Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי פג'ו 206 שנת 2001, השבוע התחילה בעיה מוזרה, יש לי נעילת דלתות ע"י השלט. הבעיה היא שגם אם הדלתות סגורות הנעילה לא עובדת, זה כאילו נסגר וישר נפתח מחדש, וגם באמצע הנסיעה לפעמים האור מתחיל להבהב שיש דלת פתוחה.

זה בטוח לא דלת פתוחה, עברתי כמה וכמה פעמים וסגרתי את הדלתות.

זה קורה בדרך כלל כשקר בחוץ(לא יודע אם זה קשור).

אולי זה איזה ריליי או משהו כזה?

פורסם

זה לא ריילי.

בכל דלת יש מפסק (לדעתי אצלך הוא בתוך המנעול, אבל אני לא בטוח בזה, יתכן והוא חיצוני) שמדווח ליחידת הבקרה את מצב הדלת.

כלומר הוא "מרגיש" אם הדלת סגורה או פתוחה.

אצלך באחת הדלתות הוא מתחיל לזייף ומדווח על דלת פתוחה כשהיא סגורה בפועל.

בגלל זה הנעילה לא עובדת (בשביל שהיא תפעול כל הדלתות חייבות להיות סגורות) וגם כמובן בגלל זה נדלק האור הפנימי.

פורסם

תודה על התגובה המהירה. יש דרך לאתר את החיישן שמתחיל לזייף? ואיך בכלל מתקנים דבר כזה? האם אני יכול לסדר את זה מבלי ללכת למוסך?

פורסם

כשאצלי זה קרה גיליתי שאשתי סגרה את הבגאז' על מחצלת שלא ממש נעלה אותו,

ניסית לפתוח ולסגור את כל הדלתות כולל הבגאז' ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
כשאצלי זה קרה גיליתי שאשתי סגרה את הבגאז' על מחצלת שלא ממש נעלה אותו,

ניסית לפתוח ולסגור את כל הדלתות כולל הבגאז' ?

פתחתי וסגרתי הכל, התופעה אצלי כשבוע.

אתמול למשל ניסיתי לסגור עם השלט, פעמיים זה נפתח חזרה, ורק בפעם השלישית זה נסגר. מבלי שפתחיתי או סגרתי איזה דלת.

פורסם

המנגנון שאומר אם הדלת פתוחה או סגורה נמצא בתוך מנגנון המנעול של הדלת ולא מפסק שנמצא על גוף הדלת כמו ברוב הרכבים,

כמו שאמרו לפני כנראה שאחד מהם מדווח על דלת פתוחה ובגלל זה האור נדלק ולא ננעלות הדלתות.

זה מדליק לך את האור בתוך האוטו? כי אם כן זה שולל את האפשרות שזה דלת המטען.

תנסה לפתוח את כל הדלתות ולסגור רק את המנגנון עם עד הסוף עם האצבע כדי שרק ידווח שהדלת סגורה בכל הדלתות, ואז תוכל לראות איזו דלת מזייפת, אצלי הספיק לשים טיפה איזולירבנד על המתכת שעליה מתלבש המנגנון של הדלת וזה פתר אצלי את הבעיה.

אשמח לעזור אם יש עוד שאלות.

פורסם

תוך כדי הנסיעה האור בפנים מתחיל להבהב לפעמים, אז לפי מה שאתה אומר זה שולל את זה שתא מטען פתוח.

הבעיה שזה לא קורה תמיד אצלי, בדרך כלל זה קורה בלילה, לדעתי כי קר. אתמול בערב זה עשה לי בעיות כמה וכמה פעמים, היום כל היום עד הצהריים זה לא עשה לי בעיות.

פורסם

שכחתי לציין לפני כשבועיים החלפתי מצבר, זאת אומרת הרכב היה מנותק מחשמל לגמרי לכמה דקות.

לקחתי היום את הרכב לחשמלאי הוא אמר שזה בגלל החלפת מצבר. אמר שצריך לאפס את המחשב של הרכב.

זה הגיוני?

פורסם

מצטרף לבעיה, אותה בעיה רק בפורד מונדאו שנת 2002, כשלוחצים בשלט על נעילת הדלתות והפעלת האזעקה הדלתות נפתחות מיד. מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קרה לי ב206 הבעיה היא מכאנית של אחד המנעולים(הקידמיים) של הדלתות ויש להחליף אותו נסה לשחק עם כל צד ולראות איזה מהם נתקע מידי פעם(אני החלפתי אחד ולאחר זמן קצר גם השני מת-מספר חודשים)

בהצלחה

וד"א ממליץ לך להעזר בפורום צרפתיות(חיפוש מהיר בגוגל יניב תוצאות:) )

• תוכן חדש...