאתה נוהג בלי ביטוח נהג חדש זאת לא בעיה מבחינה חוקית. זאת תיהיה בעיה במקרה שתעשה חלילה תאונה ותצטרך לעבוד כל החיים שלך בשביל לשלם על הנזק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ויש לציין שיש שטחי אש שבהם ניתן לטייל בתיאום עם הצבא, בסופשים או בשעות מסויימות בשבוע.

ל'

פורסם

לדעתי אתם מפספסים את הנקודה .

הבחור לא מדבר על מדבר יהודה , אלא עם שטח בין בתים במושב .

יש שביל איפה שאתה רוצה לנסוע ?

זה שטח ציבורי או שהוא שייך לשכן שלך או אולי למועצה המקומית/ועד המושב ?

זה שדה?

בתוך שטח בנוי , ברמת העיקרון אתה אמור לנסוע בדרכים בלבד (במקום בו יש דרך סע בדרך) .

השטח המת , כנראה מת כי הוא שייך למישהו שבחר לא לבנות או שהוא שייך ליישוב שמייעד אותו למשהו .

תנסח שוב את השאלה ותבהיר האם השאלה היא על יכולות הרכב , חוקיות הנסיעה מבחינת השטח או חוקיות הנסיעה מבחינת הרכב עצמו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי5 שלום

השטח בו אני רוצה לנסוע הוא שטח של מועצת היישוב - ואני לא יודע אם יש תכנונים של בניה בשטח זה,כל מה שאני יודע שזה שטח דיי קטן עם עשבים שצצו מהגשמים האחרונים.

השטח הוא שטח קליל לכל פרייבט ונוח לנסוע שם.

במידה והשטח מיועד לבניה,אבל כרגע אין שלטים של בניה ואין שום דבר אני יכול לנהוג בשטח זה? אף על פי שאין לי ביטוח צעיר?

פורסם

יש שטחים בהם קיים שילוט/תימרור האוסר על כניסת כלי רכב/אנשים וכד'.

יש מקומות בהם יש תמרור הגבלה, המתיר כניסה לכלי רכב מסויימים או בשעות מסויימות או בתאריכים מסויימים או בתאום מראש.

(דוגמה למקומות שכאלה: שמורות טבע, שטחי אש, אתרים ארכאולוגיים וכד').

באופן כללי - אם אין הגבלה כלשהי, אין כל מניעה לנסוע בשטחים האלה עם עגלה וסוס, אופנוע, טרקטור, מכונית, ג'יפ, משאית או רכב חלל).

כל נסיעה עם כלי רכב מנועי כהגדרתו בחוק, מחייבת רשיון נהיגה מתאים, טסט וביטוח חובה.

כל ההגבלות החלות עליך (כמות נוסעים / סוג רכב /סוגי ביטוח וכד') - חלות עליך בכל מקום בשטח המדינה בלי קשר אם אתה נוהג בכביש, בשטח פתוח/ציבורי, או אפילו בשטח פרטי סגור ומגודר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוקיי בוא נסכם זאת כך

השטח הוא שטח של מועצת להבים משום שהוא נמצא בתוך תחומי היישוב

בשטח אין כל אמצעי תמרור או כל שלט אחר שאוסר על כניסה של כלי רכב

יש לי רישיון,לרכב יש טסט,וביטוח חובה.

אפשרי לנהוג שם? תודה

• תוכן חדש...