Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ראשון - עונה II - פרק שלישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא ציינו כמה פרטים.

היטי מגיע כעת גם בגרסת 4*4, אך עם מנוע דיזל.

השיווק של הג'ימני הופסק וכעת נמכר מה שנותר במלאי עקב חוסר בקרת יציבות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מתי עורכי תוכניות הרכב בארץ שאנשים יודעים לזהות כשעושים פאסט-פורוורד? הקטע עם הטרקטורון, פשוט זילות וזלזול!

אני לא מתלונן על התכנים, כי אני לא מצפה לטופ גיר, אני מצפה לתוכנית ישראלית וכזאת אני מקבל, אבל העריכה ברמת מגמת תקשורת בכיתה יא' - לא מתאים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזה פרק גרוע אני מרגיש שעושים ממני צחוק

מביאים את היטי לא בגרסת ה4X4 למבחן שטח

איפה ההיגיון ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

הרבה מחמאות, הרבה פירגונים, מאוד נהניתי מהפרק השלישי.

הערה אחת בכל זאת במסגרת ביקורת בונה, כל הפינה של "כבישי נהיגה" יכולה להיות מגניבה עם קצת הסברים של נהיגה נכונה(כמו שהיה בעונה הקודמת בנהיגת שטח), פרוט איפה הכבישים נמצאים, למה לשים לב בדרך וכו' במקום זה אנחנו מקבלים פינה משמימה שמרגישה כאילו כל התכלית שלה זה לשמש מעטפת לפרסומת של פוינטר.

שלא תבינו אותי לא נכון, לא ממש מפריע לי הפרסומת (הדי בוטה) לפוינטר אלא שמה שמסביבה יכול להיות יופי של רעיון אבל הלכה למעשה הוא מפוספס.

בנוגע לייטי, בעת צילומי הפרק לדעתי הייטי עדיין לא הוצע למכירה בגירסת ה 4X4, בכל מקרה, גם מערכת ה 4X4 לא הופכת את הייטי לאיזה חיית שטח, אני אפילו די בספק אם היא תשפר את העבירות בצורה מורגשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה פרק גרוע אני מרגיש שעושים ממני צחוק

מביאים את היטי לא בגרסת ה4X4 למבחן שטח

איפה ההיגיון ?

הכוונה היתה (למיטב הבנתי) להראות שלא כל מה שנראה "שטח", גם מסוגל שטח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...