Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להשכיר\להשכיר נטסטיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,מחפש מישהו שיש לו אולי נסטיק שאינו משתמש בו ומוכן להשאיל לי אותו להשכיר לי אותו.

אני צריך אותו לשבועיים בדיוק ולכן אין לי סיבה לקנות אחד.

מצאתי חברה שמשכירה במחיר מופרז של 500 שקל לשבועיים:roll: והיא הזולה ביותר.

מוכן לשלם מחיר עלות חודשי +בונוס.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם הבנתי נכון, אתה מחפש לשכור או לשאול (אותו דבר, אבל בלי כסף) מודם סלולרי בחיבור USB.

הנוער של היום... מה יהיה אתכם? מינימום השקעה בעברית תקינה, כל כך קשה?

:brickwall:

פורסם

דריש-לא הבנתי איפה הטעות שלי...או מה אתה רוצה או למה מועילה התגובה שלך...

קאררה-הבנתי שהיה את זה בתחילת הדרך וכיום אין את זה בשום חברה אך אבדוק בכל זאת,תודה.

ראיתי שיש הרבה אנשים ביד 2 שמנסים להיפתר מנטסטיק במחיר עלות חודשי אך שוב עם התחייבות לחצי שנה ומעלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לי נטסטיק ללא שימוש, וסים. הבעיה היא שהוא לא ישראלי (אנגלי, של חברת "3").

אם זה עוזר לך, אתה מוזמן לקחת אותו בחינם.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אם הנטסטיק פתוח SIMFREE,

אז אין שום בעיה לתקוע בפנים סים ביגטוק שקונים בדואר ב50 שקל,

לטעון חבילת גלישה חד-חודשית של 99 שקל, וזהו.

אין חוזים אין התחייבויות, לא מסובך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עוד יותר פשוט - לחבר טלפון למחשב ולקנות חבילת גלישה מחברה סלולארית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה סטודנט, נסה לברר באגודת הסטודנטים שלך.

אצלנו באוניברסיטה עשו לא מזמן פיילוט להשכרת מודמים סלולריים במחיר מוזל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כל טלפון,חבילת ההגלישה שלו מתאימה לשמש כמודם נייד ?

כן, למה לא? כל טלפון שמכבד את עצמו, יכול לתפקד היום כמודם GSM.

לגבי אייפון לא יודע, יכול להיות שחסמו שם את המודם, כך שאפשר יהיה רק לגשת לאפ סטור או משהו, אפל מסוגלים לזה :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באוניברסיטת ת"א אגודת הסטודנטים משאילה נטסטיק למילואימניקים לתקופת המילואים, תמורת פיקדון בלבד.

אם זה הסיפור - שווה בדיקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נמצא פיתרון,לפי החוק החדש ניתן לבטל עסקה שבוצעה טלפונית עד 14 יום.:lol:

יש לחבר בבסיס נטסטיק של אורנג" שעולה לו 150 כול חודש ואני לא מבין איך הוא לא תבע אותם עדיין על עוגמת נפש,

אני עוקף אותו בגלישה דרך הנייד.:|

פורסם
נמצא פיתרון,לפי החוק החדש ניתן לבטל עסקה שבוצעה טלפונית עד 14 יום.

אני מאמין שזה מותנה בהחזרת המוצר ללא שימוש.

בכ"ז, אנחנו עדיין לא בארה"ב.

פורסם

אז איך בדיוק אני אמור להתרשם מהמכשיר?! מה אני יגיד להם הוא לא תואם לי למדים או שהוא פשוט עגלה ואי אפשר לגלוש איתו כמו בן אדם?

• תוכן חדש...